Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαρακι εγω γεννησα τον γιο μου 31 μαρτιου...τωρα βεβαια ειναι γομαρακι πια αλλα ειχα ρωτησει τον παιδιατρο κ μου ειπε να χρησιμοποιω κλιματιστικο στους 28 βαθμους κ με ανοικτο παραθυρο...προσεχα να μην τον χτυπαει ποτε κ στον καυσωνα τον εβαζα σε αλλο δωματιο κ χαμηλωνα πολυ το κλιματιστικο ετσι ωστε να δροσιζει το δωματιο που τον ειχα...

Δημοσίευση

εννοειται και κάνει παντά με τα κατάλληλα μέτρα. δηλ το κλιματιστικό να είναι σωστά συντηρημένο , να μην χτυπάει το μωρό πανω του, ανοιχτο παράθυρο και να είναι σωστά ντυμένο. Στην ελλάδα με τους 37 βαθμούς τον ιούλιο και σε πόλη το μωρό κινδυνεύει

Δημοσίευση

nan και εγω αυτο ξερω κοπελα μου οτι κανει απλα να ναι καλα ντυμενο και να μην το χτυπαει.βεβαια και τα αλλα κοριτσια δικιο εχουν αλλα καλε εδω δεν αντεχουμε εμεισ την ζεστη αυτο πωσ θα αντεξει τα 37 τησ αθηνασ και βαλε? θα ρωτησω και την παιδιατρο ομωσ.ευχαριστω πολυ αγαπεσ

Δημοσίευση

Φυσικά και επιτρέπεται! Γέννησα 15 Ιουλίου στην Κύπρο. (φαντάσου ζεστη λοιπόν)Το ανάβαμε απο την αρχή. Απλά η θερμοκρασία πρέπει να είναι στους 26-27 βαθμούς, και να μην χτυπαει ο αερας πάνω στο παιδί.

Αν μπορεί να ρυθμιστεί, βάλτο να βγάζει τον αέρα προς το ταβάνι.

Θα ελέγχεις τη μυτουλα του και το σβερκάκι και τα άκρα του. Αν είναι κρύα, σημαινει ότι κρυώνει.

Δημοσίευση

Ειχα ρωτησει κι εγω τον παιδιατρο οταν γεννησα και μου ειχε πει οτι οχι απλα επιτρεπεται αλλα επιβαλλεται σε μεγαλες θερμοκρασιες!

Να μην χτυπαει το ρευμα πανω στο μωρο, οχι κατω απο 26 βαθμους και να αεριζεται ποτε - ποτε το δωματιο με φυσικο αερα...

Δημοσίευση

το aircondition θα πρεπει να ειναι καλοσυντηρημενο το σπιτι να αεριζεται συχνα μεσα στη μερα και φυσικα να μην ειναι το παιδι απεναντι του .εγω παντως που γεννησα περσι τον απριλιο ειχα και ο παιδιατρος με προετρεψε να εχω οπωσδηποτε.

Δημοσίευση

Τα φίλτρα να βγαινουν κ να πλένονται τακτικά.

Ο άνδρας μου τα πλένει στη μπανιέρα με νερό. Τα αφήνει να στεγνωσουν καλα, και τα ξαναβάζει. Υπάρχει και σπρευ ειδικό για να σκοτωει τα βακτήρια που τυχόν αναπτυσονται.

Εμεις περυσι που γεννησα, το ακιγαμε νυχτα μερα.

Η ζέστη και η υγρασία δεν παλευόταν με τιποτα!

Δημοσίευση

Γινεται! εγω γεννησα περσι αρχες αυγουστου και μου επετρεψε ο γιατρος, μαλιστα μου ειπε χιλιες φορες το αιρ κοντισιον παρα να παθει θερμοπληξια το παιδι, απλα πρεπει να καθαρισεις τα φιλτρα οπως ειπαν οι κοπελες και να αεριζεις, αν θες μπορεις οταν δουλευει να εχεις λιγο την πορτα σου ανοικτη ειναι το καλυτερο και να το βαλεις μεχρι 26 νομιζω βαθμους!! οποτε μην σε ανχωνει, με το καλο το νινακι σου!!

Δημοσίευση

Αχ πολυ χαιρομαι που ακουω οτι επιτρεπεται το αιρ κοντισιον γιατι πραγματικα η ζεστη γινεται αφορητη και δεν ηξερα πως θα την κρατησω την θερμοκρασια στο δωματιο του μπεμπη μας!

Και επισης πως η μαμα που τη μισει τη ζεστη θα ειχε σωας τας φρενας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...