Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπενω στον 3 μηνα κ δεν μπορω να κοψω το τσιγαρο..

Recommended Posts

κοριτσια ολα μου ηρθαν πολυ αποτομα μεσα σε ενα χρονο ειμαι εγκυοσ μπαινω στον 3 μηνα κ με ολα αυτα που μου συνεβουν δεν μπορω να κοψω τελειως το τσιγαρο χρειαζομε συμπαρασταση κ βοηθεια....γι αυτο γραφτηκα εδω να ασχολουμε κ να κανω γνωριμιες με μανουλες...

post-12693-13873934779806_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA ΣΟΥ ΑΝ Κ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ... (ΕΚΑΝΑ 2-3 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ )

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ?

ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ herb απο το φαρμακειο (με βιταμινη c) να κραταει οτι πιο βλαβερο μπορει τουλαχιστον !

Καλή σου μέρα κοριτσάκι μου..

Θα σε μαλώσω πολύ..Σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ πως

δεν υπάρχει δε μπορώ αλλα δε θέλω..

Όλα είναι θέμα μυαλού..

Μπορείς ελεύθερα να μας λες ότι σε προβληματίζει-

δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο την ανθρώπινη επαφή!

Καμία συμπαράσταση κ καμία βοήθεια δε θα σου προσφέρει

το τσιγάρο,παρα μόνο κακό σε εσενα κ-ακόμη

χειρότερα στο μωράκι σου που ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ να είναι

ενεργός καπνιστής απο...κοιλιά!

Σκέψου μόνο αυτό κ την υγεία του!

Φιλάκια,καλή συνεχεια..

Θα μιλάμε..

Καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Κοίτα εγώ δεν θα σου πω πως κάνεις κακό στο μικρό κ.α. γιατί φαντάζομαι πως για να ανοίγεις θέμα σίγουρα εσένα θα σε απασχολεί περισσότερο απο τον καθένα. Αν δεν μπορείς να το κοψεις, φρόντισε τουλάχιστον να το περιορίσεις στα 4-5 την ημέρα και αυτό είναι άθλος, ειδικά για κάποιον που καπνίζει πάρα πολλά.

Πόσα καπνίζεις σε αυτή την φάση? Ααα, και να ενημερώσεις τον γιατρό σου γιατί θα πρέπει να παρακολουθεί τον πλακούντα.

αχ βρε κοριτσια εχετε απολυτο δικιο κ ευχομαι καμια κοπελα να μην βρεθει στην θεση μου ειμαι 21 χερομε που θα αποκτησω μωρακι αλλα κ φοβαμαι γτ οταν ημουν 19 χρονων εχασα ενα μωρακι αλλα ειχαν συμβει παρα πολλα οπως κ τωρα δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου.....

κόψτο καλή μου...μην επιβαρύνεις το μωράκι σου..

αυτή η σιχαμένη συνήθεια είναι αηδιαστική και το ξέρουμε καλά. κ γω καπνίζω αν και θα το κόψω άμεσα. όταν έμεινα έγκυος το κοψα μαχαίρι αλλά δεν πήγε καλά και ώς δικαιολογία το ξανάρχισα...

φτάνει όμως! τον εαυτό μου κοροιδευω- απτην μια θέλω να γίνω μάνα και απο την άλλη να ανάβω τσιγάρο...ντροπή...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ . ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ :P ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΠΝΙΖΑ 3 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ 2-3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ..Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ... ;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΕΣΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΚΟΨΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΥΤΟ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...