Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλησπερα Βουλα.Οταν σε οτι σε ποναει τι εννοεις?Συνεχομενος πονος?Σαν τσιμπηματακια?Σε ποναει μονο του ή οταν το αγγιζεις?

Γιατι κ εγω νιωθω τσιμπηματακια στη θυλη κ πονο στο στηθος γενικα οταν πχ περιμενω περιοδο.Εσενα σε επιασε ξαφνικα?

Δημοσίευση

περηπου σαν τσιμπιματα αλλα οχι ακρηβως.στην περηοδο μπορει να πρηστη και εμενα λιγο αλλα και παλι δεν ξερω.ειχα απο της 20 εως 27 καφετη υγρα τωρα μπορει να πιαστη σαν περηοδος δεν ξερω.

Δημοσίευση

Μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω αλλα......δες πως θα παει κ παρε ενα τηλ τον γυνακολογο σου να τον ενημερωσεις.

Εμενα μου εχει τυχει να ποναει το στηθος πριν απο την περιοδο,να ελαττωθει κατα την διαρκεια της περιοδου ο πονος και να συνεχιστει μεχρι την επομενη περιοδο μια ελαφρια ενοχληση.

Το ειχα πει στην τοτε γιατρο μου κ μου ειχε πει οτι μπορει να ηταν ορμονικο :unsure:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο μένα κοριτσάκι μου...

Έχει περίπου 2 χρόνια που το είχα αυτό!Πονούσε έντονα η θηλή μου

(κ τσιμπηματάκια που κ που) κ κάποιες φορές κ

ολόκληρο το στήθος μου..Κ μάλιστα μερικές φορές

τόσο έντονα που ένιωθα πως δε μπορούσα ούτε το χέρι μου να σηκώσω.. :ohmy:

Έκλεισα ραντεβού στον γυναικολόγο μου

κ σίγουρη οτι κάτι έχω,περιττό να σου πω οτι

έκλαιγα καθ όλη τη διάρκεια της εξέτασης..

Κ τελικά μου είπε οτι είχα μια πάθηση,"μασταλγεία" μου την είπε,

η οποία προέρχεται καθαρά κ μόνο απο την ψυχολογία μας-

άγχος κτλ...Να φανταστείς οτι δεν έχει ούτε χάπια

γι αυτό,απλά πρέπει να χαλαρώσεις..

Βέβαια καλού κακού αν συνεχιστεί πήγαινε στο γυναικολόγο σου για

μια ψηλάφηση κ έναν υπέρηχο,όχι τίποτα άλλο,

να σου φύγει κ κάθε κακιά σκέψη που πιθανώς να κάνεις!

Να φανταστείς οτι εμένα με άγχωνε τόσο πολύ αυτό που

απο την επομένη απο την εξέταση δεν ένιωθα απολύτως τίποτα... :S

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

voula25 έγραψε:

ευχαριστω για την απαντηση σου.μακαρι να ειναι μονο απο το ανχως και οχι απο κατι αλλο.αν συνεχηστη θα παω να με δει

Να σου πω αυτό που μου είπε εμένα τότε ο γιατρός μου κ μου μεινε??

"'Οταν πονάει το στήθος,δε μπορεί να είναι τίποτα σοβαρό..Τα άσχημα έρχονται ύπουλα,δεν αισθάνεσαι τίποτα.."

Δημοσίευση

voyla εγω ειχα καποτε ενα τετοιο πονο γυρω απο τη θηλη και ηταν μαστιτιδα λογω ορμονων,πηρα αντιβιωση και μεσα σε δυο μερουλες μου ειχε περασει,δεν ειναι τιποτα αμα ειναι μαστιτιδα,πηγαινε ομως στο γιατρο σου για να μην ανυσηχεις!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας.τελικα πηγα στην γιατρο μου και την ρωτησα για το στηθως και μου ειπε ειναι φυσικο γιατι ειναι και ο κυκλος μου λιγο μπερδεμενως,δεν υπαρχη πρωβλημα και θα περαση οταν μου ερθη περιοδος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...