Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορείς να στείλεις μήνυμα στη Λενα(lena) την διαχειρίστριά μας να σου διαγράψει το λογαριασμό σου. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λες ε; Δεν ξέρω το έχω ακούσει πολλές φορές πὼς επηρεάζει και η παιδίατρος συμφώνησε με το πως θέλει ηρεμία ο θηλασμός Επλιζω να είναι από την περίοδο φαντάζομαι σε 2 μέρες θα έχω τελειώσει και με αυτήν να δούμε πως θα πάει  θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο τότε αφού έχει συμβεί και σε εσένα.. εμένα πρώτη φορά έτυχε στην μικρή αυτό με την μεγάλη δεν ξανα έγινε  η αλήθεια είναι πως η παιδίατρος δεν ανησύχησε πιο πολύ εγώ αγχώθηκα  αλλά θα το ξανά δούμε και η πλάκα ήταν πως ήταν ο πρώτος μήνας που δεν την ζυγησα καθόλου σπίτι γιατί πίστευα πως έχει πάρει και λέω αντε μην μου γίνετε εμμονή και σταμάτησα να την ζυγίζω (με την δικιά μας ζυγαριά δεν έχω για μωρά )
    • Αχ βρε κορίτσι μου καλό φαντάζομαι το άγχος σου εμένα η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάποιο θέμα τώρα έπεσαν όλα μαζί αλλά θέλω να πιστεύω πως ήταν έτσι ο μήνας περίεργος  νομιζω 600-700 είναι υπερβολικά πολλά να σου πω την αλήθεια εμένα στόχος ήταν να μην πέσουμε κάτω από 500  ελπίζω να πάρουν μπροστά τα μωράκια μας συνήθως εξετάσεις αίματος κάνουμε στο χρόνο ίσως μας πουν αν κάνουμε λίγο νωρίτερα δεν είναι τίποτα ,εύκολα παίρνουν αίμα τουλάχιστον στον χρόνο που είχα κάνει στην μεγάλη  μπουκάλι δεν έχω δώσει αν χρειαστεί θα δώσω και βλέπουμε αλλά εγώ την βλέπω έχει όρεξη για φαγητό 🤷‍♀️ κάτι μου λέει πως και εμένα δεν θα φάει από το μπουκάλι  κακά σου κάνει ; Εμένα γενικά έκανε έναν μέσο όρο 2 φορές την μέρα άλλες μπορεί και τρεις εχτες έκανε 1 αλλά έκανε πολλά όπου λερώθηκε κιόλας τώρα το πρωί ξανά έκανε άλλη μια δεν έκανε πολλά οπότε πιστεύω μέσα στην μέρα θα ξανά κάνει  στημέρα αρχίζω με μπανάνα για να δούμε πως θα πάει εντάξει δεν περιμένω να φάει πολύ με 2-3 κουταλάκια ευχαριστημένη θα είμαι 
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς! θα περιμένουμε νέα! Πότε επιστρέφετε με το καλό;
    • Καλημέρα κορίτσια... μόλις γυρισαμε απο την παιδίατρο... σας παρακολουθώ...αλλα εχουν συμβεί πολλά και δεν εχω χρόνο και κουράγιο να γράψω 🤷 @Elk μου κουράγιο και υπομονή θα πω εγω...με ολα αυτα που περνάς! να περνάνε μόνο!❤️ οσο για το βαρος του μωρου ειμαι στην ιδια ακριβώς διάθεση! ο μπέμπης πήρε 390 γρ. και μισό πόντο στο ύψος! η παιδίατρος ήθελε να πάρει λέει 600-700 γρ. αυτό το μήνα! αλλά επειδή περάσαμε τη γρίπη και επειδή εχει τώρα 3-4 μέρες δεν τρώει ΠΑΛΙ ίσως είναι εντάξει είπε...ειπε να πάω για να τον μετρήσει σε μια εβδομάδα για να έχουμε εικόνα...και αναλογα με το βάρος θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος για να δούμε τον σίδηρο του!  εχω κουραστεί...εκει που πάει να κάνει ένα βήμα μπροστά... κάνει 10 πίσω αυτο το παιδί...ειχε στρώσει ο ύπνος του κάπως...και ξαφνικά που δεν τρώει ξυπνάει καθε μία ώρα για να φάει 😔😔 δε θα σταματήσει ποτέ αυτό 😔 ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΝΟ... έτρωγε περίπου 400 ml  απο το μπουκάλι και τώρα τα χάνει αυτά...και εγώ πλέον δεν έχω τόσο γάλα οσο χρειάζεται!🤷
    • @marinaki8 τελικά κορίτσι μου τι έκανες; Ήρθε η μέρα της χοριακής; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...