Μετάβαση σε περιεχόμενο

εσεις τα χασατε τα κιλα της εγκυμοσυνης σας ?

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!

Εσεις τι κανατε ? Τα καταφερατε να χασετε τα κιλα της εγκυμοσυνηυς η ακομα προσπαθειτε ? Ειπα να ανοιξουμε αυτην την ενοτητα για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη να συνεχισουμε την προσπαθεια να ξαναμπουμε στο παλιο μας τζινακι.. χιχι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααχχ...πονεμενη ιστορια η ζυγαρια... :(

Στις 40 μερες χωρουσα στο παλιο, αγαπημενο,στενο μαυρο παντελονι μου, στους 2 μηνες τα ειχα χασει ολα. Βεβαια κακως τοσο γρηγορα, γιατι αυτο ειχε κοστος στη διακοπη του γαλατος μου και εγω δεν ετρωγα τιποτα σχεδον ολη μερα, οχι μονο για διαιτα, αλλα μου ειχε κοπει και η ορεξη απο την κουραση...

Τωρα που ειμαι παλι εγκυος τα ξαναβαλα τα κιλακια μου :( (μπαινουν ευκολα τα ατιμα...)αλλα αυτη τη φορα θα τα χασω πιο αργα μετα τη γεννα.

Εσυ μαμα ευα που βρισκεσαι?

To παλιο τζινακι καθεται στη ντουλαπα εδω και 2 χρονια.. :laugh: :laugh:

Και ετσι οπως παω δε θα ξαναμπω ποτε.

Οχι μονο δεν καταφερα να χασω τα 11 κιλα που πηρα στην εγκυμοσυνη,

αλλα εβαλα αλλα 7 πανω μου μετα τη γεννα... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Οχι μονο δεν καταφερα να χασω τα 11 κιλα που πηρα στην εγκυμοσυνη,

αλλα εβαλα αλλα 7 πανω μου μετα τη γεννα... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Φανουλα μονο 11??? :woohoo: :huh: Μπραβο βρε θηριο...

Τα τζιν είναι τα αγαπημένα μου και επειδή δεν χωράω στα παλιά, πήρα καινούργια!!!! :laugh: ;)

Όχι μόνο δεν έχασα τα κιλά της εκγυμοσύνης αλλά πήρα και κάτι ακόμα, έτσι για να 'χουμε!!! :unsure::S:blink:

Ένα θα σας πώ ...τα παλιά τζίν ανεβαίνουν μόνο μέχρι τα γόνατα....από κει και πάνω δεν υπάρχει περίπτωση!!!! :laugh: :laugh: και δυστυχώς δεν μιλάμε μόνο για τζιν αλλά για όλα μου τα ρούχα.

Πλάκα στην πλάκα πρέπει να χάσω μερικά κιλά, όποτε βλέπω την ντουλάπα μ ου με πιάνει κτάθλιψη :( και βρήσκω καταφύγιο στο ψυγείο μου!!!

Για να είμαι ευτυχησμένη θα πρέπει να χάσω 12κιλά για να απανέλθω στα φυσιολογικά μου. ;)

Οταν πηγα να γεννησω ειμουν 59 κιλα.

ειχα παρει μονο 7 κιλα

τωρα ειμαι 53 και προσπαθω να φτασω στα κιλα μου δηλ.50-51

αλλα αμα δεν εχεις μετρο στις σοκολατες αυτα παθαινεις :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ πάλι στην τελευταία μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά :blink:

έχασα τα 17..

τα 8 δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα :S:S

οχι πως το προσπαθώ δηλαδή :blush::unsure:

όσο για τα παλιά τζίν..

ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν χωράω :unsure::blink::S :silly:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 18 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ PILATES ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 1,60 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ!!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ 48 ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑ 51 ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ

ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ.....ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ...ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....!!!!

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η .....!!!

αχ κοριτσια ...

με μενα η ιστορια εχει ως εξης..Η πρωτη μου εγκυμοσυνη μου εβαλε 17 κιλα παρακαλω ! Βεβαια για εγκυμοσυνη διδυμων μου ειπαν οτι ηταν πολυ καλα κ οντως λιγο μεσα στις πρωτες σαραντα μερες τα ειχα χασει . Στα ρουχα μου δεν εμπαινα ομως παρα μονο μετα απο δυο μηνες ...

Τον Ιανουαριο γεννησα μια ακομα μπεμπουλα κ ακομα παλευω με την ζυγαρια ..Αυτη την φορα πηρα χωρις υπερβολη 25 !!!! Μην τα ρωτατε ... μεχρι τωρα εχω χασει τα 14 αλλα κουραγιο αλλο δεν εχω , πειναωωω

κορίτσια, χρόνια πολλά!

Εγώ πήρα 8 κιλά στην διάρκεια της εγκυμοσύνης και τα έχασα όλα στις 40 μέρες. Ααααα τι καλά θα μου πείτε! Μπα...

Πριν μείνω έγκυος είχα κόψει το κάπνισμα κ είχα πάρει αρκετα κιλά, τα οποία δεν μπορώ να χάσω, γιατι είμαι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Αλλά λέω να ξεκινήσω. Α, ακόμα θηλάζω (αποκλειστικά)

εγω εβαλα 20

σε λιγο καιρο εχασα τα 13 χωρις να καταλαβω πως

και τα υπολοιπα 7 ακομααααα εδω

μου κανουν παρεα

αλλα τρωω πολυ ρε παιδι μου

και θηλαζωκιολας

και εχω και δικαιολογιες πως πειναω λογω θηλασμου

ετσι για να τρωω χωρις τυψεις

αχχχχ θελω πολυ να τα χασω αλλα κολλησε το μυαλο μου στο φαγητο

αλλα δεν αντεχω αλλο

Αι στο καλό!

Και νόμιζα οτι μόνο εγώ είμαι φακλάνα!!!!!

Λοιπόν,έχουμε και λέμε!

Παντρεύομαι 55 κιλά,με ύψος 1.71 εκ!Στα 2 χρόνια γάμου έχω πάρει 7!

Είμαι καλή μαγείρισσα τι να κάνω!!!! :P:P:P

Σύνολο 62κιλά!Μένω έγκυος,παίρνω μόνο 9 κιλά!Σύνολο 71!

Βγαίνω απ το μαιευτήριο -5 κιλά,δηλ 66

Μέχρι να σαραντίσω είχα χάσει και τα υπόλοιπα 4 της εγκυμοσύνης,δηλ.62!

Λόγω επιλόχειας κατάθλιψης πήρα 3+τα 7 που είχα από πριν

= 10 ολόκληρα κιλα!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και δεν είναι αυτό,αλλά πηγαίνω 4 φορες τη βδομάδα,από 2 ώρες στο γυμναστήριο εδώ και 2 μήνες και κάνω δίαιτα 5 μήνες και δε χάνω

ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!!!!!!

Εχω δει τελευταία μια βελτίωση,έχω χάσει πόντους,αλλά δε μου μπαίνει τίποτα!!!!!!Δε ξέρω τι να κάνω!

Λέτε να φταίει που έπαθα υποθυρεοειδισμό μετά τη γέννα?

Πάντως το ελέγχω,αφού παίρνω καθημερινά χαπάκι!!!!

Πώς θα βγω στις παραλίες???????????? :(:(:(:(:(:(

Θα με μαζέψει το φαλαινοθηρικό!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπον κοριτσια εγω στην 1η εγκυμοσινη οταν εμεινα εγκυος ειμουνα 52 κιλα,πριν γεννησω ειμουνα 65...οταν γυρισα απο το μαιευτηριο ειχα χασει ακριβως οσα ηταν το μωρο 3450!!!!!!

τρελαθηκα...γεννησα με καισαρικη και ολη μου ελεγαν οτι ειμαι εγκυος τοσο πολυ πεταγε η κοιλια μου...θυλασα 4 μηνες δεν μπορω να πω οτι ετρωγα πολυ, κανονικα.

περνουσε ο καιρος και δεν εχανα γραμμαριο...μολις εκλεισε 1 χρονο η μικρη αρχησα να χανω τα κιλα ουτε και εγω ξερω πως κατακορυφα...η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη ειχα πολλες μελανχολιες και μετα απο 1 χρονο κοντεψα να παθω καταθλιψη και για αυτο πιστευω εχασα τα κοιλα...απο 52 που ημουν οταν εμεινα εγκυος πηγα 44 οχι μονο μου μπηκαν τα ρουχα μου αλλα μου επεπλεαν κιολας...δυσκολευτικα πολυ να μου φυγει η κοιλια.

τωρα ειμαι εγκυος στο 2ο για να δουμε πως θα παμε.... :P

υπομονη ολες μπορουμε να τα καταφερουμε με λιγη καλη προσπαθεια..

αρκη να το πιστεψουμε... ;):kiss::kiss::kiss::kiss:

Πήρα 18 κιλά και άλλα 3 που πρόλαβα να τσακώσω πριν μείνω έγκυος. Με το που γέννησα έχασα τα 10 και με τον θηλασμό τρόγωντας τον αγλέορα έχασα τα 5 μέσα σε 1 χρόνο. Τώρα έχω να χάσω τα 3 για να φτάσω στα κιλά προ εγκυμοσύνης και άλλα 2 για να φτάσω στα κανονικά μου. Αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ γιατί το στομάχι άνοιξε. Συμμαζεύτηκα πολύ όμως λόγω γυμναστικής. Που θα πάει θα φύγουν και τα υπόλοιπα.

ετσι λεω και εγω τωρα....οταν ξαναγεννησω να δω παλι πως θα ειμαι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ρε τι τραβαμε εμεις οι γυναικες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγω εβαλα περιπου 25 εχασα τα 15 και εχω κολλησει .Δεν χωραω στα τζινακια μου προ εγκυμοσυνης και στα περισσοτερα ρουχα.Γεννησα με καισαρικη .Εχω και υποθυροειδισμο και δεν λενε να φυγουν τα ατιμα .

geia sas koritsakia!egw prin meinw egguos imouna 60 k 1.75 upsos,ksekinaw thn eggumosini me 62 kai eftasa ta 78.gennisa me kaisariki ki otan vgika imoun 69.mesa se 2 mines eftasa ta 60 ki auti ti stigmi eimai 55 kai den mporw me tipota na valw kilo...

ekana kai eksetaseis alla tipota..exei katantisei aidia!twra thelw na kanw deutero kai prospathw 5 mines alla tipota.kapou akousa oti an exeiss perissotera kila i ligotera einai ligo pio duskolo na piaseis paidi!isxuei?

γεια σας μανουλιτσες ..

εγω ειμαι απο την αντιθετη πλευρα..

ημουν πολυ αδυνατη προ εγκυμοσυνης... 55 κιλα 1.74 υψος

και εβαλα 10 κιλα και 700 γραμμαρια!

τωρα εχω γινει σα σκατουλα...53 κιλα και με σακουλοκοιλιτσα!!!

εχω χασει απο παντου εκτος απο κοιλια..και στηθος λογω του οτι ακομη θηλαζω...!!

Μπορει να μην εχω περιτα κιλα αλλα ενω τσακιζω οτι μπορω(εχει αλλεργια και η μικρη μου και μερικα πολυ νοστιμα και παχυντικα...απαγορευονται),εχω γινει σκετη μπιαφρα...σαν αιθιοπακι ειμαι!!

καλησπερα κοριτσια

χαθηκα λιγουλακι γιατι με την μπουμπου μου ειχαμε λιγο τρεξιμο , εχω αγωνια μεθαυριο θα την ξαναπαω στον παιδιατρο .. τελοσπαντων..

σημερα επαθα καταθλιψη ...Ωραια μερα ειχε , πηρα την μικρη μου καροτσαδα μεχρι ενα πολυ ωραιο μαγαζι μ3 ρουχα κοντα στην γειτονια μας . Περιττο να σας πω οτι τιποτα κατω απο xl δεν μου χωραγε .. Την κοιλια μου που να την κρυψω που δεν λεει με τιποτα να εξαφανιστει..

Τι ειναι βρε κοριτσια αυτο το πραγμα , το σωμα μας τραβαει ταραχο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης για να εκπληρωσει τον σκοπο του , δεν θα επρεπε τουλαχιστον για το δικαιο του θεματος η επαναφορα να ειναι λιγακι πιο ευκολη αραγε ..

Ζητω συγνωμη για την αμπελοφιλοσοφια αλλα αμαν πια .. κουραστικα να ειμαι ετσι δεν με αναγνωριζω βρε παιδι μου.. :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...