Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εννοείται πως βοηθάει!!!!!!

Έχω δύο ζουζουνάκια και να θέλει να ηρεμίσει και να χαλαρώσει αποκλείεται, οπότε βοηθάει ώστε να επικρατεί (λέμε τώρα) ηρεμία και τάξη στο σπίτι!!! :laugh:

Σε γενικές γραμμές πάμε πολύ καλά, άλλωστε πατέρας είναι και επιβάλεται να συμμετέχει και όχι απλά να βοηθά.

Δημοσίευση

Υπαρχουν φορες που νιωθω πραγματικα τυχερη που εχω εναν αντρα που με βοηθαει με τα παιδια και καποιες αλλες που νιωθω την τελεια απογνωση! ειδικα οταν κλαινε και τα δυο και νιωθει οτι δεν μπορει να συννενοηθει και αρχιζει να γκρινιαζει κι αυτος και να μιλαει αποτομα στη μικρη και να μου λεει δεν αντεχω αλλο... ε μου ρχεται να σκασω!!!

αν δηλ αυτος νιωθει ανημπορος να τα βγαλει περα τοτε εγω τι πρεπει να κανω?

μηπως ειμαι υπερβολικη που τον θελω να ναι παντα ψυχραιμος και συγκροτημενος? ειναι ισως αδυνατο λογω φυλου ? δε ξερω

παντως ενα ειναι σιγουρο.....ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

Βοηθαει πολυ και στο σπιτι κ με το μωρο...γενικα ειναι σαν δευτερη μαμα κ νοικοκυρα, απλα μερικες φορες τα χανει η εξαντλειται η υπομονη του!ας μην ξεχναμε ομως πως και οι αντρες ειναι παντα σαν παιδια!

eyANp3.png

Δημοσίευση

Και εγώ αισθάνομαι τυχερή που με βοηθάει και με το σπίτι

αλλα και με το γιο μας αν , και όπως αναφέρατε, πολλες φορές που ο μικρός γκρινιάζει και δεν ξέρει τι θέλει , απελπίζεται και εκνευρίζεται.

Με ενοχλεί αυτό γιατί εγώ προσπαθώ να συγκρατηθώ αφού ξέρω πως ο μικρός σύντομα θα ηρεμήσει,ενώ αυτός δεν εχει υπομονή.

Αλλα μαλλον ετσι είναι η φύση τους,όχι ολων τω μπαμπάδων βέβαια!!!

Πάντως δεν τον παίρνει να μην βοηθάει,ειδικα από εδω και περά αφου περιμένουμε και τα αδφερφάκια του μικρού μας σε λίγους μήνες!

Δημοσίευση

Celeste έγραψε:

Βοηθαει πολυ και στο σπιτι κ με το μωρο...γενικα ειναι σαν δευτερη μαμα κ νοικοκυρα, απλα μερικες φορες τα χανει η εξαντλειται η υπομονη του!ας μην ξεχναμε ομως πως και οι αντρες ειναι παντα σαν παιδια!

eyANp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ,

50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ(ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!)

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ

ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΑ

ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ.ΠΕΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΤΟ

ΘΗΛΑΣΕΙΣ.....ΑΣΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ

ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΗΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΟΛ ' ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΒΚ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΄ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ!!!ΕΡΩΤΑΣ!!!

Δημοσίευση

Δεν θέλω να παρουσιάσω την εικόνα μιας τέλειας οικογένειας, ούτε του τέλειου πατέρα γιατί όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Ο άντρας μου βοηθάει ως εξής: το ντύνει, τον αλλάζει, τον παίζει μπάλα αλλά επι το πλείστον πρέπει να του το πω εγώ. Δεν έχω παράπονο απ' τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο παιδί και τον τρόπο που προσπαθεί να το διαπαιδαγωγήσει αλλά πιστέυω ότι η μάνα έχει τελείως διαφορετική οπτική των πραγμάτων στο μεγαλώμα του παιδιού, θα επιμείνει πιο πολύ όταν δεν τρώσει, θα φροντίσει πιο πολύ το ντύσιμό του, θα τον περιποιηθεί καλύτερα όταν το αλλάζει, γενικά είναι άλλο το δέσιμο, άλλη η έγνοια της μάνας.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

Μ'εμας εχει ως εξης ¨βρεθηκαμε με τις διδυμες που για ησυχα παιδακια δεν μπορουσες να τις πεις ...Αρα οι πιθανοτητες του για να συνεχισει την καθημερινοτητα του οπως την ηξερε δεν υπηρχε . Ιδιαιτερα τωρα που εχουμε κ την μπεμπα ομολογω οτι ορισμενες φορες ισως να τον πιεζω κ γω λιγουλακι αλλα ανθρωπος ειμαι κ γω . Προσπαθει να βοηθησει , κ βοηθαει , στις αρχες ηταν λιγο καταστροφη γιατι φανταστειτε να προσπαθω η δολια με χιλια βασανα να κοιμησω τις διδυμες μεσα στην μαυρη νυχτα κ αυτος να ειναι τοσο καλος να μην παραπονιεται που ξυπναει 50 φορες , κ αντι να τις βαζει κ αυτος στην διαδικασια υπνου να τις ξεσηκωνει...

Εξακολουθει κ ειναι αδεξιος μπαμπας , αλλα χαριτωμενα αδεξιος οταν ταιζαμε τις μικρες φρουτοκρεμα θυμαμαι πασαλειψε κ αυτος τη φατσα του κ γελουσαν οι λιονταρινες μας μεχρι δακρυων.. :P

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ ΕΝΙΩΘΑ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ - ΝΟΜΙΖΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑΕΥΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ -ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΝΝΟΩ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...