Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΤΙ;;;;


Recommended Posts

Θελω να με βοηθησετε στο εξης.

Μολις ο μπεμπης μου κλεισει τον εκτο μηνα θελω να σταματησω το θηλασμο.Θελω να μου πειτε τις εμπειριες σας.Ποσο ομαλη ηταν η ,μεταβαση στο ξενο γαλα;;Εγω του δινω και το δικο μου που και που σε μπιμπερο για να μαθαινει.Με το θεμα της βυζοπιπιλας τι γινεται;;;;εχει μαθει στο σηθος και χαζευει ενω την πιπιλα δεν την θελεθ με τιποτα...την φτυνει κανονικα!Πως θα τον κοιμιζω που εχει μαθει στο στηθος και πιπιλα δεν παιρνει;;;Ακουω τις προτασεις σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι να του στερησεις την ανακουφιση που του προσφερει ο θηλασμος απο εδω και περα αν αρχισεις τις στερεεσ ,τα πραγματα, αν εξαιρεσεις τη νυχτα ( που μεταξυ μας αν κοιμασαι μαζι με το μωρο και θηλαζει παραληλα κοιμαστε και οι δυο ανετοτατα)γινονται πολυ ευκολα .δυστυχως η βυζοπιπιλα δεν κοβεται ευκολα,ο δικος μου στον 14 ο μηνα πια τη συνεχιζει ακαθεκτα.την περιοδο τησ οδοντοφυιας ο θηλασμος θα σε σωσει με τη γκρινια του μωρου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι θεωρω πως του εχω προσφερει ο,τι καυτερο μπορουσα μεχρι και τους πρωτους εξι μηνες της ζωης του.ομως δεν θελω το παιδι να κρεμεται συνεχεια απο το στηθος μου.θελω τωρα που ειναι νωρις να ανεξαρτητοποηθει λιγο.γιατι μετα οσο μεγαλωνει νομιζω εναι πιο δυσκολο...ειδες μονη σου ειπες οτι 14 μηνων και δεν εχει κοψει τη βυζοπιπιλα.ε να αυτο θελω να αποφυγω.και εδω που τα λεμε εχω κουραστει και πολυ...

εν πασει περιπτωσει δεν νομοζω πως πρεπει να απολογουμαι!φαντασου ακομα δεν το εχω κοψει και υποσεινηδειυτα εχω τυψεις μου φαινεται!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλακι μου γεια σου κ απο μενα!!!!αφου εχεις αρκετο γαλα μπορεις να το εκμεταλλευτεις,αλλα ενταξει οπως αισθανεσαι!!!!

εμενα ο μικρος μου ειναι 8 μηνων κ συνεχιζουμε κ να σου πω την αληθεια κ γω θα ειχα τυψεις αν σταματουσα στον 6ο (οπως μου ελεγε ο παιδιατρος)... :( θα περνουσαν οι μηνες κ θα σκεφτομουν οτι θα μπορουσα ακομα να τον θηλαζω...

ξερω οτι εχεις κουραστει πολυ,αλλα σιγα σιγα ο θηλασμος θα σου φαινεται ''παιχνιδακι''...ειναι μικρουλι ακομα για να μπορει να ανεξαρτοποιηθει...ολη μερα σε θελει κολλημενη πανω του!!

με τον καιρο ολα θα μπουν σε μια σειρα θα δεις!!!σε λιγο θ'αρχισει κ στερεες,κρεμουλες,γιαουρτακια,λαχανικα!!!τωρα θηλαζει αποκλειστικα γι'αυτο νιωθεις οτι κρεμεται απο σενα κ κουραζεσαι!!!με τις νεες τροφες θ'αραιωσει κ η συχνοτητα του θηλασμου!!

αμα δεις κ οτι με τι τροφες παλι ειναι δυσκολα κ κουραστικα κανε οτι αποφασισεις,αλλα αστο λιγο να δεις πως θα παει!!!

αυτα!!συγνωμη που σε ζαλισα,αλλα ειμαι κ γω ενοχικος τυπος κ ολα τα περναω απο 40 κυματα απ'το μυαλο μου για ν'αποφυγω τις τυψεις..... :blush:

μην με παρεξηγησεις,σπυ μιλαω εντελως φιλικα!!κ φυσικα ειναι δικο σου το μωρακι κ συ εισαι η μονη που ξερεις το καλυτερο γι'αυτο!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλια μου καλησπερα!

Μεγαλο θεμα ανοιξες!!

Κι εγω εχω κουραστει λογω και του δευτερου παιδιου αλλα περιμενω κι εγω να δω πως θα παμε με τις στερεες.

Αν ανταποκρινεται και τρωει θα θηλασω οσο παει πρωι βραδυ μονο ωσπου να αποθηλασει.

Σε νιωθω αυτο που λες και σε καταλαβαινω.

Πιστευω οτι σιγα σιγα θα μπορεις να του δινεις ενα γευμα σε σκονη και σιγα σιγα να αρχισεις τον αποθηλασμο.

Σιγουρα αυτο δεν θα γινει απο μερα σε μερα να ξερεις και θα θελει υπομονη απο οτι φανταζομαι.

Κι εγω δηλαδη ετσι το σκεφτομαι.

Ειδικα αν πιασω δουλεια δεν θα προλαβαινω να θηλασω πρωι γιατι μεχρι να σηκωθω να ετοιμασω τον Μιχαλη για σχολειο να ετοιμαστω εγω και να φυγουμε θα πρεπει να ξυπναω απο τις 6 και το μωρο μαζι!

Δεν ξερω πως να σε βοηθησω αλλα σου λεω πως σκεφτομαι εγω.

Ας ερθει η ωρα των στερεων και βλεπουμε.

Α επισης να αναφερω οτι και σκονη να του δωσεις δεν ειναι στανταρ οτι δεν θα ξυπναει το βραδυ,να ξερεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα ναι ρε κοριτσια τον αποθηλασμο τον σκεφτομαι απο την στιγμη [που θα εισαγω τις στερεες τροφες και μετα δηλαδη εχω ακομα εναμισυ μηνα ακομα θηλασμου γεματο.Απλα και πρωι βραδυ να μεινει δε θελω να συνεχισω.Γιατι σιγουρα θα εχει και ενδιαμεσα "παρηγοριας"ασε που δεν θα φαει στερεες τροφες υεκολα αν του δινω και στηθος συνεχεια.

Σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας, το ξερω οτι καθε μια θελει το καλυτερο για το παιδακι της.

Εγω πιστευω οτι με τις στερεες πρεπει να βγει απο το στηθος.Και για το παιδι αλλα και για μεν αφυσικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...