Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΦΟΥ βαζουν ολοι διαφορα θεματα ειπα να ανοιξω και γω ενα..

ενημερωτικα..

μπορει να γραψουν μονο σοι-οσες..

- εχουν κανει την επεμβαση τα τελευταια 15 χρονια

- μονο απο τη δεξια πλευρα

- οι επεισκεψεισ και οι εισαγωγες στο νοσοκομειο χωρις να εχουν κανει την επεμβαση,δε μετρανε..

- σε εσες εχουν ακομα το σημαδι και δε ξερουν τι να το κανουν..

για να σας δω!!

Δημοσίευση

Εγω θα γραψω μονο και μονο για την αθλια ουλη-σημαδι που μου αφησε ο χειρουργος!Γιατι πανε και 28 χρονια!!! :ohmy: Ημουν 4 χρονων!!εχει ως εξης!2 στρογγυλαδες πανω, μια γραμμη στην μεση και αλλες 2 στρογγυλαδες κατω!!Καλλιτεχνης ο ανθρωπος!!Μου εχει πιασει μεγαλη εκταση της δεξιας πλευρας και το περιεργο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια δεν εχει σβησει καθολου!!Τι να πω!!

Δημοσίευση

KORITSAKIA MOU EGW THN EKANA PRIN 7 XRONIA STO 8RIASEIO,STH DEKSIA PLEURA FUSIKA K AFOU EIXA KONTEPSEI NA PE8ANW GIATI EIXA PERITONITIDA.EUTUXWS GIA MENA MOU ETUXE ENAS GIATROS POLU TELEIOMANHS K OXI "POLU ANTRAS"!MOU EKANE PLASTIKH STHN EGXEIRHSH K APLA DEN FAINETAI TIPOTA!NA 'NAI KALA GIATI EXW DEI KATI TOMES K EXEI TROMAKSEI TO MATI MOU! :woohoo:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καλε ΕΛΕΝΑ! τι οχι...πολυ αντρας???αχουουου..... :ohmy:

ti na sou lew...ma enas antras...ououou.. :silly: 2 metra me mia psili fwnoula,lepto frudaki pou to evgaze,makru malli kommwtiriou,limarismeno nuxaki k atrixa xeria!!olo skertso kai nazi itan o glukos mou!! :P kata t'alla antras!!plaka eixe,itan omws polu kalos sti douleia tou!auto na legetai! :)

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο μενα!!!

Κανονικα αυτο το θεμα ειναι "απαγορευτικο" για μενα :laugh: :laugh: μιας κ δεν εχω κανει (ακομα:unsure:).

Παρολα θελω να ρωτησω κατι :blush: .Ολοι καποια στιγμη θα χρειαστει να κανουν την συγκεκριμενη εγχειριση? Ρωταω γιατι ουτε ο μπαμπας μου εχει κανει :blink:

Δημοσίευση

Πλάκα πλάκα , Elenakos , αν ήταν ΄΄ πιο άντρας ΄΄

θα είχες μια τομάρα , ΤΡΟΜΑΡΑ, σαν τη δική μου...

Σωσω έχουν περάσει 20 χρόνια , σόρυ , αλλα το σημάδι μου είναι

μοναδικό !!!!Δεν πρόκειται να φύγει ποτεςςςςς!!!Και φυσικα δεν κρύβεται!!!!

Μία γραμμή στο πρώτο κόψιμο,και μετα μία λόξή βιαστική , άγρια και χοντρή!!!!Πάνω και κάτω φαίνονται οι τρυπούλες από το ράψιμο και πιο

κάτω φαίνεται μια πιο μεγάλη τρυπούλα από οπου είχα παροχετευση διοτι θα πέθαινα,έκανα περιτονίτιδα βλέπετε και για να με γλιτώσουν μεγάλωσαν την τομή αρων , άρων...Πάντως με καθάρισαν καλα....Καλούλης ήταν ο ειδικευόμενος που μου έκανε τις αλλαγες και μου εδινε κάτι γαματα αδιάβροχα αυτοκόλλητα να βάζω πάνω από την γαζούλα για να βουτάω στη θαλασσίτσα μιας και την έπαθα κατακαλόκαιρο!!!!!!

Αυτα τα ολίγα!!!

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Γεια σας κ απο μενα!!!

Κανονικα αυτο το θεμα ειναι "απαγορευτικο" για μενα :laugh: :laugh: μιας κ δεν εχω κανει (ακομα:unsure:).

Παρολα θελω να ρωτησω κατι :blush: .Ολοι καποια στιγμη θα χρειαστει να κανουν την συγκεκριμενη εγχειριση? Ρωταω γιατι ουτε ο μπαμπας μου εχει κανει :blink:

Δεν είναι απαραίτητο να την κάνουν όλοι!

Στην οικογένειά μου για παράδειγμα την έχουμε κάνει όλοι εκτός από τον αδερφό μου!!

Οπότε μην το σκέφτεσαι!! ;)

Δημοσίευση

Kαλησπερα,εγω ην εκανα πριν απο 10 χρονια στο Νοσοκομειο της Αεροπορειας στην Αθηνα σε εναν φανταστικο γιατρο αφου η τομη ειναι πολυ μικρη και απο ην δεξια μερια φυσικα!!!!

Δημοσίευση

ξερω οτι εχετε βαλει ορους αλλα θελω να ρωτησω κατι σαν ασχετη που ειμαι...

1.γινεται και απο την αριστερη πλευρα?

2.το χρονικο οριο υπαρχει για καποιο λογο?

3.οταν λετε μεγααααλη ουλη δηλαδη τι αποσταση?

4.που αποσκοπει το θεμα?στην αρχη νομιζα οτι εκανε πλακα αλλα μαλλον καπου θελει να καταληξει!

Δημοσίευση

εκανα την συγκεκριμενη επεμβαση το 1995 στο Παιδων..δεξια τομη δεν φαινεται σχεδον καθολου....καλο αυτο...εμπειριες απο το νοσοκομειο οι χειροτερες..με ειχε αναλαβει ενας παιδοχειρουργος και μου ειχε πει οτι ειναι χρονιος σκω λικοειδητης και οτι δεν χρειαζοταν επεμβαση,...μια μερα ομωες μπηκα με φριχτους πονους και ενας αλλος γιατρος βρηκε οτι ειχε ''σαπισει''ενα κομματι απο το εντερο μου και αμεσως μετα θα πηγαινε στη δεξια ωοθηκη μου...ευτυχως πηγαν ολα καλα και δεν επαθα τα χειροτερα...

Δημοσίευση

θα μπω στην παρεα τις evipapa ..εκανα την εγχειρηση καμποσα χρονια πριν , εχω ενα σημαδι 18 εκατοστων ,ανοιχτηκα δευτερη φορα απο περητονιτιδα, δεν κρυβετε με ΤΙΠΟΤΑ... και λιγα κιλακια να παρω , δυπλωνη η κοιλια στη τομη και γινωμε σα δυπατη φρατζολα ... :P ....

Δημοσίευση

αχ κοριτσια αφου ειστε τοσες πολλες...πειτε μου,,,πως καταλαβαινεις οτι εχεις κατι τετοιο?

ειναι τρομακτικο?

γιατι το λενε σκουλικοειδητιδα μερικοι και με τρομαζουν?ΕΕΕΕ?

Δημοσίευση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ..ΕΜΕΤΟΙ..ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..ΑΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΟΣ ΛΕΥΚΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ Κ ΚΟΙΛΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ..ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..Κ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ..

Δημοσίευση

Θα πω πως το καταλαβαν σε μενα , ειχα πονους στη κοιλια , αφορητους πονους , με δυπλωναν στα δυο , επειδη 1 χρ πριν εκανε και ο αδερφος μου η μανα μου το ψυλιαστικε και με πηγε στη κλινικη του Παλ. Φαληρου . εκει μου εκαναν αιματολογικες εξετασεις και μετα απο3 ωρες χειρουργειο.. τσακ μπαμ ... μερικες φορες φερνει και πυρετο .. αλλα εγω δεν ειχα .. εκανα μετα την εγχειρηση , με τη περιτονητιδα.. αυτο δεν ειναι κανονας .. σε αλλους συνβαινει σε αλλουσ οχι .. απο την οικογενεια μου , μονο εγω και ο αδερφος μου εχουμε κανει , κανεις αλλος..

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...