Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου !!

Τι κάνετε? χαίρομαι που τα μωράκια σας είναι όλα μια χαρά ! αχ! έτσι να είναι πάντα !!

Εμένα κορίτσια ο γιός μου απο τότε που τον έβαλα στη κούνια του κοιμάται απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί :ohmy: :laugh:

Απίστευτο εεε?

Όσο για τα μαλλάκια, έχουν πέσει και σ'εμάς τα περισσότερα και μια καραφλίτσα την έχουμε :cheer: ... η γιατρός όμως μας είπε να μην ανησυχώ και θα βγάλουμε μαλλάκια ... !!!!

Τη Τετάρτη έχουμε ραντεβού στη γιατρό μας για εμβόλιο .. ! έχουμε να κάνουμε και τη 2η και τελευταία δόση του εμβολίου της γαστρεντερίτιδας! Αλήθεια εσείς το κάνατε στα μωράκια σας?

Και για τη γρκρίνια και μένα τα ίδια κάνει Oliax μου. Κλαίει όταν βλέπει πολύ κόσμο ! Οταν έρχονται ένας - ένας και του μιλάνε δεν έχει πρόβλημα και γελάει και μιλάει (κάνει "ου ου ου" έχει πολυ πλάκα !!! και εγώ κατουριέμαι πάνω όπως καταλαβαίνεται!! :) )

  • Απαντήσεις 651
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Δοξα το Θεο δεν μου εκανε πυρετο μεχρι τωρα...ελπιζω να το αποφυγαμε!!

nanabill καλως μας ηρθες!!Να χαιρεσαι και εσυ το κουκλι σου!

maryloo28 εμενα στον πολυ κοσμο τα ψιλο χανει και καθεται ησυχη για καποια ωρα αλλα μετα σιγα σιγα προσαρμοζεται!

Μηπως απο τη λαχταρα τους να τον δουν "πεφτουν" επανω του και ο μαγκας δεν γουσταρει πολλα πολλα :angry::angry::angry:

oliax73 μια χαρα σας βρισκω!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

SOFIA και μεις το καναμε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας αλλα μονο την 1η δοση .Τον επομενο μηνα θα κανουμε τη δευτερη δοση.

SOPHIAK αφου δεν σου εκανε πυρετο εχθες μην ανησυχεις .Δεν θα σου κανει .

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ,

μολις πινω τον εβδομο καφε μου... Η μικρη χτες ξυπνουσε καθε μια ωρα ... οχι κ ασχημα ε?

μεταξυ μας δεν ξερω αν φταιει το εμβολιο η αν απλα απεκτησε μια πολυ κακη συνηθεια.

sophia k, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗς ΜΕΡΑς,εχουμε γυμναστηριο με ζωακια κ παιχνιδακια κ χτυπιεται εκει .

το θεμα κοριτσια ειναι το οτι ξαφνικα ( ισως με το δευτερο εμβολιο )χαλασε παρα πολυ το προγραμμα της.

:unsure:

Δημοσίευση

mama eva δεν νομιζω να το κανει συνεχεια, ισως απο το εμβολιο βγηκε απο το προγραμμα της...αλλαζει ο καιρος και τα επηρεαζει τα μωρουλια μας η ζεστη!!Κανε υπομονη!!Οι αδερφουλες της ποσο ειναι?

Εχει δοκιμασει καμια σας την κρεμα frezyderm abc για την νινιδα μου την προτεινε χθες η παιδιατρος, κανει κατι?

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Sophiak ενυδατική είναι η frezyderm? Εμείς έχουμε το αφρόλουτρο και την αντιλιακή και είναι πολύ καλά. Γενικώς ξέρω ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει καταπληκτικά προϊόντα. Εμένα μου τα συστήνει η παιδίατρος, οπότε για ό,τι και να τη θέλεις καλή θα είναι.

Mama evaείπες ότι δεν παίρνει πιπίλα. Και εμένα η δικιά μου αηδίαζε αλλά δοκίμασα να της την δώσω μετά το θηλασμό, μόλις τραβιέται από το στήθος της την έβαλα στο στόμα και απο τότε είδαμε άσπρη μέρα και κανονική νύχτα!!! Χαλάρωσε απίστευτα το παιδί και άρχισε να κοιμάνται, γιατί όπως ακριβώς και η δικιά σου ξυπνούσε συνέχεια και στη διάρκεια της μέρας δε κοιμόταν καθόλου από την υπερένταση. Τώρα κοιμάται του καλού καιρού όλη νύχτα και πολλές φορές μέσα στην μέρα. Για δοκίμασε έτσι που σου λέω.

Marylooμη στεναοχωριέσαι που ο μπεμπούλης σου συμπεριφέρεται έτσι. Είναι μικρούλης ακόμα και δεν μπορεί να προσαρμοστεί με ξένα πρόσωπα και μέρη. Και εμένα η δικιά μου περίπου έτσι κάνει. Φάση είναι και θα περάσει. Να δεις που σε λίγο θα συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά. Εγώ πάντως αυτό έχω διαπιστώσει. κάθε τρεις και λίγο αλλάζει και συνήθειες και συμπεριφορά.

Δημοσίευση

sophiak την έχω δει αυτή στο Λητώ, αλλά μου φαίνεται οτι δε λυγίζει το κοντάρι. Μπορεί και να κάνω λάθος. Έχω σκοπό αύριο το πρωί να πάω και να τη δω από κοντα. Την έχει φάει ό ήλιος την κακομοίρα!

Δημοσίευση

Εμενα απο χθες η παιδιατρος μου ειπε οτι πρεπει να αρχισουμε το αντιηλιακο σε καθε εξοδο!!Η δικη μου δε θελει καθολου τον ηλιο για αυτο ο τρελος ο αντρουλης μου εχει παει και της εχει παρει γυαλια ηλιου....καλα μιλαμε για τρελο γελιο!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΙΝΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΛΟΣΙΟΝ - ΚΑΙ ΤΗΝ FREZYDERM- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ

ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΠΕΣΑΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΕΝΗ

ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΕΣ ΣΤΑ MOTHERCARE ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ QUINNY, Κ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ Κ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ INFACOLIC AΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΦΥΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!Η ΓΕΝΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ -ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ-!

Δημοσίευση

Εγω παντως για τη νινιδα βαζω μονο ελαιολαδο κανα μισαωρο πριν το μπανιο και με ενα χτενακι τη βγαζω .Ειδα αποτελεσμα του εμεινε πολυ λιγο...

Δημοσίευση

SOPHIA K ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ - ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΗΓΕΙ !ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ - ΕΧΕΙ Κ ΟΔΗΓΙΕΣ!

ΤΟ ROTATEC NOMIZΩ KANAME!

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ-ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΛ !

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΓΩ Κ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΕΠΙΝΑ ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΤΗΣ WELLEDA, ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια.....τι είναι η νινίδα;;;;

Sophiakπολύ γκλάμουρ τη βρίσκω την κόρη σου B)B)B) . Η δικιά μου δε νομίζω να μας αφήσει να της βάλουμε γυαλια..υπάρχουν για τόσο μικρά γυαλιά; Βρήκατε κάπου;

nanabill, η ομπρέλα στα mothercare είναι για όλα τα καρότσια;

Δημοσίευση

athinouli τα πηραμε απο καταστημα οπτικων!!Ειναι αποκλειστικα για αυτες τις ηλικιες!Αν εχεις fcb να σου πω το επιθετο μου να τα δεις!!!

ουπς κανουμε κακουλια cu later...... :P:P:P

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!Σημερα διαλεξα το στολισμο για τη βαπτιση της μπουνπουκας μου!!!Εχω καταχαρει η χαζομαμα!

Θα τη βαπτισουμε πρωτα ο Θεος 31-7!

Εσεις θα κανετε φετος τη βαπτισεις σας?

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες!!!!

Μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι στην παραλία με τον μπέμπη μου!!! Πολύ ζέστη σήμερα... ουφ! σκάσαμε!!!! Τώρα βάλαμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες για να ψήσουμε και θα φάμε... καλές 4!

Χθες βράδυ είχαμε περιπέτεια! Η κουνιάδα μου (που έχει και αυτή ένα μωράκι 4 μηνών και το θηλάζει) έπαθε κάποιο πρόβλημα υγείας και πήγε στο νοσοκομείο. Μου έφεραν λοιπόν το μπεμπάκι της και το θήλασα!!! Κορίτσια ένιωσα υπέροχα που μπόρεσα να βοηθήσω! Έδινα το ένα στήθος στο ανηψάκι και το άλλο στον μπέμπη μου!!! Οπότε υπήρχε γάλα και για τα δυο!!! :P

sophiak τι ωραία!!!! Και εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω τις διαδικασίες της βάφτισης αλλά εμάς θα είναι τον ερχόμενο Μάρτιο μαζί με τον θρησκευτικό γάμο!

athinouli μου η νινίδα είναι σαν ξηροδερμία στο κεφαλάκι του μωρού. Σε άλλα μωρά υπάρχει έντονα, σε άλλα λίγο και σε άλλα καθόλου. Εγώ με το που είδα πως πάει να εμφανιστεί έβαζα λαδάκι "φισαν" 1 ώρα πριν το μπανάκι του. Μετά από λίγες μέρες εξαφανίστηκε αυτό το λίγο που είχε βγάλει.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ 27/6

ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΗΔΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ Κ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!

ΜΑΡΙΛΟΥ28 , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΣΟΥ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

γεια σας κ απο εμας !

η ωρα ειναι δυομιση κ ναι και οι τρεις χαριτες στα κρεβατια τους για μεσημερι .. Το μικρο μου περασε μια πολυ αλλοπροσαλη εβδομαδα κ μαζι της κ γω . Χτες βραδυ πηγε για υπνο κανονικα στην ωρα της , κ δεν εκανε τα νουμερα κ τα ναζακια της τελευταιας εβδομαδας κατα την διαρκεια της νυχτας. Δεν τολμω να πιστεψω οτι παμε καλυτερα γιατι βλεπω νεο κουσουρι στην πορεια ... Μειωνει την ποσοτητα του γαλακτος κ φοραμαι μηπως κατι δεν παει καλα ..Ουτως η αλλως εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο μας την Δευτερα γιατι απο την τρελα μου οτι κατι εχει η μπεμπα κ φερεται ετσι τον τρελανα τον ανθρωπο. :blink:

Και εμεις εχουμε θεματακι με την νινιδα , συμφωνα με τις γιαγιαδες , ειναι κατι που ολα τα μωρακια περνανε , το ειχα κ με τις διδυμες , ακολουθουμε την παλια αλανθαστη συνταγη του ελαιολαδου πριν το μπανακι.

Οσον αφορα τις εξοδους μας οπωσδηποτε αντιλιακο γιατι το δερματακι μας ειναι ευαισθητο...

Δημοσίευση

mamaeva μη σε στεναχωρει αυτο και εμεις ειχαμε αυτο το θεματακι την προηγουμενη εβδομαδα!Θηλαζε σχεδον το μισο χρονο σε καθε γευμα απο οτι συνηθως!!

Πρεπει να φταιει η ζεστη!Αν παιρνει βαρος μη σε απασχολει...ξερουν αυτα!

nanabill εμεις εχουμε θεμα νεραιδα!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για ομπρέλα. Είχα πει να πάω σήμερα αλλά με κέρδισε ο καφές :blush::blush::blush: Από βδόμαδα....Sophiak, έχω fcb, πες μου για να τη δω!!

και εμείς κανονίσαμε βάπτιση 12/9. Με το καλο!!!

Δημοσίευση

Εγω λεω να κανω τη βαφτιση τον Ιουλιο αλλα ακομη δεν εχω κανει καμια ετοιμασια γιατι τελη του μηνα θα κανω και μετακομιση ..Να δω τι θα προλαβω

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!

oliax73 χαρα στο κουραγιο σου!Εγω εκανα μετακομιση και γαμο μαζι πριν 2 χρονια,μεναμε μαζι με τον αντρα μου και πριν το γαμο, και ετρεχα σν τρελη..!!Μακαρι να εχεις βοηθεια γιατι οταν εχεις και παιδια δεν ειναι καθολου ευκολο!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...