Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εννοείται πως βοηθάει!!!!!!

Έχω δύο ζουζουνάκια και να θέλει να ηρεμίσει και να χαλαρώσει αποκλείεται, οπότε βοηθάει ώστε να επικρατεί (λέμε τώρα) ηρεμία και τάξη στο σπίτι!!! :laugh:

Σε γενικές γραμμές πάμε πολύ καλά, άλλωστε πατέρας είναι και επιβάλεται να συμμετέχει και όχι απλά να βοηθά.

Δημοσίευση

Υπαρχουν φορες που νιωθω πραγματικα τυχερη που εχω εναν αντρα που με βοηθαει με τα παιδια και καποιες αλλες που νιωθω την τελεια απογνωση! ειδικα οταν κλαινε και τα δυο και νιωθει οτι δεν μπορει να συννενοηθει και αρχιζει να γκρινιαζει κι αυτος και να μιλαει αποτομα στη μικρη και να μου λεει δεν αντεχω αλλο... ε μου ρχεται να σκασω!!!

αν δηλ αυτος νιωθει ανημπορος να τα βγαλει περα τοτε εγω τι πρεπει να κανω?

μηπως ειμαι υπερβολικη που τον θελω να ναι παντα ψυχραιμος και συγκροτημενος? ειναι ισως αδυνατο λογω φυλου ? δε ξερω

παντως ενα ειναι σιγουρο.....ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

Βοηθαει πολυ και στο σπιτι κ με το μωρο...γενικα ειναι σαν δευτερη μαμα κ νοικοκυρα, απλα μερικες φορες τα χανει η εξαντλειται η υπομονη του!ας μην ξεχναμε ομως πως και οι αντρες ειναι παντα σαν παιδια!

eyANp3.png

Δημοσίευση

Και εγώ αισθάνομαι τυχερή που με βοηθάει και με το σπίτι

αλλα και με το γιο μας αν , και όπως αναφέρατε, πολλες φορές που ο μικρός γκρινιάζει και δεν ξέρει τι θέλει , απελπίζεται και εκνευρίζεται.

Με ενοχλεί αυτό γιατί εγώ προσπαθώ να συγκρατηθώ αφού ξέρω πως ο μικρός σύντομα θα ηρεμήσει,ενώ αυτός δεν εχει υπομονή.

Αλλα μαλλον ετσι είναι η φύση τους,όχι ολων τω μπαμπάδων βέβαια!!!

Πάντως δεν τον παίρνει να μην βοηθάει,ειδικα από εδω και περά αφου περιμένουμε και τα αδφερφάκια του μικρού μας σε λίγους μήνες!

Δημοσίευση

Celeste έγραψε:

Βοηθαει πολυ και στο σπιτι κ με το μωρο...γενικα ειναι σαν δευτερη μαμα κ νοικοκυρα, απλα μερικες φορες τα χανει η εξαντλειται η υπομονη του!ας μην ξεχναμε ομως πως και οι αντρες ειναι παντα σαν παιδια!

eyANp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ,

50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ(ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!)

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ

ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΑ

ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ.ΠΕΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΤΟ

ΘΗΛΑΣΕΙΣ.....ΑΣΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ

ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΗΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΟΛ ' ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΒΚ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΄ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ!!!ΕΡΩΤΑΣ!!!

Δημοσίευση

Δεν θέλω να παρουσιάσω την εικόνα μιας τέλειας οικογένειας, ούτε του τέλειου πατέρα γιατί όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Ο άντρας μου βοηθάει ως εξής: το ντύνει, τον αλλάζει, τον παίζει μπάλα αλλά επι το πλείστον πρέπει να του το πω εγώ. Δεν έχω παράπονο απ' τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο παιδί και τον τρόπο που προσπαθεί να το διαπαιδαγωγήσει αλλά πιστέυω ότι η μάνα έχει τελείως διαφορετική οπτική των πραγμάτων στο μεγαλώμα του παιδιού, θα επιμείνει πιο πολύ όταν δεν τρώσει, θα φροντίσει πιο πολύ το ντύσιμό του, θα τον περιποιηθεί καλύτερα όταν το αλλάζει, γενικά είναι άλλο το δέσιμο, άλλη η έγνοια της μάνας.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

Μ'εμας εχει ως εξης ¨βρεθηκαμε με τις διδυμες που για ησυχα παιδακια δεν μπορουσες να τις πεις ...Αρα οι πιθανοτητες του για να συνεχισει την καθημερινοτητα του οπως την ηξερε δεν υπηρχε . Ιδιαιτερα τωρα που εχουμε κ την μπεμπα ομολογω οτι ορισμενες φορες ισως να τον πιεζω κ γω λιγουλακι αλλα ανθρωπος ειμαι κ γω . Προσπαθει να βοηθησει , κ βοηθαει , στις αρχες ηταν λιγο καταστροφη γιατι φανταστειτε να προσπαθω η δολια με χιλια βασανα να κοιμησω τις διδυμες μεσα στην μαυρη νυχτα κ αυτος να ειναι τοσο καλος να μην παραπονιεται που ξυπναει 50 φορες , κ αντι να τις βαζει κ αυτος στην διαδικασια υπνου να τις ξεσηκωνει...

Εξακολουθει κ ειναι αδεξιος μπαμπας , αλλα χαριτωμενα αδεξιος οταν ταιζαμε τις μικρες φρουτοκρεμα θυμαμαι πασαλειψε κ αυτος τη φατσα του κ γελουσαν οι λιονταρινες μας μεχρι δακρυων.. :P

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ ΕΝΙΩΘΑ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ - ΝΟΜΙΖΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑΕΥΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ -ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΝΝΟΩ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...