Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κουκλιτσες μου η πρωτη μου προσπαθεια ακαρπη τελικα! Εφαγα την πρωτη φαπα!!! Και αντε να δεχθω πως δεν εχω μωρακι...περιοδο ομως γιατι δεν εχω? 30η μερα του κυκλου και 17 μετα την ωορηξια.Τι εχετε να πειτε?

Δημοσίευση

a ok giati k se mena h prwth xoriakh pou ekana vghke

arnhtikh k meta apo mia vdomada pou de mou eixe er8ei periodos

3ana ekana k htan 8etikh.tespa de xreiazetai na apogohteuteis apo twra.

swsta koukla?synexise tis prospa8ies omws taytoxrona na tis

apolamvaneis me ton syntrofo sou.ola kala 8a pane...

eyxomai syntoma na fouskwsei h koilitsa sou..

kalh epituxia.

filakia

Δημοσίευση

kalh epituxia.

filakia

Δημοσίευση

kalh epituxia.

filakia

Δημοσίευση

Το πρωι που πηρα τα αποτελεσματα δεχτηκα πως την ευκαιρια αυτου του μηνα την εχασα.μετα ομως που επικοινωνησα με την γιατρο μου,μου ειπε να περιμενω ως την δευτερα για να σιγουρευτουμε τοτε με υπερηχο.Εν ολιγης μου εφησε ενα ανοιχτο παραθυρακι ελπιδας που δεν ξερω αν οφελει στην ψυχολογια μου τελικα! Βεβαια θαυμα θα ηταν να ειχα τοσο καλο αποτελεσμα απο τον πρωτο μηνα ε?!!

Δημοσίευση

Το πρωι που πηρα τα αποτελεσματα δεχτηκα πως την ευκαιρια αυτου του μηνα την εχασα.μετα ομως που επικοινωνησα με την γιατρο μου,μου ειπε να περιμενω ως την δευτερα για να σιγουρευτουμε τοτε με υπερηχο.Εν ολιγης μου εφησε ενα ανοιχτο παραθυρακι ελπιδας που δεν ξερω αν οφελει στην ψυχολογια μου τελικα! Βεβαια θαυμα θα ηταν να ειχα τοσο καλο αποτελεσμα απο τον πρωτο μηνα ε?!!

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αναστασία μου μαζί πάμε τελικά, σήμερα έκανα και εγώ χωριακή και το αποτέλεσμα ήταν 1.91..την προηγούμενη φορά που την είχα κάνει ήταν 0,1 η μικροβιολόγος, ηλίθια, μου είπε ορθά κοφτά ότι είναι αρνητικό αλλά ο γυναικολόγος μου είπε να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα (αν δεν μου έχουν έρθει ακόμα) να πάω από εκεί!

Δεν ξέρω τι να υποθέσω, έχω γίνει κομμάτια σήμερα όλο αυτό σκέφτομαι δεδομένου ότι έχω και 13 μέρες καθυστέρηση...

Ξέρει καμιά κοπέλα κάτι για τις τιμές της χωριακής;

Δεν αντέχεται καθόλου, μα καθόλου αυτή η κατάσταση!

Δημοσίευση

Αναστασία μου μαζί πάμε τελικά, σήμερα έκανα και εγώ χωριακή και το αποτέλεσμα ήταν 1.91..την προηγούμενη φορά που την είχα κάνει ήταν 0,1 η μικροβιολόγος, ηλίθια, μου είπε ορθά κοφτά ότι είναι αρνητικό αλλά ο γυναικολόγος μου είπε να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα (αν δεν μου έχουν έρθει ακόμα) να πάω από εκεί!

Δεν ξέρω τι να υποθέσω, έχω γίνει κομμάτια σήμερα όλο αυτό σκέφτομαι δεδομένου ότι έχω και 13 μέρες καθυστέρηση...

Ξέρει καμιά κοπέλα κάτι για τις τιμές της χωριακής;

Δεν αντέχεται καθόλου, μα καθόλου αυτή η κατάσταση!

Δημοσίευση

ANASTASIA03 έγραψε:

κουκλιτσες μου η πρωτη μου προσπαθεια ακαρπη τελικα! Εφαγα την πρωτη φαπα!!! Και αντε να δεχθω πως δεν εχω μωρακι...περιοδο ομως γιατι δεν εχω? 30η μερα του κυκλου και 17 μετα την ωορηξια.Τι εχετε να πειτε?
Αναστασία μου καλησπέρα,είμαι καινούρια στο φορουμ και θέλω να σου πω οτι μαζι με σενα συμπάσχουν παρα μα πάρα πολλές κοπέλες!Η αδερφή μου προσπαθεί 2 χρόνια και ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα είχε πριν 1 μήνα αλλα μάταια...εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
Δημοσίευση

ANASTASIA03 έγραψε:

Αναστασία μου καλησπέρα,είμαι καινούρια στο φορουμ και θέλω να σου πω οτι μαζι με σενα συμπάσχουν παρα μα πάρα πολλές κοπέλες!Η αδερφή μου προσπαθεί 2 χρόνια και ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα είχε πριν 1 μήνα αλλα μάταια...εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
Δημοσίευση

Julie μου εξαρτάται από το μικροβιολογικό.Εγώ σ΄αυτό που πηγαίνω πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 4 για να είναι θετικό.

Αλλά με 13 ημέρες καθυστέρηση έπρεπε να δείξει...

Αχ μωρέ μη μου στενοχωριέσαι άλλωστε εμείς τα είπαμε και προσωπικά αυτά...Πάντως ξέρω ότι αν θελήσεις να επαναλάβεις τη β΄χοριακή θα πρέπει να πας στον ίδιο μικροβιολόγο. Αλλά καλύτερα να πας στο γιατρό κατευθείαν για να σου πει τι γίνεται...

Κορίτσια μην απογοητεύεστε! Θα έρθει η σειρά μας θα δείτε!!!

Δημοσίευση

Julie μου εξαρτάται από το μικροβιολογικό.Εγώ σ΄αυτό που πηγαίνω πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 4 για να είναι θετικό.

Αλλά με 13 ημέρες καθυστέρηση έπρεπε να δείξει...

Αχ μωρέ μη μου στενοχωριέσαι άλλωστε εμείς τα είπαμε και προσωπικά αυτά...Πάντως ξέρω ότι αν θελήσεις να επαναλάβεις τη β΄χοριακή θα πρέπει να πας στον ίδιο μικροβιολόγο. Αλλά καλύτερα να πας στο γιατρό κατευθείαν για να σου πει τι γίνεται...

Κορίτσια μην απογοητεύεστε! Θα έρθει η σειρά μας θα δείτε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...