Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θα τις παρεις 2 εβδομαδες ειναι ισχυρα τα χαπια την χαλαρωνουν πολυ τη μητρα. Να εισαι και εσυ χαλαρη και ψυχραιμη και θα παει μια χαρα.🌹
    • Του έχω στείλει και περιμένω. Ήταν καθαρά υπολείμματα από την κρέμα. Εμένα με ανησυχούν οι πονοι περιοδου που έχω συνεχόμενα,είναι ενοχλητικοί.  Τώρα μπορεί να είναι και η τουαλέτα που δεν πήγα σήμερα ή επειδή αλλάζω μήνα,τι να πω. Εμεις θέλουμε να πάρουμε 2 βδομαδες ακόμα σίγουρα να βάλει βάρος.
    • Μην ανησυχεις στειλε να τον ενημερωσεις απλα και πες μας τι σου ειπε. Στις εβδομαδες που ειμαστε κιολας παιζει να φυγει και καμια καφε βλεννα απο το τραχηλικο πωμα, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Ξεκουρασου ομως εσυ.
    • Καλησπέρα. Κι εγώ θα σου πω να κάνεις την προσπάθειά σου και να έχεις θετική σκέψη. Η ηλικία σου δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να πετύχετε το καλό ωάριο και να είστε τυχεροί. Καλό είναι να κάνεις προσπάθεια με δικά σου ωάρια προτού μπείτε σε διαδικασία δωρεάς. Ο δικός μου γιατρός στα 41,5 μου είχε προτείνει, όχι με μεγάλο κέφι είναι η αλήθεια, φυσικούς και προεμφυτευτικό έλεγχο, για να μην κάνουμε άσκοπες εμφυτεύσεις. Με FSH στο 11- 13 τότε και ΑΜΗ στο 0,44. Κι ενώ ήδη είχα ένα παιδί και προσπαθούσα για δεύτερο. Άρα ούτε εγώ θα σου προτείνω τον δικό μου, ο οποίος είναι επίσης Αθήνα. Και ξέρω ότι είναι απ' τους γνωστότερους για  δωρεά. Συμφωνώ με τα κορίτσια, εφόσον μένεις Θεσσαλονίκη, να ψάξεις εκεί πρώτα. Επίσης, να ξέρεις πως μόνο όταν ξεκινήσεις την διαδικασία, θα δείτε πώς θα ανταποκριθείς και ποια είναι πραγματική σου εικόνα. Τα υπόλοιπα είναι κάπως υποθετικά... Μπορεί δλδ να δουν περισσότερα ωάρια κάποιον μήνα και να κάνετε τροποιημένο ή κανονική διέγερση. Μην αποκλείεις τίποτα. 😜 Οι δείκτες των ορμονών σου κυμαίνονται από μήνα σε μήνα (κυρίως η FSH), καλό είναι να τους ελέγξεις κάποιους μήνες για να έχεις πιο ακριβή εικόνα. Καλή επιτυχία και να έχετε σύντομα θετικό αποτέλεσμα!🥰🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...