Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλησπερα Βουλα.Οταν σε οτι σε ποναει τι εννοεις?Συνεχομενος πονος?Σαν τσιμπηματακια?Σε ποναει μονο του ή οταν το αγγιζεις?

Γιατι κ εγω νιωθω τσιμπηματακια στη θυλη κ πονο στο στηθος γενικα οταν πχ περιμενω περιοδο.Εσενα σε επιασε ξαφνικα?

Δημοσίευση

περηπου σαν τσιμπιματα αλλα οχι ακρηβως.στην περηοδο μπορει να πρηστη και εμενα λιγο αλλα και παλι δεν ξερω.ειχα απο της 20 εως 27 καφετη υγρα τωρα μπορει να πιαστη σαν περηοδος δεν ξερω.

Δημοσίευση

Μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω αλλα......δες πως θα παει κ παρε ενα τηλ τον γυνακολογο σου να τον ενημερωσεις.

Εμενα μου εχει τυχει να ποναει το στηθος πριν απο την περιοδο,να ελαττωθει κατα την διαρκεια της περιοδου ο πονος και να συνεχιστει μεχρι την επομενη περιοδο μια ελαφρια ενοχληση.

Το ειχα πει στην τοτε γιατρο μου κ μου ειχε πει οτι μπορει να ηταν ορμονικο :unsure:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο μένα κοριτσάκι μου...

Έχει περίπου 2 χρόνια που το είχα αυτό!Πονούσε έντονα η θηλή μου

(κ τσιμπηματάκια που κ που) κ κάποιες φορές κ

ολόκληρο το στήθος μου..Κ μάλιστα μερικές φορές

τόσο έντονα που ένιωθα πως δε μπορούσα ούτε το χέρι μου να σηκώσω.. :ohmy:

Έκλεισα ραντεβού στον γυναικολόγο μου

κ σίγουρη οτι κάτι έχω,περιττό να σου πω οτι

έκλαιγα καθ όλη τη διάρκεια της εξέτασης..

Κ τελικά μου είπε οτι είχα μια πάθηση,"μασταλγεία" μου την είπε,

η οποία προέρχεται καθαρά κ μόνο απο την ψυχολογία μας-

άγχος κτλ...Να φανταστείς οτι δεν έχει ούτε χάπια

γι αυτό,απλά πρέπει να χαλαρώσεις..

Βέβαια καλού κακού αν συνεχιστεί πήγαινε στο γυναικολόγο σου για

μια ψηλάφηση κ έναν υπέρηχο,όχι τίποτα άλλο,

να σου φύγει κ κάθε κακιά σκέψη που πιθανώς να κάνεις!

Να φανταστείς οτι εμένα με άγχωνε τόσο πολύ αυτό που

απο την επομένη απο την εξέταση δεν ένιωθα απολύτως τίποτα... :S

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

voula25 έγραψε:

ευχαριστω για την απαντηση σου.μακαρι να ειναι μονο απο το ανχως και οχι απο κατι αλλο.αν συνεχηστη θα παω να με δει

Να σου πω αυτό που μου είπε εμένα τότε ο γιατρός μου κ μου μεινε??

"'Οταν πονάει το στήθος,δε μπορεί να είναι τίποτα σοβαρό..Τα άσχημα έρχονται ύπουλα,δεν αισθάνεσαι τίποτα.."

Δημοσίευση

voyla εγω ειχα καποτε ενα τετοιο πονο γυρω απο τη θηλη και ηταν μαστιτιδα λογω ορμονων,πηρα αντιβιωση και μεσα σε δυο μερουλες μου ειχε περασει,δεν ειναι τιποτα αμα ειναι μαστιτιδα,πηγαινε ομως στο γιατρο σου για να μην ανυσηχεις!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας.τελικα πηγα στην γιατρο μου και την ρωτησα για το στηθως και μου ειπε ειναι φυσικο γιατι ειναι και ο κυκλος μου λιγο μπερδεμενως,δεν υπαρχη πρωβλημα και θα περαση οταν μου ερθη περιοδος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...