Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες εγώ είμαι μια χαζοθεια και σας γραφώ για την ανιψιά μου. Είναι 1,5 χρονών έκανε μια ουρολοίμωξη και έκαναν υπέρηχο ουροδόχου κίστης και βρήκαν ότι έχει κυστοουριτικη παλινδρόμηση αριστερά 3ου βαθμού στην φάση της κλιδωσης όσο και στην φάση της ούρησης . δεν πηγαμε ακόμα παιδίατρο θα πάνε αύριο αλλά ο μικροβιολόγος είπε αντιβίωση για 2 χρονιά . οποίος ξέρει ας μου πει πρέπει να πάει και σε ουρολόγο; το 3ου βαθμού είναι σοβαρό; μετά τα 2 χρονιά έχει πολλές πιθανότητες για εγχείρηση ; και υπάρχει φόβος για τα νεφρά του. Συγνώμη σας ζάλισα αλλά ας μου γράψει οποία ξέρει. ευχαριστώ

Δημοσίευση

ειρηνη8 έγραψε:

Γεια σας μανούλες εγώ είμαι μια χαζοθεια και σας γραφώ για την ανιψιά μου. Είναι 1,5 χρονών έκανε μια ουρολοίμωξη και έκαναν υπέρηχο ουροδόχου κίστης και βρήκαν ότι έχει κυστοουριτικη παλινδρόμηση αριστερά 3ου βαθμού στην φάση της κλιδωσης όσο και στην φάση της ούρησης . δεν πηγαμε ακόμα παιδίατρο θα πάνε αύριο αλλά ο μικροβιολόγος είπε αντιβίωση για 2 χρονιά . οποίος ξέρει ας μου πει πρέπει να πάει και σε ουρολόγο; το 3ου βαθμού είναι σοβαρό; μετά τα 2 χρονιά έχει πολλές πιθανότητες για εγχείρηση ; και υπάρχει φόβος για τα νεφρά του. Συγνώμη σας ζάλισα αλλά ας μου γράψει οποία ξέρει. ευχαριστώ
Δημοσίευση

Αγαπητή ειρηνη8

Η κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση είναι από τα πιο συχνά αίτια ουρολοιμώξεων στα παιδιά. Η σύγχρονη πρακτική επιβάλλει τη θεραπευτική εμφύτευση Deflux για τη θεραπεία της ΚΟΠ αντί για χρόνια αναμονής με αντιβιοτική αγωγή. Ενημερωθείτε στο http://alldoctorsmess.blogspot.com/2010 ... st_17.html

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Δημοσίευση

κύριε Mαρινόπουλε σας ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί από ότι κατάλαβα είναι ένα σοβαρό θέμα. το 3ου βαθμού είναι ανησυχητικό; γιατί ο αδερφός μου θα έρθει σε κανένα 2μηνο στην Θεσσαλονίκη. είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε επειγόντως η για λίγο καιρό με την αντιβίωση είμαστε καλυμμένοι. σάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρων

Δημοσίευση

Η ΚΟΠ διακρίνεται σε 5 βαθμούς ανάλογα με τη βαρύτητα. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός τόσο σοβαρότερη η παλινδρόμηση. Ανεξαρτήτως βαθμού όμως η ΚΟΠ αντιμετωπίζεται ελάχιστα επεμβατικά σήμερα με μεγάλη επιτυχία χωρίς να χάνουμε χρόνο περιμένοντας την αβέβαιη αυτόματη υποχώρηση με την ηλικία και με συνεχή αδιάκοπη αντιβιοτική αγωγή.

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...