Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι έχεις ακούσει δηλαδή???? :blink:

Μου φαίνεται περίεργο...

Είτε καισαρική είτε φυσιολογικά, όταν περάσουν οι 40 μέρες της λοχείας μπορείς κανονικά να έχεις επαφές.

Εγώ έχω κάνει 2 καισαρικές και μετά από 40 μέρες που ξεκινήσαμε το "άθλημα" δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.... ;)

Δημοσίευση

κακα τα ψεματα εχεις μια πιεση στην κοιλια και μπορει να φοβασαι οτι θα ανοιξει η τομη ..... ειναι απολυτως φυσιολογικο αλλα δεν προκειτε να παθεις τιποτα !! η αληθεια ειναι οτι στην καισαρικη καθαριζεις πιο γρηγορα απο τα λοχεια μπορεις παντως να ερθεις σε επαφη ............... με προφυλαξη γιατι ειναι πολυ ευκολα να μεινεις εγκυος αυτο το διαστημα !!

Δημοσίευση

EXW AKOYSEI ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΣΠΑ

Δημοσίευση

maria1982 έγραψε:

EXW AKOYSEI ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΣΠΑ

τι μου θύμησες τώρα.... :lol::kiss::kiss:

βγαίνοντας από το μαιευτήριο μου έδωσε κάποιες συμβουλές ο γυναικολόγος μου και μία από αυτές ήταν! ¨σεξ περίπου στις 40μέρες που θα σε έχω εξετάσει¨.

έτσι κι εγώ λοιπόν αφού είχαν περάσει 35 μέρες και δεν είχα καμία επαφή με τον άντρα μου πάω στον γυναικολόγο μου για την εξέταση μετά τον τοκετό και θυμάμαι μου λέει.." καλά βρε Άσπα, ακόμα δεν έχεις κάνει σεξ??? θα σου φύγει βρε ο άντρας, γιατί τον κάνεις να περιμένει τόσο???"

μην σε ανησυχεί τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι!

Δημοσίευση

Καλε υπερβολες σου λενε!!!

Κ εμενα μου ειπε οτι μολις τελειωσω με τα λοχεια ειμαι ετοιμη!!Εγω ειχα καθαρισει πριν 40ησω!Απλα στην αρχη προσεχεις λιγο γιατι ειναι φρεσκια σχετικα η τομη ακομα!Εγω δεν ειχα παντως καμια ενοχληση,ουτε τον παραμικρο πονο πουθενα!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα!

και εγω ειχα κανει καισαρικη και στις 20 μερες που ειχα καθαρισει τελειως ηρθαμε σε επαφη με τον αντρα μου. χωρις να μου πει κανενας τιποτα...και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε πονο ουτε τιποτα!

Δημοσίευση

Μαρία όταν, όπως σου είπαν τα κορίτσια καθαρίσεις από τα λοχεια και νοιώθεις έτοιμη, βάλε μπροστά. Είχα μια σχετική συζητηση με το γιατρό μου πανω σε αυτό, οπότε δε μεταφέρω προσωπικές απόψεις. Μου είπε μάλιστα ότι γυμναστική μπορώ ν' αρχίσω στο τρίμηνο και από τους 8 μήνες μπορώ να ξεκινήσω προσπάθειες για το δευτερο παιδάκι. Νωρίτερα, δε θα ταν φρόνιμο γιατί πρέπει να επανέλθει πρώτα ο οργανισμός, γιαυτό πρόσεχε μη μείνεις έγκυος αμέσως,όχι ότι δεν τα κατάφεραν κοπέλες που έμιεναν, απλώς για μεγαλύτερη ασφάλεια, να δέσει πρώτα η τομή και να επανέλθουμε ορμονικά στην πρότερη κατάσταση.

Βέβαια θα πάω κι εγώ για επανεξέταση στις 40 μέρες:-)

Δημοσίευση

εγω εχω κανει 3 καισαρικες κ στις 3 μου ειπεη γιατρος μετα τις 40 μερες να κανω...αλλα δεν χρειαζοταν να με εξετασει πρωτα!η αληθεια ειναι οτι ενιωθα μια πιεση στην κοιλια....αλλα ισως να ηταν κ απ'το φοβο μου μην παθω τιποτα,μην ανοιξει η τομη..... :blush:

Δημοσίευση

και εμενα κοριτσια ο γιατρος ειπε να κανουμε οποτε θελουμε χωρις φοβο για τιποτα. αλλα βαλε που το "μαγαζακι" ηταν κλειστο λογω διακοπων για αρκετο καιρο, βαλε που ο μπεμπης, λες και μας επαιρνε χαμπαρι, ξυπνουσε σε κρισιμες στιγμες και φωναζε... αργησαμε να το ευχαριστηθουμε. αλλα οταν αρχισαμε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...