Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλε κοριτσια στισ 19 μαιου μπαινω στο μηνα μου και μιλαμε οτι δεν μπορω ουτε ανασα δεν μπορω να παρω.περπαταω και τα φτηνω μιλαμε.πολυ δυσφορια.μεχρι και σοδα ηπια μπασ και αλλα μπαααααααααααα.δεν το αντεχω καθολου μου κοβει την ανασα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε με τη ζεστη τι εχω παθει εχω τρελλαθει μεχρι αιρκοντισιον ανοιξα.απο κιλα εχω παρει 11 μια κοιλια βλεπεισ μονο δηλαδη.τι να πω.παντωσ μου κοβεται η αναπνοη.λεσ και νιωθω το μωρο στο στηθοσ μου.και τι εφαγα για να πεισ.φρουτα.

Μηπως ειναι λιγο ψηλα και σε πιεζει?

Θυμαμαι στον 8ο ειχα κατι τετοια...λες και θα εκανα μπαμ ενιωθα!!

Αλλα το μεγαλο παρτυ ηταν απο την 38η και μετα!!!

ααααααααααα παρτυ ακουω δηλαδη τι αλλο να περιμενω πια? παντωσ εινι ακομα αναποδα δηλ εχω το κεφαλακι του πανω δεν εχει γυρισει.τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο αλλα τι να πω.μωρε ασ βγει γερο το αγορακι μου που το περιμενω πωσ και πωσ και θα κανω υπομονη

οσο μπορω.

Ασε να μη σου πω.....χιχιχι...ή να σου πω???

Το ανθρωπακι της michelin......το ξερεις??? :P:P

Ετσι ειχα γινει απο το πρηξιμο!!!

Ισως σε πιεζει το κεφαλακι!!

Ολα καλα θα πανε!!!! :kiss::kiss::kiss:

χχχααχχαχαχαχαχχ καλο.ωραια συγκριση.χχχαχαχχα ποπο μη μου λες τετοια γαμωτο και μετα ποτε ξεπρηστηκες.ποτε επανηλθεσ σε ανθρωποσ παλι?

χαχααχαχααχχαχ

Προσπαθησε οσο μπορεις να τα αποφευγεις!!

Εγω οταν ημουν εγκυος το μονο πραγμα που μου ελειπε ηταν ο καφες....και ακομα μου λειπει...!!

Δε μου αρεσει ο γαλλικος ουε ο ελληνικος οποτε δεν πινω καθολου!!

Ολα για την φρατζολιτσα τι να κανουμε?? :P

χχαχαχαχα αστα να πανε τα χω χαμενα εσυ με καταλαβαινεισ.το περιμενω πωσ και πωσ να δω αυτη τη φατσα.αχχαχααχχα λοιπον αν θες μπες στο youtube και πατα στα ελληνικα αυτο που θα σου γραψω στην παρενθεση (το δωματιο του νινιου μας) ειναι το δωματιο που εχω ετοιμασει για το μωρο.αν θες πεσ μου την γνωμη σου.

Παρα πολυ ωραιο....!!!Τελειο!!

Αντε με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!!

Την ιδια καλαθουνα μου εφερε και εμενα η πεθερα μου!Να παρεις ενα μικρο στρωματακι να βαλεις μεσα!

Εγω της το εχω φτιαξει με την φραουλιτσα!!

Α...και τωρα η δικια μου ειναι αγκαλια με αυτο το αστερακι το κουρδιστο που εχεις κρεμασει στην κουνια!!!

Το εχει πιασει και του λεει τα δικα της!!! :laugh: :laugh: :laugh:

αχχχαχαχαχ αχ μωρε η αγαπη μου δωστησ ενα μεγαλο φιλακι απο μενα ρουφηχτο.σε ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ και το χρονο σου παντωσ οπτε και να μπω στο τσατ δεν ειναι καμια

sophiak έγραψε:

Τωρα με τη ζεστη να δεις.......σου δινω θαρρος,ε?

Εχεις παρει πολλα κιλα?

καλέ μιλάτε κι εσείς για ζέστη? εμείς που θα φάμε όλο το καλοκαίρι δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε? :blink::blink:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ :):):):) ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ WINNIE..ΑΧ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣΣΣ :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...