Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!! ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !

17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ Η8ΕΛΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ !

ΚΟΥΚΛΑ Η8ΕΛΕΣ ΣΤΑ 12 ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ , ΟΧΙ 1 ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ !!!

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΦΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ !

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ???

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΨΥΧΕΣ !

6 ΧΡΟΝΙΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??? ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !!!

Δημοσίευση

Δεν μπορώ να διανοηθώ να είναι βάρος ένα παιδί.Δεν είμαι μαμά ακόμα αλλά λυπάμαι πολύ για αυτές τις ψυχές ειλικρινά.Είμαι πολύ ευαίσθητη.Λέει πως ένα ζευγάρι που είχε δίδυμα διάλεξε το "καλό" και άφησε το άλλο.Τι μάνες είναι αυτές;;Δεν έχουν ιερά,δεν πιστεύουν σε τίποτα;Δεν σκίζεται η καρδιά τους;Μου είναι αδιανότητο,δεν μπορώ να το διανοηθώ.Αυτές οι γυναίκες πως ζούνε;;Η μήπως δεν ζούνε;;;

Δημοσίευση

δεν την ειδα απο την αρχη την εκπομπη...αλλα λιγο προς το τελος που το ειδα συγκινηθηκα παρα πολυ :( ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις που υιοθετουν παιδακια!!! φανταζομαι ποσο ψυχοφθορο θα ειναι να μπαινεις μεσα στο δωματιο και να πεφτουν πανω σου ολα τα παιδακια και να φωναζουν 'μαμα-μπαμπα' :( δεν ξερω αν θα το αντεχα αυτο.. :dry:

ειναι τρομερο που πανε και μενουν εγκυες και μετα πηγαινουν και τα 'πετανε' σε ενα ιδρυμα τα μωρα! :angry:

Δημοσίευση

εγω τα εζησα απο κοντα....ενα μηνα που ειχα τον γιο μου στην εντατικη εβλεπα και αυτα τα μωρακια στον θαλαμο τελειομηνων.

δεν μπορω να σας περιγραψω πως ενιωθα καθε φορα που εμπαινα μεσα και δεκαδες ζευγαρια ματια με κοιτουσαν με λαχταρα.....το μονο που μου ειχε κανει πραγματικα εντυπωση ειναι ενα ζευγαρι 14+15χρονων που ηταν εκει καθε μερα(πρωι-απογευμα)και εβλεπαν το μωρο τουε

δεν μπορουσαν να το παρουν γιατι ηταν ανηλικα και οι γονεις τους ακομη δεν ειχαν φτιαξει τα χαρτια για να το παρουν.

ομως τα εβλεπα και τα 2 τους παντα ΕΚΕΙ!!!!!

δεν το παρατησαν!!!!!

οταν εβαλαν και τον δικο μου εκει για να τον παρουμε ρωτησα την μαια

""μα γιατι δεν τα δινουν σε ζευγαρια που θελουν ενα παιδι?""

και μου λεει ασε κοπελα μου δυστυχως αυτα τα μωρα θα πανε στα αζητητα και ετσι οπως κανουν(με 6 χρονια αναμονης)δυσκολα θα βρουν σπιτι.

Δημοσίευση

Είδα τους πρωταγωνιστές χθες. Το θέμα ήταν επανάληψη, το είχαν ξαναδείξει πριν κανένα χρόνο περίπου. Είναι εντελώς έξω απ΄την δική μου λογική όλο αυτό. Πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος λέξεις όπως: "αζήτητα", "εγκαταλελειμένα", "χωρίς μοίρα" κλπ και να αναφέρεται σε παιδιά, τόσο μόνα, τόσο απροστάτευτα και τόσο εύθραστα. Αλήθεια πως γυρνάς την πλάτη στο παιδί σου και το αφήνεις μέσα σ΄ένα θάλαμο και μετά πας στη ζέστη του σπιτιού σου και κοιμάσαι άνετα?

Δημοσίευση

Είδα τους πρωταγωνιστές χθες. Το θέμα ήταν επανάληψη, το είχαν ξαναδείξει πριν κανένα χρόνο περίπου. Είναι εντελώς έξω απ΄την δική μου λογική όλο αυτό. Πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος λέξεις όπως: "αζήτητα", "εγκαταλελειμένα", "χωρίς μοίρα" κλπ και να αναφέρεται σε παιδιά, τόσο μόνα, τόσο απροστάτευτα και τόσο εύθραστα. Αλήθεια πως γυρνάς την πλάτη στο παιδί σου και το αφήνεις μέσα σ΄ένα θάλαμο και μετά πας στη ζέστη του σπιτιού σου και κοιμάσαι άνετα?

Δημοσίευση

Το ειδα και πονεσε η ψυχη μου :(:( Μωρουλια ειναι....αθωες ψυχουλες.

Πως τα παρατανε???Πως κοιμουνται τα βραδυα αυτες οι "μανες"?

Θα πω κατι κι ας ειναι μεγαλη αμαρτια.....Μα καλα, δεν βλεπει Αυτος ο Θεος που τα στελνει...?

Δημοσίευση

Το ειδα κι εγω εχθες και

πραγματικα πονεσε η ψυχη μου.

Lollipop θα συμφωνησω μαζι σου.

Υπαρχουν γυναικες που καιγονται

να γινουν μανες,

κι ομως γινονται αλλες που τα παραταν.

Ειναι πραγματικα πολυ λυπηρο που γινεται ολο αυτο

και τις απερισκεψιες των γονιων τις πληρωνουν

αυτα τα ανυπερασπιστα πλασματακια...

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!! ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !

17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ Η8ΕΛΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ !

ΚΟΥΚΛΑ Η8ΕΛΕΣ ΣΤΑ 12 ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ , ΟΧΙ 1 ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ !!!

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΦΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΗ.

Δημοσίευση

κοριτσια ακομα δεν μπορω να συνελ8ω...

δεν μου φευγει η σκηνη που κοιτουσαν μεσα απο τα ''πυρεξακια''

αυτα τα μοναχικα πλασματακια , αλλα κ η φραση που ειπω8ηκε ''... στα πρωτα σου γενε8λια να εισαι μονος...''

Δημοσίευση

Κι ομως αυτα τα μωρακια (που ειτε ανα φερονται σε αυτα με την λεξη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ειτε με την λεξη ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ)θα μπορουσαν να υιοθετηθουν απο αξιολογους και συνειδητοποιημενους ανθρωπους που δε μπορουν να τεκνοποιησουν και εχουν μεγαλα αποθεματα αγαπης για να τους δωσουν, αλλα τα "τρωει" κ η γραφειοκρατεια!

Κριμα :(:(:(

Δημοσίευση

Κι ομως αυτα τα μωρακια (που ειτε ανα φερονται σε αυτα με την λεξη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ειτε με την λεξη ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ)θα μπορουσαν να υιοθετηθουν απο αξιολογους και συνειδητοποιημενους ανθρωπους που δε μπορουν να τεκνοποιησουν και εχουν μεγαλα αποθεματα αγαπης για να τους δωσουν, αλλα τα "τρωει" κ η γραφειοκρατεια!

Κριμα :(:(:(

Δημοσίευση

Κορίτσια είδα κι εγώ χθες την εκπομπή και δεν μπορούσα να συγκρατηήσω τα δακρυά μου...Πώς μπορούν να εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, τα σπλάχνα τους;;;;Είναι τόσο δα πλασματάκια και το μόνο που θέλουν είναι μια ζεστή αγκαλιά...Το διανοείστε ότι 24 ώρες το 24ωρο είναι μέσα σε αυτό το δωμάτιο, στα πιραξάκια τους και περιμένουν ένα χάδι;;;;;Και πόσο να ασχοληθούν μαζίν τους οι μαίες;;;;;

Κι έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη με τη Lollipop..Ο θεός δεν ξέρει που τα στέλνει...άλλα ζευγάρια λαχταρούν για ένα μωράκι και δεν μπορούν να το αποκτήσουν και άλλες τα πετάνε στα σκουπίδια....Είναι μεγάλη αδικία..

όσο για τη 17χρονη, δεν το έχει εγκαταλείψει το μωρό της...Οι γονείς της την ε΄χουν διώξει από το σπίτι και της λένε να γυρίσει χωρίς το μωρό...Αυτή είναι συνέχεια εκεί και περιμένει να ενηλικιωθεί για να πάρει το μωρό της...Η κοπέλα είπε ότι "Εγώ μπορεί να πεινάσω...Το μωρό μου δε θα πεινάσει ποτέ...."Είναι άξια συγχαρητηρίων που δεν το εγκαταλείπει το παιδί της αν και τόσο μικρή...

όσο για τη διαδικασία της υιοθεσίας είναι όντως εξαιρετικά χρονοβόρα, αλλά βρε κορίτσια θέλει και προσοχή...δεν μπορείς να δίνεις ένα μωρό για υιοθεσία χωρίς να ξέρεις αν οι γονείς είναι κατάλληλοι...6 χρόνια βέβαια είναι πάααααααρα πολλά, αλλά....

Δημοσίευση

Ήταν επανάληψη η εκπομπή και δεν άντεχα να την ξαναδώ. Την είδα πρώτη φορά με το 40 ημερών μωρό μου στην αγκαλιά μου να θηλάζει και λυπόμουν διπλά. Έλεγα "κοίτα το δικό μου το παιδάκι τη στοργή και αγάπη έχει από την ώρα που ήταν ένα σποράκι και πως γίνεται αυτά τα παιδιά να μην έχουν ζήσει το χάδι της μάνας". Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα σπίτι μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...