Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αδερφουλα μου γλυκια χρονια πολλα:laugh :laugh: :laugh: :

να εισαι ευτυχισμενη ,να τα εκαταστισεις να ζεις να ελπιζεις να κυνηγας παντα οσα δεν ηρθαν γιατι ... για κάθε κρυφή επιθυμία που την άκουσαν μόνο μερικά κεριά υπάρχει ένα όνειρο που καίγεται να γίνει αληθινό...καπου εκει λοιπον σ 'αυτον τον χρονο σε περιμενει το ονειρο σου να γινει ζωη σου ...

σ' αγαπαω πολυ πολυ πολυ να το θυμασαι ....

Δημοσίευση

χαρουλα μας χρονια σου πολλα!!!!!!!!!ευχομαι παντα να εχεις στη ζωη σου ευτυχια , αγαπη , υγεια , χρημα , δοξα , ομορφια , ..........................κι ο,τι μα ο,τι αλλο θα σε κανει ευτυχισμενη!!!!!!!ολα τα καλα του κοσμου στα ποδια σου!!!!!και ευχομαι του χρονου στα γενεθλιακια σου να ειστε περισσοτεροι :lol: :silly: :cheer: !!!!!!!!!!!!!!!!!

γλυκια μου wendy να χαιρεσαι την αδερφουλα σου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαρουλιτα μου χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη και γρηγορα να μου ετοιμασεις την κορη γιατι εγω μαλλον που ετοιμαζω τον γιο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να σαι καλα κοριτσακι μου και ολα να σου πανε καλα :P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου,

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!!!!!!!Προσπαθουσα χθες το βραδυ να μπω αλλα δεν μπορουσα!

Να ειστε ολες καλα και οτι ευχες εχετε να πραγματοποιηθουν!!!!!!!!!

Ειστε για μενα η καλητερη παρεα αιδιοδοξιας, στηριξης,και συμπαραστασης!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα σε ολες εσας που σε καθε στιγμη μου ειστε διπλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Wendy,

αγαπημενη μου αδελφουλα δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω για ολα αυτα που εχεις κανει για μενα!Εισαι εσυ η φωτεινη ηλιαχτιδα που με κανεις να ελπιζω,να γελω,να τα ξεχναω ολα!Εισαι εσυ ο ωμος που κλαιω οταν εχω τις μαυρες μου!Εισαι εσυ που πονας για μενα σαν να ειναι δικος σου ο πονος!Εισαι αυτη που εχω μοιραστει τις ομορφοτερες στιγμες στην ζωη μου!Καθε ωρα καθε στιγμη σε αγαπαω περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!Παρακαλαω στον θεο να σε εχει καλα εσενα και την οικογενειουλα σου και τον ανιψιο μου!

Να ξερεις οτι παντα θα ειμαι κοντα σου και ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...