Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΔΕΙΞΕ 1800 ΓΡ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ? ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρα ειναι μαρακι το μωρακι σου, για δες εδω

http://www.liberoclub.gr/Pages/Pregnant ... x?id=38852

γιατι ομως πας προγραμματισμενα με καισαρικη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου για να μαι ειλικρινησ παω καισαρικη επειδη φοβαμαι τον φυσιολογικο τοκετο.ακουγεται χαζο αλλα φοβαμαι πολυ.αλλα για τα κιλα του μωρου αγχωνομαι μου φανηκαν λιγα.και λεω καλα ποσο να παρει πια απο δω και περα.? γι αυτο και ρωτησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι το μωρακι σου εχει μια χαρα βαρος απο εδω και περα τα μωρα βαζουν 150 με 200γρ τη βδομαδα..αλλα μηπως σε βαζει μεσα πολυ νωρις για καισαρικη??? συνηθως στις 38εβδ κανουν καισαρικη..αλλα εφοσον δεν εχεις καποιο προβλημα γιατι δεν πας για φυσιολογικο καλε?? αλλες γυναικες θα εδιναν τα παντα να γεννησουν φυσιολογικα!!! βεβαια η αποφαση ειναι δικη σου ;)

με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ , ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΤΛ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΕ ΘΕΣΗ Κ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ 3750 ,ΠΗΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΚΙΚΙΤΣΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Κ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ Κ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΠΕΙΣΜΩΣΑ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ (ΧΑΧΑΧΑ) :laugh: ΤΣΑΚ ΤΣΑΚ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΣΤΙΣ 8 Κ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ! ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΣΜΑ Κ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ...Κ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙ ΣΚΟΡΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!!! ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μη φοβάσαι καθόλου τον φυσιολογικό τοκετό...τον έζησα χωρίς επισκληρήδιο μονο με παυσίπονα. Πονάς , αυτό είναι σίγουρο αλλά δεν είναι και για φόβο!! Η αίσθηση εκτός από τον πόνο είναι σα να κάνεις κακά..όχι και κάτι το τόσο τραγικό δηλδή..άσε που δεν συγκρίνεται η εικονα του μωρου σου εκείνη την ώρα που βγαίνει με καμία στον κόσμο!! Εχει χαρακτεί για πάντα στη μνήμη μου ..και μέσα σε 5 λεπτά τον κρατουσα στην αγκαλιά μου..ετσι γυμνο και γεμάτο σμήγμα..υπέροχη εμπειρία..άξιζε τον κάθε πονο!! Και σαφώς κι εγώ ακόμη φοβάμαι αλλά δεν εχουμε ιδέα ποση δύναμη κρυβουμε μέσα μας! Αυτή τη φορά θέλω να νιωθω τον κάθε πονο που θα με φερνουν όλο και πιο κοντά στο παιδί μου...θέλω να μη φοβηθώ όπως την πρώτη φορά..γιατί πολύ απλά το πιο πιθανο είναι να μην κάνω άλλο παιδί οπότε θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να το βιώσω πραγματικά..με όλη τη σημασία της λέξης...να εντοπισω τον πόνο εκεί που τον νιώθω, να νιώθω το παιδί μου να κατεβαίνει..(καλά...με βλέπω να χέζομαι απο το φόβο μου πάλι αλλά λέμε!!χαχαχαχαχα) Δοκιμασέ το...σε όλη μας τη ζωή ακουμε για τους πονους της γέννας..αξίζει λοιπον να πεις οτι τους έζησες κι εσύ σαν γυναίκα και ξέρεις πως είναι!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι το βαρος του μωρου σου ειναι απολυτα φυσιολογικο...

Αλλα γιατι να γεννησεις "πριν την ωρα σου" βρε κοριτσακι μου?

Ναι να κανεις καισαρικη δε λεω.. εφοσον φοβασαι οπως λες τον φυσ. τοκετο,

αλλα γιατι τοσες εβδομαδες νωριτερα?

Γιατι δεν αφηνεις ενα περιθωριο... που ισως σου αλλαξει ακομη και γνωμη?

Οποια κι αν ειναι η "τελικη" αποφαση σου,

ευχομαι καλη λευτερια και ολα να πανε κατ' ευχην.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ΜΑρακι σου ευχομαι με το καλο και εμενα τοσο ηταν περιπου στις 33 βδομαδες και γεννηθηκε σχεδον 4 κιλα με φυσικοτατο τροπο, Ολες φοβομαστε να γεννησουμε αλλα οπως το λες αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι ν αμην ακολουθησεις τον φυσικο τροπο. Και εκτος απο αυτο δε μπορω να κατλαβω πως το δεκτηκε ο γιατρο σου. Παντως κατι τελευταιο η γεννα ποναει πριν ενω η καισαρικη μια ζωη.

Α ακου και ευτο ειχα μια φιλη εμεινε εγκυος μικρη στα 21 οταν ευτασε στον 7 και μετα καθε μερα εκλαιγε πως θα γεννησει σε πληροφορω γεννησε ο πρωτο της σε 3 ωρες :blink::blink::blink:

για να μη σου πω το τριτο σε ποσο και χωρις πονο, μη φοβασαι τιποτα ολα καλαθα πανε ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι καλησπερα! Βρηκες καποια που σε καταλαβαινει απολυτα. Το ξερω οτι ολες οι γυναικες θα εδιναν τα παντα για να γεννησουν φυσιολογικα αλλα εγω δεν ειμαι μια απο αυτες. Τον φοβομουν τον τοκετο παρα πολυ. Ενω ειμαι παρα πολυ δυνατη στον πονο και ανεκτικη αυτην την διαδικασια την ετρεμα.

Να κανεις οτι νομιζεις εσυ. Οτι αισθανεσαι καλυτερο για σενα και για το μωρακι σου.

Οσο για το βαρος μην αγχωνεσαι γιατι μεχρι τωρα μονο αποκλισεις ακουω πανω σαυτο το θεμα. Δεν τους εμπιστευομαι καθολου. Μην το σκεφτεσαι καθολου.

Φιλια πολλα και ευχομαι με το καλο να ερθει η ωρα που θα κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχ....!! Τωρα σου μιλάει μια μανούλα που γέννησε με καισαρική ενώ λαχταρούσε τον φυσιολογικό!!

Δε θα σου πω τί θα κάνεις φυσικά, θα σου πω μόνο να διαβάσεις για τη μια περίπτωση και για την άλλη! Για μενα είναι κρίμα να έχεις τη δυνατότητα να γεννήσεις φυσιολογικά και να καταφεύγεις σε μια εγχείριση μήτρας! Γιατί αυτό είναι η καισαρικη!

Τελοσπάντων, δε σε κρίνω.. μην το πάρεις αρνητικά. Ο,τι σου λέω το λέω με πολλή αγάπη! Απλά, ψαξ'το και η απόφαση είναι δική σου ούτως ή άλλως!

Το μόνο που θα σου πω και ρωτα και το γιατρο σου για αυτό, είναι ακόμα και την καισαρική να επιλέξεις να περιμένεις να φας το μήνα σου ή ακόμα καλύτερα να σε πιάσουν οι πόνοι( είναι υποφερτοι στην αρχή)! Αστο μωράκι σου να αποφασίσει αυτό πότε θα ερθει στον κόσμο!! Τότε θα είναι έτοιμο πραγματικά!!!

Με το καλό να πιάσεις το μπεμπάκι σου υγιέστατο στην αγκαλιά σου!!

φιλιά πολλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου.ευχαριστω για ολες οσεσ απαντησαν.το ξερω εχετε δικιο αλλα στην ιδεα και μονο ανατριχιαζω.οσο για τισ εβδομαδες θα μαι στην 37 προσ 38 τοτε οποτε ειναι καλα.τωρα οσο αφορα το γιατρο που καποιθα με ρωτησε πωσ δεχτηκε την καισαρικη σασ πληροφορω πωσ τωρα οι πιο πολλοι το δεχονται.ειναι στην κριση τησ μανασ ασε που οταν του το πα μου απαντησε αυτο.(α ναι? δεν εισαι η μονη το 90% αυτο μου ζηταει απο τισ πελατισεσ μου).ολες μου λεει φοβουνται.τελοσ παντων παντωσ σασ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ειλικρινα με κανετε και ησυχαζω. :P:kiss: ελποιζω να μην με παραξηγησετε.φιλια πολλα σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααααα ωραια ορθογραφια εχω,χαχαχαχα σορυ ειναι απο την βιασυνη να γραψω λες και θα μου παρουν το πισι.αχχαααχαχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και τι δεν θα εδινα να μπορουσα να ειχα γεννησει φυσιολογικα!!!

μπορει να ετρεμα και μονο στην ιδεα αλλα ειχα προετοιμαστει πολυ γιαυτο!!!

ομως δυστυχως ηρθαν αλλιως τα πραγματα....και γεννησα στην 31η εβδομαδα με καισαρικη ενα μικρουλι 1250

το οτι το μωρακι σου ειναι 1300 τωρα δεν λεει απολυτως τιποτα!!!

θα παρει αρκετο βαρος μεχρι να γεννηθει να εισαι σιγουρη και εξαλλου δεν ειναι στανταρ οτι θα πρεπει να βγαζουμε μεγαλα μωρα...απο 2500 ειναι μια χαρα βαρος για νεογεννητο.

ακου κι εμενα που επρεπε να παρει αυτο το βαρος εκτος μητρας(και ειναι ακομη πιο δυσκολο)

αυτο ελεγε και ξαναελεγε ο γιατρος μου λιγες εβδομαδες ακομη μεσα σου και θα επαιρνε περισσοτερο βαρος!!!!

γνωμη μου να δωσεις στο μωρακι σου τον χρονο που εκεινο θελει...ακομη και αν γεννησεις στην 40η εβδομαδα(θα το εχει διαλεξει εκεινο και ολα θα γινουν πολυ φυσιολογικα)

ασε το αγχος,χαλαρωσε και αφησε το μωρακι σου να σε οδηγησει

η καισαρικη μπορει να φαινεται απλη και ευκολη αλλα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο ενω ο φυσιολογικος τοκετος ειναι η φυσικη πορεια

ετσι και αλλιως αν κανεις επισκληρηδιο δεν θα νιωθεις τοοοσο εντονα τους πονους.

σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην με το καλο!!!!!

Κατα δευτερον να σου πω οτι και εγω ηθελα καισαρικη (λογω απιστευτου φοβου) αλλα ευτυχως ο γιατρος δε με ακουσε.

Γεννησα φυσιολογικα, παρα πολυ γρηγορα και δεν πονεσα καθολου.(εκανα επισκληριδιο)

Μετα οταν πηγα στο δωματιο μεσα σε 3 ωρες ειχα περπατησει μονη μου, εφαγα κανονικο φαφητο και μπορουσα να παρω αγκαλιά το μωρο μου ανετα.

Διπλα η κοπελα ειχε κανει καισαρικη ,ποναγε απιστευτα,ειχε ορο και δεν ετρωγε,δε μπορουσε να παρει το μωρο της αγκαλια (της το εδινε η μαμα της) και σε καμια περιπτωση να περπατησει.

Επισης ολες τις μερες που ημασταν εκει προς το τελος περπατησε με παρεα και εφαγε κοτοπουλο νεροβραστο.

Ποναγε,δυσκολευοτανε με το θηλασμό και δε μπορουσε να κανει μπανιο ολοκληρη.

Ενταξει η καισαρικη σώζει ζωές αλλα αν δε χρειαζεται γιατι να επιβαρυνθεις με μια εγχειριση;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου γιατι να κανεις καισαρικη?Φοβασαι πιο πολυ να γεννησεις φυσιολογικα απο το να κανεις ουσιαστικα ενα χειρουργειο?

Γιατι να γεννησεις τοσο νωρις?Προσωπικη μου αποψη ειναι να αφησεις τα πραγματα στη φυση και ολα θα πανε τελεια!

Το μονο που ηθελα εκτος απο το να ειναι το κοριτσακι μου καλα φυσικα ειναι να γεννησω φυσιολογικα!Να φανταστεις η μαια μου που ειναι κολλητη μου μου ελεγε πως αν χρειατει θα περιμενουμε ωωωωρες για να αποφυγουμε την καισαρικη!

Επειτα ειναι και το αλλο απο τη δευτερη μερα εκανα το γυρω του Λητω....ολο στην καφετερια ημουν...!!!

Με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από'μένα! Και εμένα στην 33η ζύγιζε 1850 και στην 34η (την Τετάρτη που μας πέρασε) είχε φτάσει 2350, μέσα σε μια εβδομάδα πήρε 500γραμ. :) !

Όσον αφορά το θέμα του τοκετού, θεωρώ οτι καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που θα κρατήσει εσένα ήρεμη και δε θα σε αγχώσει. Αν αυτό είναι καισαρική τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου...θεωρώ οτι το άγχος και το στρες περνάει στα μωρά οπότε καλό θα είναι να είμαστε ήρεμες!

Φιλικά

Μαρία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! :)

ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 2232... :)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3300... :)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΦΤ...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ!!! ;)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ... :blink:

ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ... :blink::blink:

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ... :)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...