Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΙ!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε??? Όλες καλά???

Είπα να σας πω μία καλημέρα & τα τελευταία νέα μου! Χάθηκα το τελευταίο διάστημα, γιατί διάβαζα κιόλας για το Proficiency του Michigan, που έδωσα χθες & πιστεύω πως πήγα καλά, ήμουν καλά προετοιμασμένη θαρρώ κι ίσως λιγότερο αγχωμένη από κάθε άλλη φορά!

Λοιπόν, καταρχήν μες στην εβδομάδα, θα κάνω τις εξετασούλες μου, απλώς δεν είμαι σίγουρη εάν πρέπει να έχει κλείσει το 2ο 24ωρο ή να πάω απλώς τη 2η μέρα ροής! Εγώ «είχα επισκέψεις» χθες αργά το πρωϊ κι έλεγα για Τρίτη, αλλά έχω μπουρδουκλωθεί τώρα & δεν είμαι σίγουρη πως είναι καλά, ίσως είναι και νωρίς! Κι έχω ένα άγχος….. βελόνες έβλεπα στον ύπνο μου!!! Ανυπομονώ πάντως, γιατί πάλι πονάω πολύ κι όχι μόνο η κοιλιά, η μέση μου, έχει καμιά βδομάδα τώρα που δίνει…… ωραιότατα recitals!!!!

Anyway, τις προάλλες έβγαλα 3 πλάκες (αριστερός αστράγαλος-αυχένας) αφού επισκέφθηκα τον Ορθοπεδικό μου προβληματισμένη. Το Πάσχα, εντός δύο 24ώρων στραμπούλιξα το πόδι μου 2 φορές & πονούσε πολύ! Το συγκεκριμένο, κάποτε, 13 χρόνια πριν, το είχα χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα…. είχα κάνει ένα πολύ επίπονο διάστρεμμα & ήμουν σε γύψο 1 ½ μήνα περίπου & φυσικά χρησιμοποίησα & πατερίτσες. Έκανα δε περίπου 3 χρόνια να ξαναφορέσω τακουνάκι! Φαίνεται όμως πως ακόμη υπάρχει πρόβλημα! Ο γιατρός είναι πολύ χαλαρός σαν άνθρωπος, τον έχω χρόνια & οι συμβουλές του, ήταν απλές και περιεκτικές!

- Απώλεια βάρους (1-1 ½ κιλό το μήνα)

- Περπάτημα (1/2 ωρίτσα την ημέρα σε χαλαρούς ρυθμούς)

- 2-3 φορές ποδήλατο την εβδομάδα (χωρίς ένταση)

- Σταθερό βηματισμό

- Κατάργηση σκάλας (μόνο ασανσέρ)

- Όχι γυμναστήριο

- Υγιεινή διατροφή (πολλά φρούτα & λαχανικά, για να δουλέψει σωστά ο μεταβολισμός)

Κι αν τυχόν προκύψει μωράκι, πολύ προσοχή, να μην πάρω πολλά κιλά! Του είπα και για τη μέση, αλλά το συνδύασε με τα γυναικολογικά μου. Η αλήθεια είναι στενοχωρήθηκα πολύ, όσον αφορά στα κιλά, το ήξερα πως αργά ή γρήγορα θα είχα πρόβλημα, με προειδοποίησε ο άνθρωπος απλώς να είμαι πιο κινητική και δραστήρια σαν οργανισμός, να κυκλοφορεί σωστά το αίμα, γιατί το αμέσως επόμενο βήμα….. ποιο είναι….. πρόβλημα στα γόνατα….. κι είμαι πολύ μικρή για να έχω τέτοιους μπελάδες….. .όπως χαρακτηριστικά μου είπε…..

Η φάση είναι πως εγώ (και ντρέπομαι που το λέω!) για 1-2 στάσεις έπαιρνα λεωφορείο…. γιατί βαριόμουνα να περπατήσω! Τώρα αν με ρωτήσεις….. τι προτιμώ…. ποδήλατο ή περπάτημα….. θα σου πω….. περπάτημα!!!! Κι αυτό, γιατί έχει ήδη αρχίσει να με ανανεώνει και να μου φτιάχνει τη διάθεση, αρκεί να έχω πάντα μαζί μου ένα μπουκαλάκι νεράκι!

Αυτά κοριτσούδια μου! Η έκθεση έλαβε τέλος! Θα τα ξαναπούμε! Να είσαστε όλες καλά!

Υ.Σ.: Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες (για χθες!)

Υ.Σ.2: Προς τα κοριτσάκια που ξεκινάνε τώρα….. τις προσπαθειούλες τους…..

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει…. δεν είναι καθόλου κακό να κάνουμε ένα μικρό τσεκαρισματάκι όταν ξεκινάμε….. έχω μετανιώσει πάρα πολύ που δεν το έψαξα από την αρχή, μπορεί να είχα μείνει έγκυος τώρα, περνάει ο καιρός και πίσω δε γυρνάει….. έπρεπε να ήμουν πολύ πιο χαλαρή εξαρχής κι όχι ν’ αρχίσω να ψάχνομαι 1 ½ χρόνο μετά…..

Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια….. αλλά…..

Καλύτερα να μετανιώνουμε για κάτι που κάναμε….. όχι γι’ αυτό που δεν κάναμε!!!!!

Και πάλι καλημέρα κορίτσια μου…… και το κεφάλι ψηλά….. όλες θα γίνουμε μανούλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα πηνελοπη μου γλυκια ολα καλα θα πανε ειμε σιγουρη

ευχομαι καλη επιτυχια στις εξετασεις που εδωσες

κ με το καλο να μνεις πολυ πολυ γρηγορα εγκυουλα....!!!!!!!!!

:kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

Ευχαριστώ πολύ κοπέλες μου!!!!!

Τα καλύτερα σας εύχομαι!!!!

Πωλινάκι μου….. να σου έρθει πολύ-πολύ γρήγορα το νινί……

Ανθή μου….. Sorry….. για τις προάλλες…. που ήμουν στις μαύρες μου…. καλά έκανες και με μάλωσες….. σ’ ευχαριστώ…..

πηνελοπακι μου καλη επιτυχια σου ευχομαι σε οοοοοοολα μεσα απο την καρδια μου

ααα να μπαινεις να μας λες τα νεα σου πιο συχνα ε????? χιχιχι

φιλακια πολλα!!!!

Καλημέρα Αναστασία μου…..

Πίστεψέ με….. μου κάνει καλό που δε μπαίνω πια τόσο συχνά…..

Η απόκτηση ενός παιδιού δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός……

Κόντεψα να τρελαθώ…..

Τώρα θα το ψάξω κι είμαι πολύ-πολύ χαρούμενη κι ήρεμη…..

Φιλιά στο Σπυράκο σου……

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...