Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 δεν φοβαμαι μην την πιάσει εξω γκρινια. Δ με αγχωνει καθολοθ αυτα. Τα μωρά συνηθως εξω στον κοσμο ειναι μια χαρα κ συνηθως κοιμούνται. Μπορει όμως αν πας σε μερος ετσι με κινηση κ φασαρια ενώ κοιμούνται στη βόλτα τ βραδυ να βγάλουν γκρινια. Συνηθως σ λένε να ξεκινήσεις με βόλτες σε μέρη χωρίς πολυ κόσμο κ φασαρια. Ας φτάσουμε βεβαια στο να βγούμε κ ολα θα γίνουν. Ειπα οταν παμε παιδιατρο παλι να πάμε με τ καροτσι. Να πάρουμε κ τον αέρα μας.
    • 2 χρόνια.. επειδή πήγαμε πίσω με εξετάσεις  με το μικροβίων που βγήκε πολύ κακό.. τα διορθωσαμε και δόξα τον Θεό ήρθε 
    • Πιστεψε με κ εγώ.. όταν έχεις περίεργο καρυοτυπο είναι πιθανότητες  τι γενετικό υλικό θα γονιμοποιηθει και ο προεμφυτευτικος διαλέγει.. σε οποιαδήποτε  περίπτωση  δεν ξέρεις αν πετύχει..
    • Όχι δεν έχουμε κάνει προεμφυτικο γτ είμαστε μικροί σε ηλικία με καλές εξετάσεις κ στην ωοληψια πήγαμε πολύ καλά!!! Κ επίσης με προεμφυτικο κανείς δεν σου εγγυάται ότι πάλι θα πετύχει. Αυτό που μου είπε είναι ότι υπάρχει μια πολύ σπάνια περίπτωση να χρειάζεται ακόμη πιο πολλα φάρμακα παρολο που στις εξετάσεις προγεστερονη κλπ εβγαιναν μια χαρα οι τιμές, κ αυτο θα κάνουμε την άλλη φορά. Κ μου ειπε οτι δεν θα το δεις σε βιβλιογραφία απλά επειδή ήταν χρόνια Αγγλία της έτυχε μια φορά εκεί κ έκαναν αυτό την επόμενη φορά κ πήγαν όλα καλά.... Κ επειδή γενικά σε πολλά είμαι σπάνια περίπτωση πιστεύω ότι ανήκω εκεί πάλι 😆
    • Δεν εχεις αδικο που το σκεφτεσαι, οταν με το καλο βγειτε να εχεις στο μυαλο σου να πατε καπου κοντα μη τυχον και την πιασει γκρινιτσα. Αν και δεν πιστευω, για να λες οτι ειναι ησυχη την εχεις ψυχολογησει γιατι ξερεις απο μωρα. Βεβαια και σε αυτο υπαρχει λυση να την αγκαλιασεις ή να τη θηλασεις αμεσα αλλα δεν ξερω αν θα σε εμπνεει το περιβαλλον. Παντως οταν πρωτοβγηκα σαν μαμα πρωτης εβδομαδας με το αγορι μου για τον παιδιατρο, νιωθαμε τοσο περηφανοι δεν το πιστευαμε οτι μας συνεβαινε σαν χαζα πηγαιναμε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...