Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ...

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...( ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..!) ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ....ΛΙΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΑΙΝΩ Κ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ (ΜΟΝΟ) ΥΠΝΑΚΟ ΤΟΥ.....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ,ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ...ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΗΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ,ΕΔΩΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ , ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ, ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ,ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ (ΝΑΙ,ΝΑΙ!!!) ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΗΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΗΖΕΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ... ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο μου κοριτσι καταρχιν να σου ζησει το μωρακι απο εκει και περα δνε χρειαζετε να νιωθεις ενοχη η να εχες τυψεις προς Θεου εδω μεσα μπαινουμε για να χαλαρωσουε και να περναμε καλα .Ειναι φυσιολογικο να μην εχεις χρονο και τη δηλάδη θα σε παρεξηγησουμε επειδη δνε μπαινεις ; εδω δνε προλαβαινουεμ στη φαση αυτη να παμε τουαλετα οχι να μπουμε στο διαδυκτιο .Αν θελεις τη γνωμη μου πρπει να ξεκουραζεσε και αυτο θα τοετυχεις μονο οταν το μωρο κοιμαται θα κοιμασαι και εσυ κοιτα απλα να εχεις ετοιμα ολα οσα χρειαζετε το μωρο και απο εκει και περα να κανεις και ενα φαι και οταν ερχετε ο αντρουλη σου υτοτε να του λες να σε βοηθαει λιγο δνε παρχει χειροτερο απο μιαμαμα ου εει γεννησει και παθαινει ςυπερκοπωση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΟΟΛΥΥΥ ΖΩΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΣΗ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ...ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΥΠΝΟ...ΟΥΦ...ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Γλυκια μου, σαν να το εγραψα εγω το μηνυματακι σου.......... :blush::blush::blush: κι εγω δεν προλαβαινω τιποτα πια....δουλεια, σπιτι, παιδι........ολη μερα τρεχω!!!! :woohoo: :woohoo:

Σας σκεφτομαι ομως κι ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες σας!!!!! :kiss::kiss::kiss:

δεν χρειαζεσαι να απολογησαι και εγω για να μπω σε φορουμ και ιντερνετ η μικρη μου πρεπει να κοιμαται

και εχω ολο το 24ωρο τον υπολογιστη ανοικτο διαφορετικα δεν θα εμπαινα καθολου πιθανοτατα!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΜΑΙ Η ΚΕΛΥ ΠΑ .....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΜΝΜ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...