Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 271
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...λοιπον συνταγη για

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

3 ΛΙΤΡΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

400 ΓΡ.ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ (ΕΙΤΕ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΕΙΤΕ ΨΙΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΥΚΡΑΤΣΑΝΙΖΕΙ)

450 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ

4-5 ΑΥΓΑ

ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ(ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΙΣΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ)

ΒΑΝΙΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

2 ΝΕΡΟ

1 ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΧΛΙΑΡΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΟΧΛΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΣΚΑΛΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΡΕΜΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ...Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΥΠΟΥ ΒΥΡΙΤΟΥ ΑΛΛΙΩς ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΚΟΒΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΖΩ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ)ΔΙΠΛΩΝΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΣΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ...ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ...ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΣΗΜΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΗΨΕΤΕ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ...ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΟΧΛΑΖΕΙ ΑΦΗΝΕΤΕ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ...ΣΙΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙ :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

AXXX den to pistevw auto pou vlepw...prin ligo mpika sto thema Ti tha fame shmera kai mou trexoun ta salia me ola ta fagita pou perigrafoun ta koritsia...Mpenw edw diavazw galaktompoureko kai mourxete mia zali.. KALA DEN ME LIPASTE KATHOLOU...........PINAW..... :S:S Apo exthes den kserw ti exw pathei thelw na faw kai to trapezi akomi :blush::blush:

Δημοσίευση

κοριτσακια,θελετε οι εγκυουλες νοεμβριου και δεκεμβριου να ανοιξουμε κοινο θεματακι???θα ειμαστε πιο πολλες και εχουμε να πουμε περισσοτερα!!!αν ναι ας το ανοιξουμε...... :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! Συνταγές βλέπω και μου ανοίγει η όρεξη!! χαχαχαχαχα

Λοιπόν... τα νέα μου:

Σήμερα είχαμε ραντεβού με το γιατρό... και τελικά μάλλον αγοράκι κι εμείς!!!! :)

Την Τρίτη το πρωί έχουμε ραντεβού για την αμνιοπαρακέντηση... και μετά 4 μέρες ξάπλα, ξεκούραση κλπ κλπ... ελπίζω να πάνε όλα καλά και στην εξέταση και στ' αποτελέσματα! Το κακό είναι ότι δεν έχω laptop και δεν θα μπορώ να κάθομαι στο κομπιούτερ.. αλλά θα μιλήσω με την Ειρήνη και θα μάθετε τα νέα μου από εκείνη.

Προς το παρόν αυτά, φιλάκια πολλά σε όλες σας και όλα να μας πάνε καλά!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Geia sas koritsia...Crazy kai esu agori??????? :laugh: :laugh: Koritsia tou Dekemvri kanena koritsaki paizei ekei se esas giati emeis opos pame tha piksoume sto tsoutsouni :silly: :lol: ....Apo emena kanena provlima,as enothoume na ginoume poles...AAAA ksexasa na sas pw pos shmera mou erikse mia klotsia o dikos mou,paraligo na me riksei apo to krevati :woohoo: :woohoo: TI IPERVALW???? ANTE KALE SIGA!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ καλά. Έχω καιρό να σας γράψω τα νέα μου αλλά παρακολούθω τα δικά σας και χαίρομαι να διαβάζω ότι όλα πάνε καλά.

Λοιπόν εγώ πήγα την προηγούμενη βδομάδα στην γιατρό μου και είδαμε την μπέμπα η οποία είναι υπερκινητική. Δόξα το θεό είναι μια χαρά, αναπτύσεται κανονικότατα. Πλέον την καταλαβαίνω κιόλας πολύ συχνά.

(πως να μην την καταλαβαίνω άλλοστε με τόσες βόλτες που φέρνει μέσα στην κοιλίτσα μου).

Μου προγραμμάτισε να κάνω και την β' επιπέδου στις 17 Ιουλίου στο Μητέρα όπου τότε θα είμαι στην 22η εβδομάδα. Πώς θα περάσει ο καιρός μέχρι τότε μου λέτε ε; Θα με φάει η αγωνία. Θα προσπαθήσω όμως να είμαι ήρεμη. Άλλοστε τέλος του μηνός βγαίνω σε άδεια απ' την δουλειά και θα παμε διακοπές για δυο βδομάδες. Ε πιστεύω λοιπόν να είμαι χαλαρή. Αυτά τα νέα μου κορίτσια. Σας χαιρετώ προς το παρόν. Καλή συνέχεια και να προσέχετε με την ζέστη.

Δημοσίευση

Kalimera koritsia egw eimai sthn 18 ebdomada kai nai exw koritsaki!!!!

enw mou eixan brei ayxenikh 3,7 h ayxenikhsthn 16 ebdomada eksafanistike kai ekana kai amnio kai kai 3d uperhxo kai ta apotelesmata htan teleia kai etsi eimai poly xaroumenh!! h mpoumouka einai polu zohrh kai tis aresei polu to giaourti rixnei kati xorous meta...polu gelio! tora exw 3d uperhxo stis 19+3hmeres kai an ola pane kala ekei meta apo 2 meres petaw gia ellada gia diakopes..euxomai kala apotelesmata se oles mas korisia mou!!!

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...