Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αθηνα..νομιζω η μονη εισαι...τουλαχιστον η μονη που το δηλωσες...οποτε πρεπει να νιωθεις πολυ πρωτοπορα!χιχιχ

αν ειχα εκθεση με τη φατσα μου θα το ειχα κανει διαφημιση στο μαμμυ!χαχαχαχαχα

κελλυ μην μου πεις να σε ριξω σε τιποτα βραζια γιατι δεν λειτουργω ειμαι σε αποσυνθεση χαχαχα

Δημοσίευση

αααααααααα ραμονακι μου ακου να δεις!!! ειδα λεει οτι ημασταν σπιτι με τον χρηστο και οτι μου ελεγε ψεμματα οτι θα βγει με φιλους!! και οτι καταλαβα εγω το ψεμα! και οταν γυρισε σπιτι τον ρωτησα ποιος του στελνει συνεχεια μηνυματα και γιατι με αφηνει μονη και εξαφανιζεται ολη νυχτα κτλ...και δεν μου απαντουσε!! και τα πηρα στο κρανιο και τον πιεσα πολυ και τοτε τι μου ειπε????????? οτι γνωρισε στη δουλεια μια κοπελα και βγενουν!!! και οτι και καλα ειναι μονο φιλοι!!! και του λεω οκ αγορακι μου,αποψε θα βγω και εγω με εναν φιλο!!! και βαζω που λες το παντελονι μου το καινουργιο,μια μπλουζα ξερεις ανοιχτη μπροστα και πολυ σεξουλιαρικη και τις γοβες μου τις ψηλες!!! φτιαχνω και μαλλι,βαφομαι κιολας και του λεω φευγω παω μια βολτα με εναν φιλο μου!!! αααχχαχαχαχ και αυτος τι εκανε???? πηρε μπροστα μου αυτην και της κανονισε να βγουνε!!!! μιλαμε θα τον σκοτωνα!!!!!!!! ριχνουμε εναν τσακωμο,του λεω οτι ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης που γνωρισα κτλ κτλ,και πανω στον τσακωμο του λεω χωριζουμε!!! μου λεει οκ!!!! ε σηκωνομαι φευγω παω μονη μου σε ενα μπαρακι να πιω εν αποτο να ηρεμησω μονη μου,ερχοντουσταν κατι βλακες και μου μιλουσαν και εγω τους εδιωχνα μεχρι τη στιγμη που ηρθε ο χρηστος!!! ε μολις τον ειδα,ενεδωσα στα πειραγματα αυτου που μου κολουσε!!! ετσι για σπασιμο!!!! ο χρηστος νευριασε και μετα εφυγε! και την αλλη μερα ημουνα σε ενα κοινο φιλικο ζευγαρι και ερχεται ο φιλος του χρηστου και μου λεει οτι ο χρηστος ειναι στενοχωρημενος που σε ειδε με αλλον και κατι τετοια!!! και γυριζω και του λεω δηλαδη εγω δεν ειμαι στενοχωρημενη που ειναι ρεμαλι>????? που γνωριζει μια γκομενα και εμενα με παραταει ετσι????? και γυριζει η φιλη μου και μου λεει καλα του ειπες!!! να μαθει αυτος!!!! και μετα ξυπνησ ααπο τη συγχιση που ειχα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...