Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΜΙΑ???


Recommended Posts

ειπα να το πω και απο δω μπας και με διαφωτισει καποια μανουλισα...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ)...ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΚΛΠΙΕΙΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ???ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΩ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΚΕΙ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!! PLEASEEEE HELPPP!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία μου πρώτα από όλα σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με ένα υγειέστατο μωρακι.

Εγώ γέννησα στο Ασκληπιείο τον Οκτώβρη του 2008. Σε τρίκλινο με φυσιολογικό τοκετό και επισκληρήδιο πλήρωσα περιπου 1300, με την αμοιβή του αναισθησιολόγου , του νεογνολογου και όλα όσα συμπεριλαμβάνει η νοσηλεία εκτώς της αμοιβής του γιατρού. Αν θες να μάθεις ακριβώς τις τιμές πήγαινε οποιαδήποτε ώρα και μέρα στην γραμματεία στην είσοδο στο εισόγειο του Ασκληπιείου και ζήτα τους τις τιμές,θα στις δώσουν τυπωμένες αναλυτικά, για καισαρική η φυσιολογικό τοκετό, για μονοκλινο δικλινο ή τρίκλινο.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα συννενοεισου με τον γυναικολογο σου, αυτος θα κάνει την λήψη και πες του πως θα είναι δωρεά. Δεν θα πρεπει να σου ζητήσει επιπλέον χρήματα, θα είναι απαράδεκτο. Κάνε όμως συννενόηση και με την ελληνική εταιρια ομφαλοπλακουντιακού αίματος γιατι εσύ θα πρέπει να αναλάβεις την αποστολή. Πάντως αξίζει, και εγω είμαι έγκυος στον έννατο και θα τα δωρίσω και εγω και χαίρομαι πολύ γιαυτο.

Όσο για την εξυπηρέτηση στο Ασκληπιείο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη με όλα. Από την συμπεριφορά του προσωπικού κατά τον τοκετό μέχρι και όλη τη διάρκεια της διαμονής μου εκεί ένιωσα σαν το σπίτι μου, ενιωσα ασφάλεια οτι βρίσκομαι σε καλά χέρια και εγώ και το μωρό μου. Άξιζε πραγματικά. Ελπίζω να σε κατατόπισα και αν χρειαστείς κατι άλλο ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντρε μου σε ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικη..θα ειμαι παλι στο ηρακλειο στις 21 που εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα παω να ζητησω τις τιμες ...να σαι καλα και παλι γιατι πολυ με αγχωνει ολο αυτο...ειμαι και λιγο νευρικη και αγχωδης απο μονη μου εεε αμα δω και ξινες φατσες δεν αντεχω... :laugh: :laugh: :laugh: αν εχω αποριες θα σου στειλω π.μ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμενα .

Με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου ! :P

Μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν στην ωρα τους . Η δικη μου εμπειρια εχει ως εξης¨Γεννησα κ τις δυο φορες στο Ασκληπιειο κρητης, η πρωτη μου γεννα το 2007 κ η αλλη προσφατα τον Γεναρη του 2010 Κ τις δυο φορες με καισαρικη αν κ ο αναισθησιολογος ηταν διαφορετικος αυτη την φορα . Δεν ξερω αν θα γεννησεις φυσιολογικα η με καισαρικη αλλα οπως εγραψε κ η Αντρε , μπορεις να πας οποια δηποτε στιγμη θελεις στην υποδοχη της κλινικης να ζητησεις εναν τιμοκαταλογο θα σου δωσουν εναν αναλυτικο. Η αμοιβη του γιατρου σου ειναι ουτως η αλλως εξτρα .Το προσωπικο κ ολοι ηταν πολυ εξυπηρετικοι συμφωνω κ εκει με την Αντρε , οπως κ για το θεμα των βλαστοκυταρων.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΕ???ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΡΕΜΩ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΓΟΥΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα !

Σε καταλαβαινω και για μενα ηταν πρωτογνωρο να νοσηλευτω κ ηταν και για μενα η πρωτη φορα ..Προσπαθησε να μην δεχτεις πολλες επισκεψεις στην κλινικη αλλωστε ο πολυς κοσμος σε ενα μικρο δωματιο δεν θα ειναι καλο ουτε για εσενα ουτε για το μωρακι σου. Λιγες μερες πριν με το καλο γεννησεις κανονισε ποιον συνοδο θα μπορουσες να εχεις μαζι σου το βραδυ Η παραμονη στην κλινικη ειναι 4 ημερες .

αν χρειαζεσαι κατι αλλο στην διαθεση σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΧΑΣΙΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου μαρια ,

δυστηχως δευτερο κρεβατι για τον συνοδο δεν υπαρχει , στα μονοκλινα εχει ομως ενα μικρο καναπεδακι που μπορει να λειτουργεισει αναλογα . Οσον αφορα τα σεντονια κ τα μαξιλαρια σου δεν υπαρχει προβλημα αυτη χρησημοποιουν τα δικα τους κ εσυ τα δικα σου ! Ειναι καθαρα προσωπικο θεμα αυτο δεν θα σου πουν γιατι το κανεις..

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια.. έχω ξυπνήσει πριν μια ώρα να ταισω τον μπέμπη και δεν κλείνει το μάτι μου με τίποτα 😔😔 κανω ένα update για τους κολικούς μας! καταλαβαμε με τον άντρα μου ότι τελικά οταν δίνουμε το σιρόπι στον μπέμπη ειναι πιο ανήσυχος... είχαμε δυο βράδια οου δεν το δωσαμε επειδή κοιμόταν εκείνη την ωρα και κοιμήθηκε σαν πουλάκι...ουτε που ακούστηκε...συνεχισα και χθες το μεσημέρι και δεν το έδωσα πάλι και πάλι δεν εκλαψε καθόλου το μεσημέρι...το ιδιο και το βράδυ ξανά..βεβαια χθες έκλαψε κανένα τέταρτο αλλά ηρέμησε... κατάλαβα οτι χωρίς το σιρόπι ηρεμεί πιο εύκολα...και σκέφτομαι τωρα εγω... τόσο καιρό δηλαδή του έκανα κακο;😔😔😔 θα μιλήσω αύριο με την παιδίατρο να δω τι θα μου πει.. πάντως έχουμε 3 βραδιά κοιμηθήκαμε μια χαρά...η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμασταν..
    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...