Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου.Πριν μια εβδομαδα ειχα παει για εξεταση στον γιατρο ειδαμε το μωρακι ολα καλα,θα βλεπαμε και τον τραχηλο αλλα υπερηχογραφικα δεν μπορεσε να τον μετρησει και μου το εκανε κολπικα,το μεγεθος του ηταν πολυ καλο συμφωνα με τον γιατρο αλλα βρε κοριτσια απο την ωρα που εφυγα και εδω και μια εβδομαδα με εχει πιασει ενας πονος στον κολπο οταν περπαταω,οταν αλλαζω πλευρο στο κρεβατι και οταν σηκωνω το αριστερο μου ποδι,μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα μαλλον καποιος μυις.Με ανησυχει λιγο που δεν περναει. :(:(

Εχει τυχει σε καμια κοπελα να το παθει μετα απο εξεταση?

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου.Δεν σου έχει όμως ελαττωθεί έστω και λίγο εδώ και μια βδομάδα;Μήπως, αν κάνεις σεξ, είναι από αυτό;Αν όχι μπορεί να είναι κανένας νευρόπονος, κάτι να τραβήχτηκε.Μην κάνεις όμως καυτό μπάνιο, αν πιστεύεις ότι έτσι θα σου περάσει, γιατί δεν κάνει καλό στο μωρό το πολύ ζεστό μπάνιο.Πάντως, αν επιμένει, θα σου έλεγα να ξαναπάρεις το γιατρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κάτι ανάλογο είχα πάθει κ γω στον 5ο μήνα στο 1ο μου παιδί. Πονούσα όταν σήκωνα το ένα πόδι για να φορέσω πχ παντελόνι ή εσώρουχο. Τον πόνο αυτον τον είχα μεχρι το τέλος, με το που γέννησα ολα οκ.

Επίσης όταν καθόμουν σε καρέκλα και σηκωνα το πόδι για να το βαλω στραυροπόδι. Δεν ειναι τιποτα το σοβαρό! αφού στο είπε κ ο γιατρος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου ευχαριστω για της απαντησεις σας.Μερικες φορες δεν ποναει πολυ αλλα αλλες φορες δεν μπορω ουτε το ποδι μου να σηκωσω να βγαλω το εσωρουχο μου να κανω μπανιο.Οσο για σεξ δεν κανουμε καθολου,μηπως ειναι απο αυτο?Λετε να τον εχω μεχρι να γεννησω?Ωχ ωχ Για το ζεστο μπανιο γνωριζω οτι προκαλει συσπασεις.

Ευχαριστω πολυ πολυ.Ελπιζω να περασει με τον καιρο.Σε μια εβδομαδα παω για β-επιπεδου θα το πω ξανα στον γιατρο αν τον εχω ακομη.

Φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...