Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

......και την δυσωδία μαζί με την ελεεινή παρέα της σας γράφω και αναρωτιέμαι μιάς και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που το κρατώ στο χέρι (το είπα και θα το κάνω), πόσες καταφέρατε να το σουτάρετε απ'την ζωή σας δια παντώς???

θέλω να γίνω και μάνα σα δε ντρέπομαι..... :S

Δημοσίευση

χαχαχαχα!!!!λοιπον αν πραγματικα θελεις να το κοψεις το κοβεις!!!!εγω καπνιζω χρονια απο τα 14 αλλα κατα διαστηματα οταν δεν το θελω αλλο το κοβω αμεσως χωρις να λεω θα το ελατωσω,δεν ειναι τιποτα,τωρα επειδη ειμαι και γω στις προσπαθειες για παιδακι ειπα θα καπνιζω μονο απογευμα και μεχρι 3 με4 τσιγαρα γιατι τα θελω ακομα, δεν το ειπα απλα, ηταν διαταγη μπρος εμενα και ετσι κανω!!!!

ολα ειναι στο μυαλο μας ;););)

Δημοσίευση

Το τελευταιο μου τσιγαρο το εκανα βραδυ...την επομενη σηκωθηκα πρωι πρωι πηγα στο φαρμακειο...εκανα τεστακι....και εκει τελειωσε!!!

Ειχα σπορακι ΤΕΛΟΣ!!!

Ασε που νιωθω απαισια καθε φορα που σκεφτομαι οτι καπνιζα πριν μαθω για την εγκυμοσυνη(δεν το ειχαμε προγραμματισει, ειμασταν τυχεροι η φρατζολιτσα μας ηρθε με την πρωτη).

Δημοσίευση

εγω ενα εχω να πω..δεν ξερω κατα ποσο επαιξε ρολο βεβαια...πανω απο 3 χρονια προσπαθουσα για μωρο..Τελος οκτωβρη το εκοψα..και Δεκεμβριο εμεινα εγκυος!!!!και ποσο μου βρωμαγε....!!οπως και τωρα ακομα..ουτε να το βλεπω..μακρυα...μακρυα...ουστ!

Δημοσίευση

εχω να καπνισω απο τις 14 οκτωβριου που πηρα στα χερια μου το θετικο τεστ!!!να φανταστειτε 5 λεπτα πριν επινα καφε και καπνιζα!!!το εκοψα μαχαιρι και θελω να μην το ξανααρχισω ποτε μου!!

Δημοσίευση

16 χρονια καπνιζα....

Αυγουστο βαλαμε μπρος για τον απογονο....Τελος Σεπτεμβρη το εκοψα μαχαιρι...Τον επομενο μηνα, εμεινα εγκυος....

Μπορει η εγκυμοσυνη να μην προχωρησε, αλλα το τσιγαρο δεν το ξαναεβαλα στο στομα μου...οσο δυσκολα κ να περασα...αυτα ειναι βλακειες...κ ολα ειναι στο μυαλο μας...πετατο το ριμαδι...

Δημοσίευση

Εγω παλι Εκο μου , το εκοψα και το ξαναρχισα ! (η ποντια του φορουμ...)

δεν κανω πολλα (αφου δεν με εμπνεει το μπαλκονι...) περιπου 5 .

Ευχομαι με το καλο ! (και το σπορακι και το κοψιμο του τσιγαρου)

Δημοσίευση

αχ, μωρέ και γω όταν έκανα την εξωσωματική- μαχαίρι το κοψα- και δεν μου έλειπε κιολας- είχα βλέπεις τρελό κίνητρο- όταν όμως παλινδρόμησε, το ριξα στο κάπνισμα μα τι βλάκας!αφου ο άντρας μου πολύ σωστά μου έλεγε: έχω δει ανθρώπους να προσπαθούν να το κόψουν, αλλά ανθρωπο να προσπαθει να το ξαναρχίσει πρώτη φορά βλεπώ!!

τώρα που μπαίνω πάλι στο 'πρόγραμμα' είπα απο αυριο τελος!αραγε θα κάνω αυτή τη χάρη στον εαυτό μου???ε θα την κάνω!

Πράγματι- όλα στο μυαλό είναι. αρκει να το θες πραγματικα! :)

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

Χίλια ευχαριστώ Juliax! :)

και γω εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που είτε προσπαθούν είτε λαχταρούν είτε προσδοκούν! όπως θες πές το!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

Εγω παλι Εκο μου , το εκοψα και το ξαναρχισα ! (η ποντια του φορουμ...)

δεν κανω πολλα (αφου δεν με εμπνεει το μπαλκονι...) περιπου 5 .

Ευχομαι με το καλο ! (και το σπορακι και το κοψιμο του τσιγαρου)

Juliax βάλε με κι εμένα σ' αυτήν την κατηγορία!!! Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, το έκοψα για δυόμισι χρόνια, αλλά μετά το ξανάρχισα, δυστυχώς, ως γνήσιος βλάκας! :silly: :silly: Τώρα καπνίζω μέχρι 5-6, αλλά θέλω να το πετάξω το ρημάδι... Που θα πάει, θα τα καταφέρω!!! Όλα στο μυαλό είναι...

Εko, έλα να το κόψουμε παρέα!! Να βοηθάει η μία την άλλη!!! :):)

Δημοσίευση

το εκοψα 2 βδομαδες αφοτου εμαθα για την εγκυμοσυνη μου πανε σχεδον 2 χρονια και δεν το εχω επιθυμησει καθολου απο την ωρα που γεννησα

γιατι στην εγκυμοσυνη μου αποιες φορες ενιωθα να μου λειπει αλλα ευτηχως απο την γεννηση της κορης μου και μετα εχω γινει φανατικη αντικαπνιστρια!!!! :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...