Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Εγώ έπαιρνα μια απίστευτη κρεμούλα της Biotherm,άπλωνόταν απίστευτα,μοσχοβολούσε κ δεν έκανα ούτε μισή ραγάδα,

έτσι,για δείγμα ρε παιδί μου!!!

Βέβαια δε ξέρω αν έκανε απίστευτη δουλειά η κρέμα

ή αν απλά ήταν θέμα κοιλιάς(είχα βάλει 8 κιλά κ η

κοιλίτσα μου ήταν σαν μπάλα μπάσκετ!!)πάντως

το αποτέλεσμα μετράει...

Φιλάκια,καλή συνέχεια σε όλες τις εγκυούλες!!! :kiss:

Δημοσίευση

Εγω ειχα παρει κατι κρεμουλες που ειναι για την κοιλιτσα αλλα απο τον 3ο μηνα αρχισαν να με ενοχλουν οι μυρωδιες και ετσι πηρα κι'εγω την βαζελινη την αοσμη της johnson... εβαζα καθε βραδυ πριν κοιμηθω και δεν εκανα ουτε μια ραγαδα, παρ'οτι ειχα αρκετα μεγαλη κοιλια και συνολικα πηρα 15 κιλα... το κακο ειναι οτι μενει λιπαρη η κοιλια μετα... γι'αυτο εβαζα απο πανω ενα φανελακι και μετα τη πιτζαμα μου για να μην την λερωνω...!!! Οταν καλοκαιριασε κοιμομουν μονο με το φανελακι...!!! :)

Δημοσίευση

maryloo28 έγραψε:

Cesilia έγραψε:

έχει κάποια ονομασία η κρέμα αυτή ή πρέπει να πάω στον δερματολόγο για να μου γράψει τη συνταγή;;;;[/quote:2yfnpjch]

Συνηθως οι φτιαχτες κρεμες για τις ραγαδες περιεχουν μια ετοιμη κρεμα για ραγαδες, πχ. frezyderm reconstria, ανακατεμενη με τρετινοινη η με κατι αλλο, πχ Eviol η αμυγδαλελαιο!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Κ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΡΜΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ .. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΑΕΙ Κ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙΑ :(

Δημοσίευση

prevenstria ths frezyderm ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η AN-N , EIXA PAREI KAI 20 KILA , EIXA GINEI SAN TO MPALONI ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΑΓΑΔΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1 ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΣΤΗ8ΟΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ !

Δημοσίευση

poupoukitsa έγραψε:

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Κ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΡΜΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ .. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΑΕΙ Κ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙΑ :(
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΑΣΑΛΟΙΦΟΜΟΥΝ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΣΤΟ...ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Δημοσίευση

κορίτσια εγώ παντα απίστευα ότι είναι αποκλειστικά θέμα δέρματος όμως τώρα πιστεύω ότι ίσως κάτι κάνουν και οι κρεμούλες και θα σας πω γιατί. από τον 4ο μήνα χρησιμοποιώ 2 φορές τη μέρα την synchroelast της synchroline σε κοιλιά και στήθος κι ενω έχω δίδυμα και η κοιλιά μου έγινε τεράστια δεν είχα κάνει ούτε μια ραγάδα. πριν 3-4 μέρες πρόσεξε η αδερφή μου (γιατί εγω πλεον δεν βλέπω εκεί!!!) ότι έχω 3 ραγάδες πολύ χαμηλά ακριβώς στο όριο του λάστιχου του εσώρουχου. σε εκεινο το σημείο επειδή μου φαινοταν πολύ χαμηλά και για να μη λερωθώ δεν έβαζα κρέμα και είμαι σίγουρη ότι αυτό φταίει για τις ραγάδες γιατί η κοιλιά τόσο χαμηλά δεν είναι τόσο φουσκωμένη όσο παραπάνω, άρα μάλλον κάτι κάνει καιη κρεμούλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...