Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μου ετυχε εχθες χαχαχαχα!

λες να μου κατσει το τζοκερ?

μυαλο δε θα βαλει αυτο το κεφαλι!!!

κοριτσια ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ για τις ευχες σας!

αντε βρε σκασμενα με συγκινησατε πρωι πρωι!ουφ!

Δημοσίευση

Ραμονάκι μουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγάπη μου!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου να το αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και περαστικούλια σου μικρούλα μου!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Xρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει...

Χρονια πολλα, πολλές χαρές, καημό να μη γνωρίσεις

κι ότι στ' αλήθεια επιθυμείς,γρήγορα

ν'αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου Χρονια σου Πολλα.

Να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις.

Καθε ευτυχια να σου ερθει γρηγορα

και απο τα χειλη σου να μη φυγει ποτε το χαμογελο!!!!!!!!

Περιμενω κερασμα...Δεν το γλιτωνεις!!!!!!!!

(Μετα τις 26 του μηνος θα ειμαι Αθηνα)

Να ξερεις οτι σε νοιαζομαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια! Καλη Κυριακή! Πώς είστε;;;  @Diwni και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι και η αλήθεια είναι ότι εδώ που μένω βοηθάει και ο τρόπος που το βλέπουν και αυτοι. Δεν με αγχώνουν καθόλου ως προς τις μέρες.    Χθες όπως σας είπα πρώτη φορά είχα τόσους πόνους και συσπάσεις. Το βράδυ κοιμήθηκα μέτρια. Βλέπω και απίστευτα όνειρα τώρα τελευταία.   
    • Καλημερα..Ναι αύριο έχω αυχενική. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει εξετάσεις κ βρήκαμε ότι είχα θρομοφιλια.ειχα μείνει κ δύο φορές κ τα ΧΑ χάσει οπότε Μ είπε με το που θα μείνεις έγκυος ενέσεις..
    • Εγώ 10 ακριβώς πόσο θα το δούμε στον υπέρηχο την Τρίτη. Αύριο έχεις αυχενική; Με το καλό!!  Έχεις θρομβοφιλια ή λόγω δίδυμης κύησης κάνεις; 
    • Είναι νωρίς κοριτσάκι μου, εγώ έκανα τεστ θεωρητικά μια μέρα πριν την αναμενόμενη βάσει κύκλου 28 ημερών αλλά πιστεύω πως η ωορρηξία είχε γίνει νωρίτερα κ από τους υπέρηχους τώρα επιβεβαιώνεται γιατί το μικράκι είναι λίγες μέρες μεγαλύτερο κ ήταν αχνό θετικό με χοριακη 84. Αν βάλεις ότι θέλει 2 μέρες από το αίμα να φανεί στα ούρα είσαι πολυυυυυυ νωρίς.. Δεν το ξέρεις αγάπη μου ότι έτσι γίνεται;;; Πέρυσι έμεινα έγκυος το μήνα που λέγαμε να ξεκινήσουμε διέγερση για εξωσωματική κ φέτος το μήνα που τα είχα παρατήσει κ αγχωνόμουν γιατί δεν είχα ακόμα τα λεφτά της εξωσωματικής κ θα έληγαν οι ενέσεις σε λίγους μήνες… Συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται…
    • Εγώ έχω μόνο κάτι πόνους στην κοιλίτσα που έρχονται και φεύγουν χωρίς αίμα και μου τα έδωσε για να μαλακώσει η μήτρα και όλο το σύστημα μου είπε. ..! Θα δούμε πως θα πάει από σήμερα που θα τα ξεκινήσω ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι !!! 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...