Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αθηνα..νομιζω η μονη εισαι...τουλαχιστον η μονη που το δηλωσες...οποτε πρεπει να νιωθεις πολυ πρωτοπορα!χιχιχ

αν ειχα εκθεση με τη φατσα μου θα το ειχα κανει διαφημιση στο μαμμυ!χαχαχαχαχα

κελλυ μην μου πεις να σε ριξω σε τιποτα βραζια γιατι δεν λειτουργω ειμαι σε αποσυνθεση χαχαχα

Δημοσίευση

αααααααααα ραμονακι μου ακου να δεις!!! ειδα λεει οτι ημασταν σπιτι με τον χρηστο και οτι μου ελεγε ψεμματα οτι θα βγει με φιλους!! και οτι καταλαβα εγω το ψεμα! και οταν γυρισε σπιτι τον ρωτησα ποιος του στελνει συνεχεια μηνυματα και γιατι με αφηνει μονη και εξαφανιζεται ολη νυχτα κτλ...και δεν μου απαντουσε!! και τα πηρα στο κρανιο και τον πιεσα πολυ και τοτε τι μου ειπε????????? οτι γνωρισε στη δουλεια μια κοπελα και βγενουν!!! και οτι και καλα ειναι μονο φιλοι!!! και του λεω οκ αγορακι μου,αποψε θα βγω και εγω με εναν φιλο!!! και βαζω που λες το παντελονι μου το καινουργιο,μια μπλουζα ξερεις ανοιχτη μπροστα και πολυ σεξουλιαρικη και τις γοβες μου τις ψηλες!!! φτιαχνω και μαλλι,βαφομαι κιολας και του λεω φευγω παω μια βολτα με εναν φιλο μου!!! αααχχαχαχαχ και αυτος τι εκανε???? πηρε μπροστα μου αυτην και της κανονισε να βγουνε!!!! μιλαμε θα τον σκοτωνα!!!!!!!! ριχνουμε εναν τσακωμο,του λεω οτι ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης που γνωρισα κτλ κτλ,και πανω στον τσακωμο του λεω χωριζουμε!!! μου λεει οκ!!!! ε σηκωνομαι φευγω παω μονη μου σε ενα μπαρακι να πιω εν αποτο να ηρεμησω μονη μου,ερχοντουσταν κατι βλακες και μου μιλουσαν και εγω τους εδιωχνα μεχρι τη στιγμη που ηρθε ο χρηστος!!! ε μολις τον ειδα,ενεδωσα στα πειραγματα αυτου που μου κολουσε!!! ετσι για σπασιμο!!!! ο χρηστος νευριασε και μετα εφυγε! και την αλλη μερα ημουνα σε ενα κοινο φιλικο ζευγαρι και ερχεται ο φιλος του χρηστου και μου λεει οτι ο χρηστος ειναι στενοχωρημενος που σε ειδε με αλλον και κατι τετοια!!! και γυριζω και του λεω δηλαδη εγω δεν ειμαι στενοχωρημενη που ειναι ρεμαλι>????? που γνωριζει μια γκομενα και εμενα με παραταει ετσι????? και γυριζει η φιλη μου και μου λεει καλα του ειπες!!! να μαθει αυτος!!!! και μετα ξυπνησ ααπο τη συγχιση που ειχα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...