Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 6 years later...
Δημοσίευση
στις On Thursday, May 13, 2010 at 8:10 ΜΜ, ο/η tuxeroula είπε:

κοριτσια μου γεια σας....εχω καιρο να σας μιλησω ειχα αποφασιεσει να το ριξω εξω και να μην σκεφτομαι και χα8ηκα λιγακι.....εχω να σας πω νεα μου....την δευτερα καναμε την πρωτη μας σπερματεγχυση και ειμαστε μες την τρελη χαρα...το πηραμε αποφαση οτι οτι ειναι να γινει θα γινει και ολα καλα....οι εξετασεις του αντρα μου ηταν καλες με τελεια κινητικοτητα 95% παρακαλω και μακαρι να βρηκαν τον δρομο τους

μου εδωσε ο γιατρος προγεστερονη και ωυσταζω τρελα μιλαμε για πολυ υπνο.......χθιιχιχιχιχ δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα μετα την δουλεια!!!!

εχω να σας ρωτησω κατι σημερα ειναι η τεταρτη ημερα απο την σπερματεγχυση και εχω αρκετα πονακια χαμηλα στην κοιλια σαν να θα μου ερθει περιοδος αλλα δεν περιμενω ακομη (ειναι για τις 27 περιπου) και χθες ειχα υγρα ροζε μαζι με τα πονακια....μιλησα με τον γιατρο μου και με ειπε οτι μαλλον το μωρακι κολλαει στην μητρα (μακαρι θεε μου).....λετε να ειναι αληθεια?????

και κατι ακομη ποσες μερες μετα την σπερματεγχυση μπορω να κανω ενα τεστακι ή να μην κανω και να περιμενω την ακατανομαστη???? ειμαι πολυ αισιοδοξη σχεδον σιγουρη.....λετε????

Καλησπερα εγω εκανα σπερματεγχυνση στις 28.05 και περιμενω περιοδο στις 13.6.σημερα ομως 4 μερες μετα την σπερματεγχυνση εχω ποναλακια χαμηλα και πονο στη μεση σαν περιοδου.τι μπορει να σημαινει αυτο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...