Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν θέλω να σας χαλάσω- θέλω να σας 'εισάγω' αν δεν το έχετε πάθει ήδη, στην λόγική της προστασίας κι'αυτών των ανυπεράσπιστων...

Ακούστε ...δείτε....υπάρχουν πολλά και είναι αληθινά και είναι σκληρά αυτά που περνάνε..

για μενα όποιος αγαπάει τους ανυπεράσπσιτους αγαπάει και τον εαυτό του...δεν θέλω να σας σοκάρω -γιατί κυκλοφορούν πολλές εικόνες και βίντεο, και δυστυχώς είναι αληθινά.... :(

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΟΤΩΜΑ... ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ.. ΕΧΩ 2 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..

Δημοσίευση

Πραγματικά, μπορεί να είναι 'βάρβαρο' και ως φυσικό επακόλουθο να θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια ή και τα αυτιά μας, αλλά το πρόβλημα είναι εκεί και είναι άδικο...για να μην πω τπτ χειρότερο...

Katerina μπράβο σου που έχεις 2 σκυλάκια και τα αγαπάς σαν τα παιδιά σου..το να έχουμε 'συγκατοικίδια' είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αγάπη θέλουν μωρε οι ψυχούλες και κάποιον να τις προστατεύσει...

Lenaki μου έχεις ευαισθησίες καλό μου, και μην ξεχάσω να σου ευχηθώ η εμβρυομεταφορά να πήγε τέλεια(καλά δεν θυμάμαι?? :) )

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

Πραγματικά, μπορεί να είναι 'βάρβαρο' και ως φυσικό επακόλουθο να θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια ή και τα αυτιά μας, αλλά το πρόβλημα είναι εκεί και είναι άδικο...για να μην πω τπτ χειρότερο...

Katerina μπράβο σου που έχεις 2 σκυλάκια και τα αγαπάς σαν τα παιδιά σου..το να έχουμε 'συγκατοικίδια' είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αγάπη θέλουν μωρε οι ψυχούλες και κάποιον να τις προστατεύσει...

Lenaki μου έχεις ευαισθησίες καλό μου, και μην ξεχάσω να σου ευχηθώ η εμβρυομεταφορά να πήγε τέλεια(καλά δεν θυμάμαι?? :) )

:) Mia xara thymasai Eko mou!!! Phge mia xara kai twra

klwsaw!!! :P:P 2 emvriakia kai makari na meinoun sths

manoulas tous thn koilitsa! :)

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

katerina09 έγραψε:

Πάντα πίστευα πως όποιος δεν αγαπάει τα ζώα είναι κακός (κυριολεκτικά) άνθρωπος!!!![/quote:a62vlctp]

Den simfwnw mazi sas kai o kathetos aytos tropos me enoxlei!

Otan leme zwa den enooume mono tis naziares gatoules kai ta glikoutsika koutabakia.Sygnwmi pou to lew alla egw agapaw to paidi mou,ton antra mou,tous goneis mou alla oxi,ena zwo den mporw na pw oti to agapaw!

Zwo einai kai to pontiki alla den nomizw kanenas na to exei sto spiti tou...egw pantos bazw pontikopagides ston kipo.

Zwo einai kai to gourounaki,kai i ageladitsa alla simera efaga mia xara ta prizolakia mou kai xwris tipseis.Sto video eida kai likous eee oxi den tha agapousa pote ena liko.

Den lew oti epi toutou tha ta skotona giati kai polles fores ta zwa ferontai kalitera apo enan anthropo alla oxi kai oti ta agapaw san to paidi mou,se kamia periptwsi!!!

Δημοσίευση

μαιρη ειναι δικαιωμα του καθενος να μην τα αγαπαει αλλα οχι και να τα κακοποιει,δεν ειναι πραγματα,μπορει εσυ να μην το καταλαβαινεις,αλλα τα ζωακια ειναι μελη της οικογενειας μου,προσπαθω οσο μπορω να βοηθαω και τα αδεσποτα,δεν μπορω να αδιαφορησω

Δημοσίευση

Υπάρχει και η πλευρά αυτή...τι να κάνουμε, απο κάπου ξεκινάνε όλα και Μαίρη το αποδεικνύεις τρανταχτά θα έλεγα....

ευτυχώς θέλω να πιστεύω οτι η άποψη και τα συναισθήματά σου ανήκουν σε μειοψηφία...

Δημοσίευση

Οι θάλασσες του κόσμου έχουν νεκρωθεί απο ψάρια και θηλαστικα λόγω ανεξέλεγκτης αλλιείας.

Εκρηκτικοί μηχανίσμοι στις θάλασσες από ψαράδες,

μαζική δολοφονία φαλαινών- δελφινιών απο τις βόρειες χώρες,

φώκιες αλεπουδες φιδια τίγρεις κροκόδειλοι και άλλα δολοφονούνται για να γίνουν αξεσουάρ,

πειράματα σε κάθε είδους ζώου- βασανιστήρια με λίγα λόγια για την δική μας 'ευημερία',

παράνομα εκτροφεία ζώων συντροφιάς που μεγαλώνουν σε κλουβιά υπο άθλιες συνθήκες.

Δολοφονίες ζώων στην Κίνα και τις υπόλοιπές γειτονικές τους χώρες για να καταλήξουν στο πιάτο τους- που εικόνες θέλουν γερό στομάχι για να μπορέσεις να τις δεις.

Ιδεολογίες που θέλουν το κρέας του ζώου να είναι πιό νόστιμο αν προηγουμένως έχει βασανιστεί πριν πεθάνει.

Εγκαταλελημένα πλάσματα από 'φιλόζωους' που δεν θέλουν άλλο τα κατοικίδιά τους γιατί μεγάλωσαν, γαυγίζουν, ενοχλούν...κουράζουν.

Αδέσποτα στους 5 δρόμους που τρώνε δηλητήριο απο το χερι του γείτονα, ένας απο τους πιο βασανιστικούς και απάνθρωπους θανάτους-

κυνήγι ζώων που τείνουν να εξαφανιστούν, έτσι για το σπόρ.

Δολοφονίες κυνηγόσκυλων απο βοσκούς και παραδειγματικό τους κρέμασμα προς συμμόρφωση....

τι άλλο....το internet είναι εδώ και οι εικόνες είναι γεγονός. Δεν θα παραθέσω καμία, όποιος θέλει μπορεί να τις δεί απο μόνος του.

Η αγάπη είναι δωρεάν- ας μην τσιγκουνευόμαστε...

Ακριβώς τις πιο απλές αλήθειες ο άνθρωπος κατανοεί αργότερα από τις άλλες.

Λ. Φόιερμπαχ*

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

:angry::angry::angry: πραγματικά μαίρη δεν έχω λόγια....ΦΥΣΙΚΑ και αγαπάω τα ζώα περισσότερο απο το οτιδήποτε,ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ και τα ποντίκια και τις κατσαρίδες και τα πάντα γιατί πολύ απλά ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ περισσότερο και απο τα παιδιά μου,το οποιοδήποτε ζώο ακόμα κι αν δεν το γνωρίζω το αγαπάω ακόμα και περισσότερο απο τον εαυτό μου...δεν τρώω κρέας ψάρι ή ζωικά προιόντα και δεν πρόκειτε ποτέ να πειράξω ούτε μερμίγκι,οι άνθρωποι δεν μου κάνουν καμία αίσθηση και ούτε τα παιδιά...και γιατί να μην αγαπήσεις το λύκο???δεν το κατάλαβα αυτό???τα ζώα είναι σημαντικότερα απο το κάθε τι,είναι αθώα τρυφερά και δείνουν αγάπη άνεφ όρων...σε πλήρη αντήθεση με τους ανθρώπους...και εγώ ελπίζω να είναι η μειοψηφία...

http://www.youtube.com/watch?v=O-4rBIpN ... r_embedded

Δημοσίευση

και πολύ καλά μας κάνουν που μας μποϊκοτάρουν. τέτοιοι είμαστε- και μαλλον τέτοιοι θα μείνουμε..ντρέπομαι και εξοργίζομαι.

και περισσότερο ντρέπομαι που κάποιοι έχουν το θράσος να 'φωνάζουν' οτι δεν αγαπούν τα ζώα... :angry:

φαντάσου μέσα στο μυαλό τους τι γίνεται...

Δημοσίευση

δεν μπηκα στην διαδικασια να πατησω play γιατι λατρευω τα ζωα και δεν αντεχω με τιποτα να βλεπω να τα κακομεταχειριζονται.μακαρι να ημασταν μια χωρα που να ειχε προστασια για ολα τα ζωακια!υπαρχουν πολλοι ακαρδοι εκει εξω που δεν τους νοιαζει και δεν καταλαβαινουν οτι και αυτα εχουν ψυχουλες.ο Θεος βλεπει ομως και καποια στιγμη θα πληρωσουν για ολα οσα κανουν!

Δημοσίευση

όπως τα λες ανθρωπάκι,εκτός του κρέατος που τρως αλλά αφού έχεις πρόβλημμα οκ,ότι καλήτερο μπορούμε το κάνουμε,το δικό μου βιντεάκι να το δεις,δεν είναι με κακοποίηση είναι πολύ σηγκηνιτικό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...