Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε κοριτσια στισ 19 μαιου μπαινω στο μηνα μου και μιλαμε οτι δεν μπορω ουτε ανασα δεν μπορω να παρω.περπαταω και τα φτηνω μιλαμε.πολυ δυσφορια.μεχρι και σοδα ηπια μπασ και αλλα μπαααααααααααα.δεν το αντεχω καθολου μου κοβει την ανασα

Δημοσίευση

ασε με τη ζεστη τι εχω παθει εχω τρελλαθει μεχρι αιρκοντισιον ανοιξα.απο κιλα εχω παρει 11 μια κοιλια βλεπεισ μονο δηλαδη.τι να πω.παντωσ μου κοβεται η αναπνοη.λεσ και νιωθω το μωρο στο στηθοσ μου.και τι εφαγα για να πεισ.φρουτα.

Δημοσίευση

ααααααααααα παρτυ ακουω δηλαδη τι αλλο να περιμενω πια? παντωσ εινι ακομα αναποδα δηλ εχω το κεφαλακι του πανω δεν εχει γυρισει.τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο αλλα τι να πω.μωρε ασ βγει γερο το αγορακι μου που το περιμενω πωσ και πωσ και θα κανω υπομονη

οσο μπορω.

Δημοσίευση

Προσπαθησε οσο μπορεις να τα αποφευγεις!!

Εγω οταν ημουν εγκυος το μονο πραγμα που μου ελειπε ηταν ο καφες....και ακομα μου λειπει...!!

Δε μου αρεσει ο γαλλικος ουε ο ελληνικος οποτε δεν πινω καθολου!!

Ολα για την φρατζολιτσα τι να κανουμε?? :P

Δημοσίευση

χχαχαχαχα αστα να πανε τα χω χαμενα εσυ με καταλαβαινεισ.το περιμενω πωσ και πωσ να δω αυτη τη φατσα.αχχαχααχχα λοιπον αν θες μπες στο youtube και πατα στα ελληνικα αυτο που θα σου γραψω στην παρενθεση (το δωματιο του νινιου μας) ειναι το δωματιο που εχω ετοιμασει για το μωρο.αν θες πεσ μου την γνωμη σου.

Δημοσίευση

Παρα πολυ ωραιο....!!!Τελειο!!

Αντε με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!!

Την ιδια καλαθουνα μου εφερε και εμενα η πεθερα μου!Να παρεις ενα μικρο στρωματακι να βαλεις μεσα!

Εγω της το εχω φτιαξει με την φραουλιτσα!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ :):):):) ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ WINNIE..ΑΧ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣΣΣ :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...