Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!!

κορίτσάκια εχει καμιά ελεύθερη τεστοστερόνη υψηλή?? λέτε για αυτο να προσπαθώ τόσο καιρό κ τπτ να μην εχει γίνει??

εκανα εξετάσεις που μ εδωσε ο ενδοκρινολόγος κ βγήκε υψηλή! έχω την δευτέρα ραντεβού να δει τισ εξετάσεις ο γιατρός.. αλλα εγω μέχρι την δευτέρα δν καρτερεύομαι!!! λέτε να είναι εκει όλο το πρόβλημα??

σας ευχαριστω που με ακούσατε.φιλάκια

Δημοσίευση

Γεια σου τετουλινα!!!Δεν εχω γνωση κ εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα αλλα βαση λογικης τα ορμονικα προβληματα λυνονται ευκολοτερα κ "αναιμακτα",εννοω οτι με μια αγωγη θα ερθει στα ισια της η τεστοστερονη!

Δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας,ακομα κι αυτος ειναι ο λογος που καθυστερει το μπεμπε!!!

Φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Λοιπόν, τετουλίνα 8 τεστοστερόνη που έχεις η αλήθεια είναι ανεβασμένη αν ρωτάς αν φταίει αυτή για το οτι δεν πιάνεις παιδάκι θα σου πω πως σύμφωνα απο τα δικά μου τρεχάματα αποδείχτηκε οτι ναι η τεστοστερόνη μου έκανε την ωορρηξία ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ με αποτέλεσμα να καραβασανίζομαι και να μου λένε οτι παιδί χωρίς εξωσωματική γιοκ αλλα αυτο το έλεγαν οι έμποροι.Λύση βρήκα ευτυχώς σε μια στιγμή κρίσης που ήπια κάποιο φάρμακο που είχα διαβάσει οτι σώνεσαι απο τις πολυκυστικές εγώ είχα κ πολυκυστικές και έριξα τα ανδρογόνα έτσι έπιασα απο τον πρώτο μήνα δόξα τον θεούλη και αν θέλεις την συμβόυλή μου μην κολλάς στον ένα γιατρό πάρε γνώμες...

Δημοσίευση

ναι Κιμον μου δεν είμαι κ γιατρός απο οτι κατάλαβα σε μένα η τεστοστερόνη είναι μια ανδρική ορμόνη που σε εμείς δεν πρέπει να τις έχουμε υψηλές. Αυτή λοιπόν η ορμόνη που κυκλοφορεί στο αίμα όπως αιματώνονται οι ωοθήκες χαλάει την ποιότητα των ωαρίων σαλπιγγογραφία έκανες?πόσα χρόνια προσπαθείς?

Δημοσίευση

βρε κιμον εγω διαβασα την άλλη της τετουλίνας συγνώμη λάθος με 0,72 η τεστοστερόνη σου δεν είναι απλά καλή ειναι τέλεια. βρε κιμονίτσα μου 5 μήνες προσπαθείς κ ανησυχείς τόσο?????? κ έχεις τόσο άγχος?????εγω τί να πω που μου ρθε μετά απο 2 χρόνια???????μην μπλέκεις σε παρακαλώ με τους γιατρούς κ κοίτα να ξεαγχωθείς εγώ το έπιασα τον μοναδικό μήνα που δεν είχα άγχος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ΔΕΝ πρεπει να κάνεις σαλπιγγογραφια αφού ΄΄εκανες ένα παιδάκι οπότε οχι άγχος...

Δημοσίευση

tetoylina k egw to idio provlhma eixa opws εγραψα κ χθες αλλα οταν ηπια καποια χαπια δοξα το θεο επιασα. κ γω εβγαζα ωαρια και ειχα κυκλο 45 ημερων αλλα λογω τεστοστερονης δεν βγαινουν καλα τα ωαρια εγω αφου ηπια τα χαπια αυτα απο μονη μου πηγα σε εναν ειδικο γυναικολογο που ασχολειται με πολυκυστικες και να ειναι καλα επιασα με τον πρωτο μηνα προσπαθειας υστερα απο 2 χρονια ταλαιπωριας και μια εξωσωματικη αν δεν βρεις ακρη κ θες να σου στειλω τα στοιχεια του γιατρου στειλε μου να στα στειλω μα pm φιλακια πολλα...

Δημοσίευση

τπτ τετουλίνα είναι πολυ κρίμα να μας βασανίζουν λόγω πολυκυστικών είναι η πιο αστεία πάθηση αλλα επειδή αργούμε να μείνουμε τρέχουμε στους γιατρούς κ μας τα τρώνε...εγώ έφαγα κ την εξωσωματική άδικα οπότε όποτε με χρειαστείς στην διαθεσή σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...