Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ:ΨΑΧΝΩ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΣΤΟ INTERNET,ΕΞΕΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!! ;)

Δημοσίευση

Πολύ ευχαριστημένη από αγορές είμαι από το ιταλικό www.bimbomarket.it και από τιμές και από εξυπηρέυηση.

Lenaki26, το mothercare.com άρχισε ξανά να στέλνει Ελλάδα?Γιατί είχε σταμαρτήσει για ένα διάστημα(μέχρι πρόσφατα)

Δημοσίευση

madrid05 έγραψε:

Πολύ ευχαριστημένη από αγορές είμαι από το ιταλικό www.bimbomarket.it και από τιμές και από εξυπηρέυηση.

Lenaki26, το mothercare.com άρχισε ξανά να στέλνει Ελλάδα?Γιατί είχε σταμαρτήσει για ένα διάστημα(μέχρι πρόσφατα)

Me kalypse to Voulaki!! Germania menw!

Den hksera oti den stelnei pleon Ellada...krima!

Δημοσίευση

Εγώ πριν λίγες μέρες παράγγειλα ρουχαλάκια από το mothercare.com σε πολλά προϊόντα έλεγε ότι δεν μπορούν να σταλούν αλλά φορμάκια κορμάκια έλεγε ότι τα στέλνουν κανονικά.

Βέβαια δεν μου έχουν έρθει ακόμα και άρχισα να ανησυχώ.

Δημοσίευση

Geia sou mk23 egw kserw to www.asos.com (rouxalakia k aksesouar) kai to www.next.co.uk (rouxalakia k aksesouar)www.topshop.com (exei k gia ti mama kai gia to mwro,alla den exei para polla pragmata).

Episis to http://mariaevita.gr/index.php kai to www.gymboree.com http://lalaspequenos.bigcartel.com/products (auta ta eida sto blog tis mamoli-olivia kata kosmo kai ta edwsa sti ksaderfi mou pou einai eggyoyla mou eipe oti tis aresan poly).

Auta.

Elpizw na voithisa.

Δημοσίευση

geia sas kai apo mena :)

edw kai arketa xronia pswnizw apo exwteriko ta panta sxedon

pswnizw apo to e-bay.com kai exw parei rouxa, ilektronika kai alla polla

epeisis kati asxeto mallon, pswnizw sixna apo aigupto alla pairnw stoles oriental kai eidi xorou genikotera, to anaferw pantos gia na pw oti par' oti stelnw megala sxetika posa akoma kai ekei pote den eixa provlima :)

sto e-bay pantos uparxei sxetiki asfalia twn xrimatwn mas(diadikasia paypall) kai exei pragmatika ta panta :)

Δημοσίευση

ΑGGELIKE ΜΟΥ , ΤΟ E- BAY ΕΙΝΑΙ SITE ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ (ΚΑ8Ε ΚΑΡΥΔΙΑΣ), 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE!!!) ΜΟΥ ΕΙΠΕ - Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ! ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Π.Χ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20.000 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...