Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια :) Μια ερωτησουλα μονο. Υπαρχει περιπτωση το αποτελεσμα της χοριακης να βγει λαθος? Ειμαι στην 35 μερα του κυκλου μου εκανα χτες το απογευμα εξεταση χοριακης και βγηκε αρνητικη αλλα περιοδο δεν εχω ακομα..... Εχει συμβει σε καμια κοπελα να κανει εξεταση χοριακης να βγει αρνητικη και να ειναι λαθος?

Δημοσίευση

κι εγω ειχα μηνες καθυστερηση εκανα 2 τεστ κι 1 χοριακη και ηταν ολα αρνητικα...δε νομιζω ο,τι ειναι λαθος η χοριακη..καποιο ορμονικο ισως προβλημα να ειναι...καλυτερα να πας στον γιατρο για εναν κολπικο υπερηχο κουκλα μου... :kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολλη κοριτσια για τις γρηγορες απαντησεις σας. Το ξερω οτι οι ορμονες μου εχουν χτυπησει κοκκινο.... Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να ειμαι εγκυος ουτε στενοχωρηθηκα που ηταν αρνητικη, γιατι πρεπει να παρω αντιβιωση λογω δοντιου αλλα ηλπιζα αυτο το μηνα να εξελιχθει σωστα η περιοδος μου....

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

ολα καλα να ειναι... :kiss::kiss::kiss:
Ολα καλα να ειναι Γωγακι, αλλα αν ειναι να ερθει να ερθει μετα τις 10 Μαιου να προλαβω να κανω το τεστ Παπ γιατι μετα ποτε θα ξανακλεισω ραντεβου :lol: :silly: :P Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...