Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ!

Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί σκεφτόμαστε με τον αντρούλη μου να πάμε διακοπές στην Μήλο το καλοκαίρι και ψάχνουμε εδώ και δυο εβδομάδες να βρούμε δωμάτιο.Φαίνονται πολύ ωραία στις φωτογραφίες που έχουν τα διάφορα sites αλλά επειδή την έχουμε πατήσει αρκετές φορές θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω ακούσει πολλά και διάφορα για αυτό το νησί και θέλω πολύ να πάω.Τα αεροπορικά εισητήρια τα έχω ήδη κλείσει.. :woohoo:

Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποια κοπέλα έχει να μου προτείνει δωμάτια απο τα οποία έχει μείνει ευχαριστημένη.

Δεν ξέρω αν για λόγους διαφήμισης επιτρέπεται..αλλά φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

Χρυσα δεν έχω παει Μήλο, αλλά ενα ειναι το ευαγγελιο του ταξιδιωτη :laugh: το tripadvisor. Το συμβουλευομαι παντα, δεν εχει πεσει ποτε εξω και σου δειχνει και αληθινες φωτογραφιες ταξιδιωτων ωστε να κρινεις ευκολοτερα. για διευκόλυνση σου..

http://www.tripadvisor.com/Hotels-g4949 ... otels.html

Καλα να περασετε!

παντως θα ρωτησω και την αδερφη μου που δουλευει σε τουριστικο γραφειο αν ξερει κατι παραπανω...

Δημοσίευση

Μου βγάζει μόνο ένα για την περίοδο που θέλω και τα σχόλια δεν είναι και πάρα πολύ καλά.. :(

90€ και ένας λέει δεν είχε ρεύμα και νερό το βράδυ.. :(

Εκεί απότι μου έχουν πεί είναι οικογενειακές επιχειρήσεις σχετικά λίγα δωμάτια και δεν συνεργάζονται με πρακτορεία!Γι αυτό ήθελα την γνώμη σας..

Βρήκα κ άλλα site που βγάζουν κάποια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα..

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως..Συνεχίζω το ψάξιμο..

Δημοσίευση

Για ρίξε μία ματιά και εδώ. Είναι ο κατάλογος του ξενοδοχειακού επημελητηρίου. Περιλαμβάνει όλα τα ξενοδοχεία και αν πατήσεις στα ονόματα θα δεις και φώτος.

Ελπίζω να σε βοηθήσουν.

http://www.grhotels.gr/GR/TourGuide/Sea ... ars=100000

Δημοσίευση

rozalia έγραψε:

Για ρίξε μία ματιά και εδώ. Είναι ο κατάλογος του ξενοδοχειακού επημελητηρίου. Περιλαμβάνει όλα τα ξενοδοχεία και αν πατήσεις στα ονόματα θα δεις και φώτος.

Ελπίζω να σε βοηθήσουν.

http://www.grhotels.gr/GR/TourGuide/Sea ... ars=100000

Σ'ευχαριστώ rozalia μου..

Δημοσίευση

χρυσα η μηλος ειναι πολυ ωραιο νησι.δε θυμαμαι να σου πω που ειχα μεινει αλλα δεν ειχαμε κλεισει κ με το που κατεβηκαμε απο το καραβι ειχε διαφορους απο ξενοδοχεια κ ρωτουσαν αν θελουμε δωματιο κ πηγαμε κ ηταν μια χαρα.κ ακρισως στο λιμανι εχει κ γραφειο δημοτικου τουρισμου.καλυτερα παρε τηλ εκει να σε στειλουν αυτοι αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις..

α αν πας τελικα, να πας στο παλιοχωρι να φας πατατες κ αρνι στην αμμο....ετσι λεγεται.κ πιτταρακια!!!ειναι μουρλια...να πας για μπανιο τσιγκραδο κ φυριπλακα κ να κανεις το γυρο του νησιου με καραβακι γτ σε παει για μπανιο σε απατητες παραλιες κ σπηλιες...ειναι τρελα!!!

Δημοσίευση

kalypso μου σ'ευχαριστώ κ εσένα..

Καλά ε..τέτοια να μου λέτε να μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους!! :laugh: :woohoo: :woohoo:

Επειδή θα πάω για 15αύγουστο θα είναι δύσκολο αν δεν έχω κλείσει..Άσε που πολλά έχουν γεμίσει ήδη.Θα ψάξω να βρώ το τηλέφωνο απο το γραφείο που μου είπες..

Thanks..

Δημοσίευση

Χρύσα μου δεν ξέρεις τι μνήμες μου 'ξύπνησες'...

αχ...σαυτό το υπεροχο νησί πέρασα μια χρονια ολόκληρη 'μουρλια'. Εκει διορίστηκα.

Απο δωμάτια πιστευω θα βρείς. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτέίνω κάτι μιας και περασαν 2 χρόνια απο τότε που ήμουν εκεί.

Ρίξε μια ματιά εδω.

http://www.greeka.com/cyclades/milos/mi ... /index.htm

Να σου πω όμως κάτι, το δωμάτιο όσο και ωραιο ναναι, δεν βαριέσαι. Το νησί είναι τόσο φευγάτης ομορφιάς που όλα τα αλλα ερχονται δευτερα.

Μην ξεχάσεις να το γυρίσεις και να επισκεφτείς όλες τις παραλίες του, αν είναι δυνατον.

Η μόνη συμβουλη που θα σου δώσω είναι βγαίνοντας απο το ξενοδοχειο το πρωι, να βλεπεις προς τα που φυσάει.Αν φυσαει βοριας, να πας νότια του νησιου ,αν το αντιθετο να πας βορεια και ου το καθεξης.

αχ..Καλες διακοπές...

Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

kalypso μου σ'ευχαριστώ κ εσένα..

Καλά ε..τέτοια να μου λέτε να μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους!! :laugh: :woohoo: :woohoo:

Επειδή θα πάω για 15αύγουστο θα είναι δύσκολο αν δεν έχω κλείσει..Άσε που πολλά έχουν γεμίσει ήδη.Θα ψάξω να βρώ το τηλέφωνο απο το γραφείο που μου είπες..

Thanks..

α ναι για δεκαπενταυγουστο καλα κανεις και κλεινεις απο νωρις! ριξε και μια ματια στους καταλογους του Μπαλακακη συνήθως έχει καλες τιμες. δες και αυτο το ξενοδοχειο.

http://www.santamaria-milos.gr/accommodation.htm#loaded

Δημοσίευση

ΚΑλησπερα και απο μενα!!!!

Τελειο μέρος!!!!!!!

Εγω ειχα παει σε αυτα τα δωματια.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΠΕΤΡΙΝΕΛΑ – Πλάκες Μήλου

Πλάκες Μήλου 848 00, Κυκλάδες

Τηλ. 22870 21853

Ειναι μικρα αλλα πολυ καθαρα και η κυρια που τα εχει ειναι φανταστική.

Επισης να κανεις αυτο που σου προτεινει η εκο (με τον αερα).

Το μονο "θεμα" ειναι οτι σε καποιες παραλιες πρεπει να κανεις το κατσικι για να ανεβοκατεβεις.

Δημοσίευση

Μηλος...ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!θΕΙΚΟ ΝΗΣΙ!!!!!!ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Να πατε σιγουρα..ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμουλες αλλα θα σας ανταμειψει το νησι!!

Τωρα για δωματιο εμεις δεν πετυχαμε καλο..οποτε δεν μπορω να σου πω..απλα μην κλεισεις στην ανεμοεσσα..χαλια!!!

Αν μπεις στο τουριστοραμα θα δεις πολλα..

Φιλια

Δημοσίευση

Καλημέρα..

Κατερινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..Γι αυτό άνοιξα το θεματάκι..Χθές το απόγευμα χωρίς να έχω δεί το μηνυματάκι σου,τυχαία τους πήρα τηλέφωνο..Μου είπαν 85,00€ και τα παρουσίαζαν τέλεια!!

Έχει πόσες μέρες δεν μου ανοίγει το touristorama!

Ευχαριστώ πολύ...

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...