Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ζωη με ΜΕΛΛΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περα απο υγεια την οποια δεν μπορω να χαρισω εγω αλλα μονο ο θεος !! αλλα θα ηθελα ενα μελλον το οποιο μπορω να υποσχεθω πως θα προσπαθησω και θα παλεψω πολυ και θα προσπαθησω να κανω κατι να αλαξει ολα αυτα που θα τους κοψουν τα φτερα και την επομενη φορα δεν θα παω να ψηφησω ...κατι που πρεπει να κανουμε ολοι μας !!απο χτες σκεφτομαι οταν πανε τα παιδια μου σχολειο και θα μαθουν για την ιστορια της χωρας μας θα μοιαζει με απιαστο παραμυθακι γιατι οταν εγω σκεφτομαι ολες τις θυσιες που εκαναν οι γενναιοι προγονοι μας για μας και την πατριδα και ποσο ευκολα ξεπουλαμε εμεις νιωθω σαν να ακουω παραμυθακι ........ γιατι να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες ενω καποτα καμαρωναμε και που ειναι η δημοκρατια που γεννησε η πατριδα μας ;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ότι και να γίνει το παιδί μου θα μεγαλώσει με οικογενειακή αγάπη και ασφάλεια.

Όλα τα άλλα πιστεύω οτι αντιμετωπίζονται..δε πάνε να #$%!@#Ρ*^..όλοι τους...

θέλω να προσφέρω:

- αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης

- προοπτικές για το μέλλον

- άισθημα ασφάλειας

- δυνατότητες για να κάνει αν όχι όλα τουλάχιστον τα περισσότερα από εκείνα που θέλει

Εννοείται πως η αγάπη που προσφέρεις στο παιδί σου είναι δεδομένη, δεν χρειάζεται ν΄αναφερθεί.

Τώρα τι θα μπορέσω να προσφέρω είναι ένα άλλο θέμα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ,ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Aγάπη

Υγεία

Ασφάλεια

Ελευθερία

Αξιοκρατία

Δικαιοσύνη

Ενθάρρυνση και επιβράβευση

Λαμπρό μέλλον

Τη δυνατότητα να μπορεί να ονειρεύεται και να ελπίζει

Την ικανότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα

και γενικά στον πριγκιπάκο μου θα ήθελα να προσφέρω τα καλό όλου του κόσμου!

Αλλωστε με τους πολιτικούς και την πολιτική έχω πάψει προ πολλού ν ασχολούμαι, ή για να είμαι ειλικρινής ουδέποτε ασχολήθηκα..........

...........γιατί εγώ ζω στον κόσμο το δικό μου κι εκεί υπάρχει ΜΟΝΟ το μωρό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...