Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Ανοίγω αυτό το θέμα, μήπως έχει συμβεί σε καμμιά σας και μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω αγχωθεί πολύ!!

Πριν λίγο καιρό, επανέλαβα κάποιες ορμονικές εξετάσεις, για να ξαναμπώ σιγά σιγά σε δεύτερη (ελπίζω και τυχερή) προσπάθεια εξωσωματικής!

Οι εξετάσεις ήταν σχετικά καλές για την ηλικία μου, εκτός από την προλακτίνη που ήταν στο 30! Ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζονται φάρμακα, για την ώρα, επειδή είναι οριακή... Να δούμε πως θα πάει, να την επαναλάβω και να χρειαστεί, θα πάρω αργότερα!

Ομως αυτόν το μήνα, ενώ ο κύκλος μου είναι πάντα σταθερός, έχω απίστευτη καθυστέρηση χωρίς συμπτώματα περιόδου! Να είμαι έγκυος, το ξεχνάμε διότι -δυστυχώς- δεν υπάρχουν σάλπιγγες !!! :(:(

Επανέλαβα σήμερα την εξέταση για την προλακτίνη και τλφ στο γιατρό, αλλά, ήταν εκτός, μου είπε να περιμένω ακόμα λίγες μέρες και αν δεν αδιαθετήσω, να πάω να με δει...

Όμως έχω αγχωθεί πολύ με αυτήν την κατάσταση!! Λέτε να είναι προκλιμακτήριος?? Δεν είμαι και μικρή (40)!!!!!!!!!!!

Σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε κάτι για την προλακτίνη.... θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, μήπως και μου φύγει λίγο το άγχος!!! :(

Δημοσίευση

Δε νομιζω να ειναι προκλιμακτηριος βρε κοριτσακι μου...μικρη εισαι ακομα!

Ξερω οτι η αυξημενη προλακτινη δημιουργει αναστατωση στον κυκλο,εκκριση υγρου απο την θηλη κτλ. Αυτα γνωριζω περι προλακτινης!

Μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι απλα μια ανωμαλια.Κανε μια επισκεψη στον γιατρο σου μολις γυρισει. :)

Δημοσίευση

filh mou kalhspera egw eixa anebasmenh prolaktinh 44.mou edwse kapoia xapia kai mou eipe na thn jana epanalabw thnekana meta apo 2 mhnes peripou htan 27.1 mou eipe na kocw ta xapia apla na kanw pou kai pou ejetash na blepw pou brhskete ekana meta apo 1 xrono kai htan 24 mia xara rithmistike.emena den mou prokalouse kathisterishs apla mou eipe ogiatros oti oso eixa prolaktinh den tha emena eukola egkuos h ormonh auth jekinaei apo to kafali kai katebenei.mhn anxonese ola tha pane kala sou to euxome mesa apo thn kardia mou.

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Εγώ έχω πρόβλημα με προλακτίνη. Να φανταστείτε έχω ακόμα και προλακτίνωμα (αδένωμα στην υπόφυση απο την αυξημένη προλακτίνη)

Πάντως η αυξημένη προλακτίνη δημιουργεί ανωμαλία στην περίοδο και εμποδίζει την σύλληψη.Παίρνω χάπια εδώ και 1,5 χρόνο καθημερινά για να την κρατάω σε χαμηλά επίπεδα και να μη μεγαλώνει το αδένωμα και φυσικά για να καταφερουμε να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μωράκι.

Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει έλεγχο. Και το 30 θεωρείται πάνω απο το όριο, αλλά ο γιατρός σίγουρα θα ξέρει για να μη σου δίνει χάπια.

Δημοσίευση

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!! :):)

Λοιπόν, η επαναληπτική προλακτίνη ήταν αυτή τη φορά σε φυσιολογικά επίπεδα (???). Η περίοδος ήρθε για 2 μέρες μόνο και με το... σταγονόμετρο!!! Πήγα στο γιατρό μου, έκανε αμέσως υπέρ/μα, είδε ότι το ενδομήτριο είναι πολύ λεπτό για την συγκεκριμένη μέρα κύκλου που βρισκόμουν και πρότεινε υστεροσκόπηση διαγνωστική, μάλλον για Τρίτη ή Τετάρτη, (μήπως υπάρχουν συμφήσεις από χειρουργείο εξωμητρίου) και μετά μάλλον, φάρμακα (για τον κύκλο και το ενδομήτριο)!! Αυτά τα "ωραία" νέα μου!!

Τώρα τα σκέφτομαι πάλι όλα και αγχώνομαι ξανά...

Ε ρε τι τραβάμε??? Ποτέ δεν θα ησυχάσουμε από τα προβλήματα???

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες πολύ-πολύ για την ανταπόκριση!!

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...