Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:dry: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ .ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ Η ΔΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ :unsure::huh::(
Δημοσίευση

καλε θεος φυλαξει...ηρεμησε...καλα θα κανεις να μην μπαινεις και στο μαμμυ,και ασχολησου με ευχαριστα πραγματα...τις ετοιμασιες του μωρου σου,ρουχαλακια παιχνιδακια..βγες εξω με τον αντρουλη σου με παρεες και μην κανεις ασχημες σκεψεις...αντε με το καλο... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ γωγακι μου καλα τα λες εσυ αλλα μιλαμε εχω παθει ταρακουλο.πραγματικα δεν το θελω μου ρχεται μονο του,δεν ξερω τι να πω πια.θεοσ φυλαξει δεν λες τιποτα με τισ μαλακιεσ που σκεφτομαι .ημαρτον πια.

Δημοσίευση

κοιταξε...κι εμενα μου εχει συμβει να κανω κακιες σκεψεις και να κλαιω,αλλα μετα απο λιγο λεω στον εαυτο μου,τι κανεις? τι βλακειες σκεφτεσαι? φυγετε κακιες σκεψεις φυγετε...αυτο μου συμβαινει συνηθως οταν ειμαι μονη μου...εχεις συντροφια σπιτι σου?

Δημοσίευση

κοιτα να δεισ.εχουμε περιπτερο με τον αντρα μου οποτε σπιτι ειμαι καποιες ωρεσ μονο.ισα ισα που εδω ουτε κουραζομαι κοσμο βλεπω συνεχεια οποτε δυσκολα νιωθω μονη μου.δεν ξερω πια τι να πω.μια χαρα ημουνα.τωρα στο τελοσ με εχει πιασει η μαλακια και σκεφτομαι ετσι.ολο βλακειες.στον αντρα μου αν το πω θα φωναζει.μονο εδω τα ΄λεω.τι να κανω.λεςεπειδη πλησιαζει η ωρα να ειναι απο την αγωνια μου που θελω να το δω?πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω.

Δημοσίευση

και το καλο ειναι πωσ αν δω θεμα εδω μεσα που απο την επικεφαλιδα καταλαβω οτι δεν ειναι καλο απο την στεναχωρια μου για το τι μπορει να περναει μια κοπελα και μπαινει εδω να τα πει θελω να το διαβασω.και ετσι την παταω

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που χεις αγχος για τετοιες

χαζομαρες....εγω ειμαι σε χειροτερη κατασταση ειδα προχθες

οτι η κυτταριτιδα μου κοντευει να φτασει στην μασχαλη!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοιτα μην αγχωνεσαι τωρα γιατι θα βγει το παιδι και θα

πινει μπυρόνια!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

δεν εισαι τρελλη,απλα ειναι φοβιες...αν μπεις στο θεμα πανμαικος θα δεις κι αλλες κοπελες εχουν τα ιδια με σενα...αυριο γενναει το τυρογαριδακι η φανουλα κι εχει κι αυτη τετοιου ειδους σκεψεις...απλα ηρεμησε...κι αν θελεις τη γνωμη μου μην μπαινεις στο μαμμυ προς το παρον...μεχρι να γεννησεις με το καλο.

Δημοσίευση

ει μαρακι ειμαι κι εγω εδω!!!!!

κι εγω τρελη ειμαι και σκεφτομαι ακριβως ετσι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

λογικο ειναι,οσο πλησιαζει η ωρα το αγχος παιδευει το μυαλο μας και φταχνει σεναρια....εγω παντα καθυσυχαζω τον εαυτο μου..και γιατι να μην ειναι ολα καλα λεω???τοσες γυναικες γινονται καθε μερα μανουλες και ειναι ολα μια χαρα,εγω δηλαδη στο πηγαδι κατουρησα????? :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που χεις αγχος για τετοιες

χαζομαρες....εγω ειμαι σε χειροτερη κατασταση ειδα προχθες

οτι η κυτταριτιδα μου κοντευει να φτασει στην μασχαλη!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοιτα μην αγχωνεσαι τωρα γιατι θα βγει το παιδι και θα

πινει μπυρόνια!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: images-20100513.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

πεστα βρε ζαχαρενια...

Δημοσίευση

μαρακι 2 έγραψε:

και το καλο ειναι πωσ αν δω θεμα εδω μεσα που απο την επικεφαλιδα καταλαβω οτι δεν ειναι καλο απο την στεναχωρια μου για το τι μπορει να περναει μια κοπελα και μπαινει εδω να τα πει θελω να το διαβασω.και ετσι την παταω

ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ...αλλα ΤΩΡΑ το ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Θ Α Σ Ε Δ Ε Ι Ρ Ω!!! ΟΟΟΟ ΓΕΣ ετοιμασου...στήσε μαγουλάκι..

έρχεται ΦΑΠΑ!!!! :woohoo: :woohoo:

Να μην κοιταζεις τα ποστ τα μελαγχολικα....

να κοιταζεις σαιτ με ρουχα για το μωρακι σας

διακοσμηση δωματιου κλπ κλπ...διακοπες με μωρο κλπ κλπ!!!!! :kiss:

Με το καλο...με ένα πονό, ένα γερό μπεμπάκι να έρθει σε 20 μέρες στην ΖΩΗ σας!!!!

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

πεστα βρε ζαχαρενια...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:1kkgbx4d]

ΓΩΓΑΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙ?????? που σε εσυ μωλε μωλε??? Καλα εισαι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...