Μετάβαση σε περιεχόμενο

πηρε θεση αλλα ειναι ψηλα! απορια

Recommended Posts

κοριτσια η μπεμπα εχει παρει θεση αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ακομα ψηλα.θα κανω προκληση σε λιγο καιρο και ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα και αν ειναι ψηλα θα παμε για φυσιολογικο.το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο αυτο θα συμβαλει σε καισαρικη?αν ειναι ψηλα κραταει πιο πολλες ωρες ο τοκετος??ποια ειναι η γνωμη και η εμπειρια σας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ποιο μηνα εισαι? ο σακος εχει υγρο, ο πλακουντας τροφοδοτει σωστα το μωρο? αν ολα ειναι καλα μπορεις να περιμενεις κι αλλο? τι ΠΗΤ εχεις? συνηθως μπορει να τραβηξει αλλες 10 μερες

και μενα ηταν ψηλα, και δεν καναμε προκληση, περιμεναμε μεχρι να κατεβει και να μαλακωσει ο τραχηλος και μετα απλα λιιιιγο τον "πειραξε" και τσουπ! γεννησαμε!

επισης μου ειχε πει οτι δεν θελει να μου κανει προκληση αφου ειναι ψηλα γιατι υπαρχει φοβος να μπει στραβα στη λεκανη και να καταληξουμε σε καισαρικη

αυτα απο μενα!

με το καλο σου ευχομαι :)

Μην στενοχωριέσαι εμένα η πρώτη μου κόρη ήταν ψηλά όταν πήγα με πόνους στο μαιευτήριο αλλά τελικά γέννησα μέσα σε 4 ώρες... Όλα έγιναν πολύ γρήγορα

την αλλη εβδομαδα μπαινω στον μηνα μου και μεχρι την 37η εβδομαδα πρεπει να εχω γεννησει γιατι στην προηγουμενη κυηση ειχα ανεπαρκεια πλακουντα λογω θρομβοφιλιας οποτε δεν μας παιρνει να ρισκαρουμε περα απο αυτην την εβδομαδα.το αμνιακο και ο πλακουντας μεχρι στιγμη ειναι καλα.αλλα απότι καταλαβα πιο πολλες πιθανοτητες εχει να καταληξει σε καισαρικη ε?φοβαμαι πολυ μην υπαρξουν τιποτα επιπλοκες ρε γαμωτο!!!τι πρεπει να κανω για να το βοηθησω να κατεβει?περπατημα?

MariaIoanna έγραψε:

Μην στενοχωριέσαι εμένα η πρώτη μου κόρη ήταν ψηλά όταν πήγα με πόνους στο μαιευτήριο αλλά τελικά γέννησα μέσα σε 4 ώρες... Όλα έγιναν πολύ γρήγορα

γεννησες φυσιολογικα?εγω δεν εχω κολλημα με τον φυσιολογικο τοκετο απλα αν ειναι να κανω καισαρικη θελω να προετοιμαστω ψυχολογικα,γιατι φοβαμαι λιγουλακι...

κοιτα εχετο σαν πιθανοτητα στο πισω μερος του μυαλου σου , συζητα το και με τον γιατρο σου και αν τελικα δεν κανεις καισαρικη, τοτε ακομα πιο καλα!

αντε βρε μη φοβασαι! αφου θα χεις επισκληριδιο δε θα καταλαβεις τιποτα :)

Ναι φυσιολογικά.

Μη φοβάσαι όπως και να γεννήσεις σημασία έχει το μωρό σου να είναι γερό.

Φίλες μου που έκαναν καισαρική όλα πήγαν καλά και δεν πόνεσαν και αμέσως σηκώθηκαν.

Όλα καλά θα πάνε. Έφτασες στο τέλος με το καλό να υποδεχτείς το μωρό σου.

ηρεμησε κοπελα μου....αφου ο γιατρος σου σε παει για φυσιολογικο , σημαινει οτι εκτος απροοπτο θα γεννησεις φυσιολογικα . οι απογευματινοι περιπατοι πιστευω θα σου κανουν καλο και στην ψυχολογια σου και θα βοηθησουν να κατεβει το μωρο . καλο καιρο εχει οποτε βολτα

Μην απελπίζεσαι κοριτσάκι.Καμιά φορά τα μωράκια μας εμπεδώνονται και τελευταία στιγμή ,εκει που δεν το περιμένεις.

Το περπάτημα κάνει πολύ καλό ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η θρομβοφιλία επηρελαζει τον πλακούντα,ε?Δεν το ήξερα.Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός μου ακόμα ως προς αυτό(αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το θέμα)αλλά μάλλον με αυτό εξηγείται γιατί μου ζήτησε προληπτικά να κάνω 2 μέρες κορτιζόνη για τα πνευμονάκια του μικρού,μάλλον για να είναι ΟΚ σε περίπτωση πρόωρου.(ασχετο: τις ενέσεις πρέπει νομίζω πρέπει να τις σταματήσουμε λίγο πιο νωρίς σε περίπτωση που κάνουμε επισκληρίδιο, το ξέρεις?)

ran,άντε και με το καλό!!!Να μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου!!!

Και εμένα το αγοράκι μου ήταν ψηλα,αλλα τοτε με συμβούλεψαν απλά

να περπατάω και κάνω βαθιά καθίσματα...

Για να μην πολυλογώ εμένα με πιάσανε οι πόνοι με το μωρό χωρίς να έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη και να είναι ψηλα,αλλα με κάποιες ασκησούλες κατα τη διάρκεια του τοκετού με τις οδηγίες της μαιάς,τον κατεβάσαμε τον σκατιάρη και γεννήσαμε σε 4 ώρες χωρίς επισκληρίδιο και όλα κύλισαν άψογα!!!

Και μέσα σε λίγες ώρες γυρνάνε τα ατιμούτσικα!!!

madrid05 έγραψε:

Μην απελπίζεσαι κοριτσάκι.Καμιά φορά τα μωράκια μας εμπεδώνονται και τελευταία στιγμή ,εκει που δεν το περιμένεις.

Το περπάτημα κάνει πολύ καλό ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η θρομβοφιλία επηρελαζει τον πλακούντα,ε?Δεν το ήξερα.Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός μου ακόμα ως προς αυτό(αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το θέμα)αλλά μάλλον με αυτό εξηγείται γιατί μου ζήτησε προληπτικά να κάνω 2 μέρες κορτιζόνη για τα πνευμονάκια του μικρού,μάλλον για να είναι ΟΚ σε περίπτωση πρόωρου.(ασχετο: τις ενέσεις πρέπει νομίζω πρέπει να τις σταματήσουμε λίγο πιο νωρίς σε περίπτωση που κάνουμε επισκληρίδιο, το ξέρεις?)

Ναι η θρομβοφιλια επηρεαζει τον πλακουντα,και εγω απο βδομαδα θα κανω ενεσουλες κορτιζονης γιατι θα γεννησω πιο νωρις,μολις δηλαδη μπω στο μηνα μου.τις ενεσουλες που κανουμε για την θρομβοφιλια πρεπει τουλαχιστον να εχουν περασει 12 ωρες και μετα να κανουμε επισκληριδιο.γιάυτο παμε με προγραμματισμενο τοκετο εμεις που εχουμε θρομβοφιλια.ειναι καλυτερα.παντως αυτο με το περπατημα θα το κανω μπας και εμπεδωθει.

evipapa έγραψε:

ran,άντε και με το καλό!!!Να μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου!!!

Και εμένα το αγοράκι μου ήταν ψηλα,αλλα τοτε με συμβούλεψαν απλά

να περπατάω και κάνω βαθιά καθίσματα...

Για να μην πολυλογώ εμένα με πιάσανε οι πόνοι με το μωρό χωρίς να έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη και να είναι ψηλα,αλλα με κάποιες ασκησούλες κατα τη διάρκεια του τοκετού με τις οδηγίες της μαιάς,τον κατεβάσαμε τον σκατιάρη και γεννήσαμε σε 4 ώρες χωρίς επισκληρίδιο και όλα κύλισαν άψογα!!!

Και μέσα σε λίγες ώρες γυρνάνε τα ατιμούτσικα!!!

ωραια!!!πηρα λιγο τα πανω μου!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...