Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατροι και αποδειξεις

Recommended Posts

Τι γινεται με τους γιατρους κ τις αποδειξεις που ειναι υποχρεωμενοι να κοβουν?

Σας τις δινουν μονοι τους?

Τις ζητατε?

Αναγραφουν ολο το ποσο?

Για πειτε μου σας παρακαλω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα στην εξωσωματικη,πηρα αποδειξη για οτι πληρωσα! Στην σπερματεγχυση που ειχα κανει σε εναν αλλο γιατρο εδωσα 120Ε για τους υπερηχους και 400Ε για την σπερμ/ση,συνολο 520Ε ζητησα αποδειξη στο τελος και μου εκοψε μια των 100Ε :blink::blink::blink:

Ο αντρας μου μου ειπε απο τον 1ο υπερηχο να ζητησω αποδειξη αλλα ρε γαμωτο δε μπορω να ζηταω κατι που ο αλλος ειναι υποχρεωμενοςνα μου δωσει!!!

Aυτο με τις αποδειξεις ρε κοριτσια μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι..τελος παντων τωρα...αν δεις τα ζορια πες του οτι εχεις ομαδικο ασφαλιστηριο και οτι τα παιρνεις πισω..τι να πω..φτασαμε στο σημειο να ντρεπομαστε για το αυτονοητο..

Σ' αυτή τη χώρα τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι αυτονόητο. Οπότε ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ!

Εδώ στο ΙΚΑ πας κι αν δεν ξέρεις τί επιδόματα δικαιούσαι δεν στα λένε από μόνοι τους και μπορεί να τα χάσεις. ΖΗΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πάντως εγώ τους λέω ότι έχω ιδιωτική ασφάλεια και θέλω απόδειξη. Αλήθεια είναι, αλλά κι εγώ ντρέπομαι να ζητήσω στην ψύχρα, οπότε χρησιμοποιώ την ατάκα αυτή!

xntou έγραψε:

τι να πω..φτασαμε στο σημειο να ντρεπομαστε για το αυτονοητο..

ποσο δικαιο εχεις!!!! καθε φορα που ζηταω αποδειξη νιωθω σαν ζητουλας!!!!! :angry::angry: νευριαζω ακομα πιο πολυ με το θρασος που ρωτανε μερικοι: "τι ποσο θες να σου κοψω?"...Μα ειναι δυνατον????Ολο το ποσο θελω ρε βλημα!!!!!!Ολο στο καταβαλλω!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ο γυναικολόγος μου μου δίνει πάντα απόδειξη σε κάθε επίσκεψη και όλο το ποσό(μου κάνει μεγάλη εντύπωση...το αυτονόητο!)

Απ την άλλη η αιματολόγος μου ,με πολύ καλό όνομα, πολύ γνωστή για θέματα εγκυμοσύνης, δεν δίνει!Την άλλη φορά που θα πάω θα ζητήσω οπωσδήποτε και ας μου πει 100€ αντί για 80.Με θυμώνει πααααρα πολύ όλο αυτό!! :angry:

εγώ πάντως κορίτσια μάζεψα πάααααρα πολλές αποδείξεις όταν ήμουν έγκυος απο όλες τις εξετάσεις και τις έβαλα στην φορολογική δήλωση!χρειάζονται οπωσδήποτε οι αποδείξεις και πρέπει να τις ζητάμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...