Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

2 ώρες πριν περάσει η ονομαστική του γιορτή, θυμήθηκα τον Γιώργη, τον γιο της Μαρίας (molly). Το γιαβράκι γιορτάζει σήμερα και είναι ιδιαίτερη μέρα, καθότι είναι η πρώτη του ονομαστική εορτή!

Ας ξεκινήσω εγώ ευχόμενη να ζήσει χρόνια πολλά, καλά, ευλογημένα, τυχερά κι ευτυχισμένα!!!

Μαράκι μου αγαπημένο να τον χαίρεστε! Να τον καμαρεώνετε πάντα όπως ο ίδιος επιθυμεί! Και να επιθυμεί πάντα το σωστό! ;)

Και του χρόνου με υγεία!!!

Φιλιά πολλά από το Μαράκι! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

MOLLY MOY MOLLARA MOYYYYY

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΜΑ , ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ8ΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΚΙΕΣ !

Δημοσίευση

molly μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Γιώργο σας!!! :cheer:

Σίγουρα πολύ συγκινητικός ο΄πρώτος εορτασμός της ονομαστικής του γιορτής!!! :):):)

Εύχομαι να είναι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος πάντοτε!!! Να τον χαίρεστε!!!

Τα φιλιά μου!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιφιγενειούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι γλυκεία κίνηση ήταν αυτή? :blush::blush::blush::blush::blush:

Με κατασυγκίνησες παλιοκόριτσο!!!!!!!!!!!!!

Δε πολυμπαίνω στο μάμμυ τώρα τελευταία και ειδικά αυτή τη βδομάδα έτρεχα πανικόβλητη!!!!!Στις 21 Απριλίου είχε γενέθλια ο μπαμπάς μας,

εχθές γιορτή ο πριγκιπάκος μου.......οπότε μου έπεσαν μαζεμένα

τα τραπεζόματα!!!!! :P:P:P:P:P:P

Χθες μαζευτήκαμε οι στενοί συγγενείς και οι νονοί του Γιώργου μου να γιορτάσουμε

την πρώτη του γιορτούλα!!!!Δε μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( γιατί όλο το

απόγευμα πήγαινε ο καημένος απο αγκαλιά σε αγκαλιά!!!Ξερός έπεσε το βράδυ στην κούνια του!!!Αφού ούτε το γάλα του δεν ήπιε από την κούραση!!!Μόνο με τα ξαδελφάκια του διασκέδασε λιγάκι που έτρεχαν

κι εκείνος τα κυνηγούσε στην αγκαλιά της θείας του!!!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες εσάς που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε στο θέμα της φίλης μου ΙΦ και να σας πω δύο λογάκια σε καθεμιά ξεχωριστά!!!!

Ξεκινάω με σενα Ιφιγένειά μου,που απ ότι έχω καταλάβει είσαι πολύ ευαίσθητη σαν κι εμένα!!!!Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη μέχρι τα βαθιά σου γεράματα,το Μαράκι σου να συνεχίζει να σου δίνει μόνο χαρές και.........αν δεν κάνω λάθος τον άντρα σου τον λένε Γιώργο?Αν ναι να τον χαίρεσαι!!!!!Ευχαριστώ και πάλι!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

MAMA_-XINAΣου εύχομαι σύντομα μια πολύ καλή σταθερή δουλεία με πολλά λεφτά(να ευχηθώ και το ίδιο στον εαυτό μου!!!! :P:P:P:P )

Σύντομα με ένα χηνόπουλο στην κοιλίτσα σου!Αλήθεια,πότε θα φάμε κουφέτα???????????????????????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

MARIANDAμου να χαίρεσαι τα παιδάκια σου τα όμορφα!(Κρίμα που τελικά δε συμπεθεριάσαμε!!!! ;););) )

ΣΩΣΩΚΑ,χρόνια πολλά και σ εσένα!!!Αν και δεν τα χουμε πει ποτέ κατ ιδίαν,σε διαβάζω και σχεδόν συμφωνώ με τα γραφόμενά σου!

Μου είσαι πολύ συμπαθής!Κρητικιά παιδί μου γι αυτό!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΤΗΙΝΑ,καλλιτέχνιδά μου,σου εύχομαι κάθε καλό και να χαίρεσαι

το γιό σου!Ξέρεις κι εγώ ζωγραφίζω πολλά χρόνια!Θα ήθελα να δοκιμάσω και κεραμική!Τι ακριβώς κάνετε?Κατασκευές με πηλό?Εφτιαχνα στη σχολή και μ άρεσε πολύ!

JULIAX,πολύ όμορφες και εύστοχες οι ευχές σου!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελπίζω στο μέλλον να πιάσουν τόπο!!!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!Και φυσικά στις ανταποδίδω!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(Κακιές πεθερές...........)

THOULIμου κούκλα με τον όμορφο Θοδωρή σου,εύχομαι καταρχήν να αρχίσει να σου κοιμάται περισσότερο ;););) και μετά ότι άλλο ποθείς για σενα και τους δικούς σου,να πραγματοποιηθεί! :)

ΑΓΑΠΗ 17ναι,δίνω πολλή σημασία στα "πρώτα" γενικά,γι αυτό και

η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή και για μένα και για το Μιχάλη,τον άνδρα μου!!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

YIOTAKI!!!καλό μου κορίτσι που είσαι?Χαθήκαμε!!!!Πώς πας?Ολα καλά με το μωρό?Σου εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το μωρό σου και

μέχρι το τέλος να πάνε όλα καλά χωρίς προβλήματα!!!! :kiss:

KATSARIDOULA,μικρή μου Αναστασία,εύχομαι σύντομα στους γάμους σου και να κάνεις ένα γερό ζουζούνι,να σε τυραννάει,όπως τα δικά μας!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες για την ωραία εκπληξη!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ τώρα το είδα το θεματάκι γμτ.....

Δε πειράζει όμως,κάλλιο αργά παρά...αργότερα,έτσι δεν είναι Μαράκι μου?? ;)

Λοιπόν...

Εύχομαι ολόψυχα ο Θεούλης κ η ζωή

να δείχνουν στον μικρούλη σου το πιο καλό τους πρόσωπο..

Να είναι πάντα γερός,ευτυχισμένος,

επιτυχημένος σε ότι κ αν επιλέξει να κάνει

κ να αγαπάει κ να αγαπιέται δυνατά κ αληθινά..!

Πολλά φιλάκια...Να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου...

Δημοσίευση

Μαράκι... Τσα!!! :P

Χαχαχα... Να χαίρεσαι και τον άντρα σου!!!

Εβδομάδα γιορτής ε?

Εμείς πάλι σκορπίσαμε τα εορταστικά σε πολλούς μήνες μέσα στο χρόνο..

Μάιο, Αύγουστο, Οκτώβριο, Νοέμβριο.

Μάιο γιορτή-γενέλθια ο μπαμπάς και επέτειος μαζί (τα γιορτάζουμε όλα σε ένα ;) )

Αύγουστο τα γενέθλια της Μαρίας, Οκτώβριο της μαμάς και Νοεμβριο γιορτή Μαρίας και μαμάς κοντά κοντά...

Έτσι για να μην βαριόμαστε! ;)

Τον άντρα μου τον λένε Κων/νο, αλλά τον πεθερό μου Γιώργη! Να τον χαίρομαι λοιπόν, γιατί είναι από τους πεθερούς που ειλικρινά είναι να χαίρεσαι! Μωρέ δε θα κάνω ένα γιο να τον πω Γιώργη? Άιντε! ;)

Να σου πω κι ένα μυστικό? Η ΣΩΣΩΚΑ θεσσαλονικιό καρντάσι είναι! :P

Φιλιά πολλά στον παίδαρο! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...