Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!Και εσείς να καμαρώσετε τα μπουμπούκια σας όπως επιθυμείτε!!!MarinaL μου έχει 6 δόντια και παιδεύετε για το 7.Άστα!!!!!!Φρίκη τα δόντια Φρίκη!!!!!

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Τελευταία φορά για να δούμε....Δεν είναι απο τα γενέθλια η φωτό αλλά δε πειράζει DSCF2628_1.JPG

Αχ Ζένια μου τι όμορφο αντράκι έχεις!!!! Να σου ζήσει, τώρα είδα ότι καταφερες να βάλεις φώτο!!!! :laugh:

Δημοσίευση
ΖΕΝΙΑ έγραψε:

nK2Vm4.png[/quote:3cbsbg73]

συμπεθερούλα μουυυυυυυυυ νο2!!!!!!!!!!!!! :P:P:P τι κουκλί είναι αυτό μωλέ....!!!αργησα να το δω το θεματάκι ...το μαλλί του γαμπρού απίστευτο... ;) να τα χιλιάσει και να παντα γερός Ευγενία μου και καλότυχος στη ζωή του... :):):):)

Δημοσίευση

Νενέκα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Σου εύχομαι γρήγορα με ένα σποράκι να γεμίσει η κοιλίτσα σου!!!

Παναγιώτα μου ευχαριστώ!!Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου και με το καλό να έρθει και το δέυτερο!!!Να είναι γερά και τα δυο!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...