Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ενώνει ή απομακρύνει ένα ζευγάρι?Είμαι της άποψης πως όταν υπάρχουν προβλήματα ή ενας απο τους δύο έχει αρχίσει και ξενοκοιταει,ας πουμε,το να κάνεις ένα μωρό(οπως πιστευουν οι πολλοι)δεν ενώνει,απομακρύνει...θέλει βαση για μένα το παιδι...εσείς τί λέτε?μαμαδες?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Η Κ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΙΣΩΣ Κ ΑΠΟΤΟΜΗ(ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ)Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΠΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ?? ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΟΛΑ..ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ Κ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΩΡΑ....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ! :)

Δημοσίευση

Έτσι ακριβως όπως τα λέτε είναι κορίτσια μου..

Όταν ήδη υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού,

οι πιο πολλοί πέφτουν στην παγίδα του να κάνουν παιδί γιατι

έτσι νομίζουν οτι θα επιλυθούν τα πάντα-τεράστιος μύθος!!

ένα παιδί μπορεί να διογκώσει ένα πρόβλημα κ να το κάνει τελικά

αβάσταχτο..

Αντίθετα όταν ένα ζευγάρι είναι δεμένο κ ερωτευμένο

κ κάνει παιδί με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων,της πίεσης

κ όλων αυτών που μπορεί να επιφέρει ο ερχομός του,δένεται ακόμη περισσότερο κ ολοκληρώνει την ευτυχία..

Ο αντρούλης μου απο τότε που γέννησα είναι ακόμη πιο "κολλημένος" μαζί μου κ μου λέει συνέχεια πως μετά την μπέμπα με ερωτεύτηκε ακόμη πιο

δυνατά..Κ εννοείται αυτό είναι αμοιβαίο..

Κ μάλλον το αντιλαμβάνεται κ το μωρό μας αυτό

γιατι πραγματικά είναι πολύύύ ευτυχισμένο,χαρούμενο

κ χαμογελαστό μωράκι... :)

Δημοσίευση

αν δεν ειμασταν πολυ καλα πριν την εγκυμοσυνη και στην δειαρκεια της και δεν θελαμε και οι δυο παιδι τωρα θα ειχαμε σφαχτει

εχουμε διαφορετικες αντιληψεις πανω στο μεγαλωμα της οποτε ωρες ωρες ειμασταν στην αρχη ειδικα αποξενωμενοι!!!!

για να συνεχισεις να τα πηγαινεις τελεια μεδ τον συντροφο πρεπει να εχετε κοινες αντιληψεις και ονειρα για το μεγαλωμα του παιδιου σας

διαφορετικα ειναι λιγο μπαστουνια

αλλα τωρα εχουμε βρει καπως τους ρυθμους μας και ειμαστε καλυτερα και οσο μεγαλωνει το παιδι τοσο τα πραγματα καλυτερευουν

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Έτσι ακριβως όπως τα λέτε είναι κορίτσια μου..

Όταν ήδη υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού,

οι πιο πολλοί πέφτουν στην παγίδα του να κάνουν παιδί γιατι

έτσι νομίζουν οτι θα επιλυθούν τα πάντα-τεράστιος μύθος!!

ένα παιδί μπορεί να διογκώσει ένα πρόβλημα κ να το κάνει τελικά

αβάσταχτο..

Αντίθετα όταν ένα ζευγάρι είναι δεμένο κ ερωτευμένο

κ κάνει παιδί με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων,της πίεσης

κ όλων αυτών που μπορεί να επιφέρει ο ερχομός του,δένεται ακόμη περισσότερο κ ολοκληρώνει την ευτυχία..

Ο αντρούλης μου απο τότε που γέννησα είναι ακόμη πιο "κολλημένος" μαζί μου κ μου λέει συνέχεια πως μετά την μπέμπα με ερωτεύτηκε ακόμη πιο

δυνατά..Κ εννοείται αυτό είναι αμοιβαίο..

Κ μάλλον το αντιλαμβάνεται κ το μωρό μας αυτό

γιατι πραγματικά είναι πολύύύ ευτυχισμένο,χαρούμενο

κ χαμογελαστό μωράκι... :)

Ποοοοσο με εκφραζεις!!!!Απο την 1η λεξη μεχρι την τελευταια ;):kiss:

Λιιιιιμπ.....μου λειψαν τα φιλοσοφικα σου :P:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Η πορεία ενός ζευγαριού και η μεταξύ τους σχέση, όσο κι αν πιστεύουμε ότι επηρεάζεται απ' τον ερχομό ενός μώρου, στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Ίσως πολλές φορές θέλουμε να "φορτώσουμε" τα κακώς κείμενα της σχέσης μας στο παιδί και στην κούραση που φέρνει αλλά είναι λάθος. Μία κακή σχέση θα παραμείνει, και ίσως και να επιδεινωθεί με τον ερχομό ενός παιδιού, γιατί παιδί δεν είνα μόνο όλα αυτά τα γλυκά πράγματα που ονειρευόμαστε, είναι και ξενύχτια, νεύρα, κούραση και πολλά άλλα.

Όταν μία σχέση είναι καλή ο ερχομός ενός παιδιού την βοηθάει να εξελιχθεί και να δυναμωθεί γαιτί το παιδί σου δίνει απίστευτη ενέργεια και τουλάχιστον για μένα είναι το πιο δυνατό κίνητρο για να κάνω πράγματα στη ζωή μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...