Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

H εκπομπή ήταν υπέροχη. Εκλεισε πολύ όμορφα περνόντας ένα μύνημα: προσπαθήστε να υιοθετήσετε.

αν προσέξατε έγινε αναφορά στο ότι πολλά ζευγάρια βάζουν 'παραμέτρους' στην υιοθεσία. Ηλικία- φυλή- φύλο- ακόμη και χαρακτηριστικα!!!!αυτό μου ακούγεται παρατραβηγμένο. Πώς να βρεθεί παιδάκι τόσο στα 'μέτρα' τους!

Πως να μην περάσουν 6 χρόνια??? Η κοπέλα στο τέλος το είπε ξεκάθαρα- ότι η διαδικασία -μπορεί να είναι συντομότερη.

Επίσης ήθελα να πω οτι με συγκίνησε απίστευτα το κοριτσακι που το εδιωξαν απτο σπίτι στο χωριό και μόνη της πια στην Αθήνα έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της- παρά τις αντιρήσεις των γονιών της που της επέβαλαν την υιοθεσία.

Υπέροχο πλάσμα!Περιμένει να ενηλικιωθει για να πάρει το μωρό της.

Παιδιά η εκπομπή με άγγιξε τόσο που, ενώ πάντα ήθελα να υιοθετήσω ενα παιδι- τώρα δεν μπορω να το βγάλω απτο μυαλό μου. Είμαι αλλού- όλη μερα...

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

δοκιμασε και εσυ ΕΚΟ μου , να δεις ποοοοσοοο ευκολοοο ειναιιι.

ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ !!!

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... !!!

Δεν αντιλαμβάνομαι την στάση σου. πραγματικά.

αν θελήσω να το κάνω δεν θα είσαι σίγουρα εσύ να με αποτρέψεις!!!!!!!!!

ακούς εκεί....

να τα βάλεις μ'αυτους που σου φταίνε- ΟΧΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Δημοσίευση

Κι εγώ την είδα την εκπομπή στην πρώτη της προβολή και είχα ρίξει ΤΟ κλάμα!

Δε θα σχολιάσω περαιτέρω...

Τι να σχολιάσω? Τους γονείς που παρατάνε τα παιδια τους? Δεν έχω το δικαίωμα να τους κρίνω...

Το σύστημα που καθυστερεί τόσο τις υιοθεσίες?

Θα με κόψει η λογοκρισία!

Ας βρουν όλα τα παρατημένα αγγελούδια μια ζεστή αγκαλιά σε μια υγιή οικογένεια!!! Μακάρι Παναγιά μου!

Και κορίτσια μη γελιόμαστε.. Σπεύδουν τη διαδικασία υιοθεσίας σε περιπτώσεις "ασθενών" παιδιών για να απαλλαγούν από την αυξημένη ευθύνη της φροντίδας τους! Άλλο να μεγαλώνεις ενα παιδί με κάποια ασθένεια ή αναπηρία και άλλο ένα καθ' όλα υγιέστατο παιδί!

Αυτά από μένα!

Δημοσίευση

THN EIZA DEI PERISI POU MOLIS EIXA GENNISEI KAI THN EIDA KAI XTHES ...OSO ANTEKSA .

DINOUN PIO EUKOLA TA PAIDAKIA ME KAPOIO PROBLHMA GIATI SHGOURA AN MEGALOSOUN SE ENA PERIBALON OIKOGENIAKO THA EXEI KALITERH EKSELIKSH H IGIA TOUS .AKOMA OI OIKOGENEIES POU THELOUN PAIDI KAI AS EXEI KAI PROBLHMA EINAI AUTES POU THELOUN NA DOSOUN AGAPH KAI MONO AGAPH ANIDEOTELOS KAI DEN TOUS NIAZEI AN THA PEDEUTOUNE H AN DEN THA EXOUN TO TELIO PAIDI .....

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

OI OIKOGENEIES POU THELOUN PAIDI KAI AS EXEI KAI PROBLHMA EINAI AUTES POU THELOUN NA DOSOUN AGAPH KAI MONO AGAPH ANIDEOTELOS KAI DEN TOUS NIAZEI AN THA PEDEUTOUNE H AN DEN THA EXOUN TO TELIO PAIDI .....

έτσι είναι Αφροδίτη, λίγοι έχουν τα κότσια να 'παιδευτούν'..Μακάρι όλοι μας να είχαμε τη δύναμη όπως αυτοί οι τόσο αξιέπαινοι άνθρωποι.Χίλια μπράβο τους

Δημοσίευση

το κακο σε ολο αυτο ειναι ενα...ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!!

οταν πηγαμε να παρουμε τον μικρο μας και φτιαχναμε τα χαρτια ενα απο αυτα τα μωρακια που εδιξε χθες με κοιταζε τοοοοοοοοοοοοσο εντονα...σαν να μου ελεγε φευγεις???? γιατι ημουν εκει καθε μερα!!

ειπα στην μαια δεν γινεται να μπορουσαμε να παρουμε ενα μωρο? θα μεγαλωσει μαζι με το δικο μου....ΟΧΙ μου λεει δεν τα δινουν!!!!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

και το δοκιμασε και εσυ που ειπα ηταν ...

γιατι ειχα παει και εγω πριν καποια χρονια...

juliax συγνώμη απτην πλευρά μου που τα ψιλο-πήρα..το κατάλαβα οτι προσπαθείς να υιοθετήσεις και μαλλον δεν τα καταφερες μέχρι τωρα. εγώ θα σου ευχηθώ να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα σύντομα. και καλή υπομονή :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...