Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοηθηστε με!!!!Ρεφλεξολογια......χειροπρακτικοι!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Χρειάζομαι την άποψη σας και τις εμπειρίες σας…

Εδώ και 1 ½ μήνα σχεδόν με πονάει η μέση μου

Ξερώ ότι έχω δισκοκηλη και δυστυχώς εξαιτίας ενός αλλού προβλήματος υγειάς απαγορεύεται να πάρω αντιφλεγμωνωδη φάρμακα …

Οπότε δεν μπορώ να κάνω θεραπεία …

Κορίτσια υποφέρω!!

Έχω πάρει αναρρωτική, αλλά δεν μπορώ να πάρω άλλη και εγώ πονάω

Δεν μπορώ να κρατήσω το παιδί μου καλά…

Έχω πέσει παρά πολύ ψυχολογικά..

Μια συνάδελφος μου μίλησε για μια ρεφλεξολογο (εξασκεί την χειροπρακτική …αν τα λέω σωστά)που έχει ακούσει ότι είναι καλή από κάποια συγγενή της και μου είπε να πάω

Έχω απελπιστεί…

Μάλλον θα πάω αλλά σκέφτομαι και τα λεφτά και αν είναι χαζομάρες όλα αυτά και ταλαιπωρηθώ και ξοδευτώ τσάμπα?

Έχετε ανάλογη εμπειρία????

Δώστε μου τα φωτά σας παρακαλώ είμαι σε απόγνωση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιτση καλησπερα. Πρωτα απ'ολα περαστικα σου!

Εμενα σε αρκετα προβληματα που ειχα με εχει βοηθησει ρεφλεξολογος. Εχει ενα καλο φιλο ο αντρας μου που εχει βοηθησει αρκετους ανθρωπους να ξεπερασουν προβληματα με τη μεθοδο της ρεφλεξολογιας. Απλως ο ρεφλεξολογος με τον χειροπρακτικο δεν ειναι το ιδιο πραγμα, ο χειροπακτικος σε πιανει σε ξεκουμπονει, σε ξανακουμπονει κλπ κλπ. ο ρεφλεξολογος εχει αλλες μεθοδους να διορθωνει το προβλημα..δεν μπορω ακριβως να σου εξηγησω για να μην σε μπερδεψω.

Σου στελνω σε πμ το τηλ του παιδιου που ειναι ρεφλεξολογος αν θελεις να τον παρεις να μιλησετε, να του πεις το προβλημα που εχεις για να σου πει αν μπορει να σε βοηθησει και πως.

Φιλια και παλι περαστικα σου! :kiss:

• 4 months later...

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω μια γνωστή, ειδική στη ρεφλεξολογία, πολύ καλή! Έχει studio στη Γλυφάδα. Αν θέλετε σας δίνω το τηλέφωνο της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...