Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ PROPOLINE "ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΓΙΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΗΛΕΣ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΟΝΙΑΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ Θ Α Υ Μ Α Τ Α!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ PROPOLINE "ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΓΙΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΗΛΕΣ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΟΝΙΑΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ Θ Α Υ Μ Α Τ Α!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

gorga έγραψε:

καλησπερα. Εγω οταν γεννισα τον γιο μου επειδη ειναι το προτο και δεν ειξερα επαθα το ιδιο δηλαγη κοπικαν και οταν θηλαζα το παιδι ματοναν και το ξεπερασα με το ιδιο το γαλα μου δηλαδη πριν και μετα τον θηλαδμο εβρεχα τις θηλες μου με γαλα δικο μου με αποτελεσμα να επουλοθουν γριγορα και να μην εχω ποτε ξανα κανενα προβλημα.αν θες....καντο

μακαρι να το ηξερα πριν γιατι υπεφερα πολυ στο

θηλασμο:ohmy: να το ξερω για το μελλον ευχαριστουμε πολυ:kiss:

Δημοσίευση

gorga έγραψε:

καλησπερα. Εγω οταν γεννισα τον γιο μου επειδη ειναι το προτο και δεν ειξερα επαθα το ιδιο δηλαγη κοπικαν και οταν θηλαζα το παιδι ματοναν και το ξεπερασα με το ιδιο το γαλα μου δηλαδη πριν και μετα τον θηλαδμο εβρεχα τις θηλες μου με γαλα δικο μου με αποτελεσμα να επουλοθουν γριγορα και να μην εχω ποτε ξανα κανενα προβλημα.αν θες....καντο

Δημοσίευση

gorga έγραψε:

Δημοσίευση

theano έγραψε:

:blink: :blink: :blink:

Θεανώ μου κονιάκ σε πληγωμένες θηλές ??? Αλκοολ σε πληγωμένες θηλές???

Οι παλιες μαιες ελεγαν για οινοπνευμα κλπ ομως δεν χρειάζεται τιποτα τέτοιο . Ουτε χρειαζεται να πλενουμε συνέχεια το στήθος γιατι δημιουργουμε ξηροδερμία και ειναι ευαισθητο μετά .

Το γαλατάκι κανει θαύματα :)

Δημοσίευση

theano έγραψε:

Οι παλιες μαιες ελεγαν για οινοπνευμα κλπ ομως δεν χρειάζεται τιποτα τέτοιο . Ουτε χρειαζεται να πλενουμε συνέχεια το στήθος γιατι δημιουργουμε ξηροδερμία και ειναι ευαισθητο μετά .

Δημοσίευση

theano έγραψε:

Δημοσίευση

νομίζω οτι υπάρχει κάτι που το έχουν κ στα jumbo για την εξώθηση θηλών κ βοηθαει. Δεν ξερω πως ακριβώς το λενε παντως εγώ μετανιωσα που δεν ψαχτικα περισσοτερο τοτε που επρεπε. Κ εμενα η μια ήταν εισεχουσα κ δεν επιανε. Η άλλη ήταν νορμάλ. Ξεκινησα με θηλες σιλικόνης. Ακόμα και τωρα που ειναι 3,5 μηνών μονο μ αυτες θηλάζω γιατι δεν πιανει αλλιώς αλλα ειναι ταλαιπωρια κ αυτο να τις αποστειρώνεις όλη την ώρα. Για μένα ειναι δυσκολο τώρα να την παλέψω χωρις γιατι οσες φορες το χω κάνει παραπονιέται. Αλλά κ εμένα μου ειπε η μαια μου (αφου ειχα γεννησει βεβαια γιατι την ειχα παρει μόνο για τη γεννα κ τις πρωτες μέρες) οτι επρεπε να ειχα ξεκινήσει απο πριν γεννήσω να τις δουλευω εστω και με το χερι. Τώρα to late

Δημοσίευση

νομίζω οτι υπάρχει κάτι που το έχουν κ στα jumbo για την εξώθηση θηλών κ βοηθαει. Δεν ξερω πως ακριβώς το λενε παντως εγώ μετανιωσα που δεν ψαχτικα περισσοτερο τοτε που επρεπε. Κ εμενα η μια ήταν εισεχουσα κ δεν επιανε. Η άλλη ήταν νορμάλ. Ξεκινησα με θηλες σιλικόνης. Ακόμα και τωρα που ειναι 3,5 μηνών μονο μ αυτες θηλάζω γιατι δεν πιανει αλλιώς αλλα ειναι ταλαιπωρια κ αυτο να τις αποστειρώνεις όλη την ώρα. Για μένα ειναι δυσκολο τώρα να την παλέψω χωρις γιατι οσες φορες το χω κάνει παραπονιέται. Αλλά κ εμένα μου ειπε η μαια μου (αφου ειχα γεννησει βεβαια γιατι την ειχα παρει μόνο για τη γεννα κ τις πρωτες μέρες) οτι επρεπε να ειχα ξεκινήσει απο πριν γεννήσω να τις δουλευω εστω και με το χερι. Τώρα to late

Δημοσίευση

• 4 months later...
Δημοσίευση

Αγλαϊα καλημέρα!!

Αγόρασα τις Nipple Formers της Medela (για προετοιμασία των εισέχουσων θηλών) και θέλω να ρωτήσω μπορώ να της χρησιμοποιήσω από τώρα??

Διάβασα στις οδηγίες και γράφει καλό είναι να χρησιμοποιηθούν απο 4ο/7ο μήνα. Εγώ είμαι στον 8ο τώρα αλλά από ότι είδα δεν τραβούνε τις θηλές με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει κίνδυνος για συσπάσεις στη μήτρα. Ή κάνω λάθος?? Θα ρωτήσω και το γιατρό μου την Τρίτη που θα πάω αλλά θέλω και τη γνώμη σου. Ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει γι'αυτό το προϊόν.

Ευχαριστώ,

Μαρία

Δημοσίευση

Καλλιοπώ καλησπέρα

εγώ έχω εισέχουσες θηλές και κατάλαβα ότι αποτελεί πρόβλημα για το θηλασμό μόλις γέννησα και το μωρό δεν μπορούσε να πιάσει το στήθος μου. Οπότε καλό είναι τώρα στη δεύτερη να προετοιμάσω λίγο το έδαφος για να καταφέρει η μπέμπα να πιάσει ευκολότερα. Προβληματικές δλδ είναι οι επίπεδες ή οι εισέχουσες θηλές. Δε νομίζω να χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία αν όλα είναι καλά:)

Δημοσίευση

Εγώ το αγόρασα αυτό της Medela για τις επίπεδες ή εισέχουσες θηλές αλλά το χρησιμοποίησα 1-2 φορές γιατί μου προκαλούσε φαγούρα και ξηρότητα στη θηλή.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν φορούσα βαμβακερά εσώρουχα και μπορεί να μην ανέπνεε το δέρμα μου.

Με επίπεδες και πληγωμένες (κομμένες) θηλές και το παιδί έπιασε κανονικά το στήθος.

Δημοσίευση

Eυχαριστώ Αθηνα!

Το χρησιμοποίησες και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης σου ή στην αρχή και μέχρι τον 7ο όπως λέει στις οδηγίες??

Μακάρι να πιάσει και εμένα η μπέμπα όταν με το καλό γεννηθεί και να μην έχω τα ίδια με πέρυσι:dry:

Δημοσίευση

Το δοκίμασα στον 7ο μήνα αλλά δεν με ικανοποίησε. Κρίμα τα 14€!!!!!

Ίσως αν το χρησιμοποιήσεις και σου εμφανιστεί ξηρότητα στην περιοχή να χρησιμοποιήσεις λανολίνη. Από την άλλη κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και μπορεί να μην σε ενοχλήσουν καθόλου.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να σου πω αν είχε αποτελέσματα ή όχι.

Δημοσίευση

Είχες κάποιον ειδικό να σε βοηθησει για να πιάσει το μωρό με επίπεδες θηλές??

Εγώ δοκίμαζα μόνη (να φανταστείς ούτε πως πιάνουν το μωρο δεν ήξερα η καϋμένη),και φυσικά ΤΖΙΦΟΣ.

Που να ήξερα τότε, νόμιζα θα γεννήσω , θα βάλω το μωρό στο στήθος και όλα οκ.

Στο μαιυετήριο κατάλαβα την ιδιαιτερότητα που είχαν οι θηλές μου και ότι δεν μπορούσα να θηλάσω εύκολα

Εγω το πήρα 17 ευρώ:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...