Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ....ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ......

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2000 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ... :S

ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ....ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! :kiss::kiss:

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

rubela μου γεια σου κι απο εδω!

κοιτα, κι εγω σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω (Αλεξανδρας) και ο γιατρος μου οταν τον ρωτησα δεν μου ειπε τι θελει, παρα μου ειπε, αυτα ειναι ευκολα πραγματα και να μην ανησυχω. Την επομενη εβδομαδα εχουμε ραντεβου θα τον ξαναρωτησω...

Ο δικος σου στα ζητησε απο πριν ή μετα την γεννα?

αν ειναι μετα τη γεννατου δινεις λιγοτερα.ειναι πολλα λεω 2000.

τι μας περασαν?

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ!! ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

ΕΛΕΓΑ 1000 ΕΥΡΩ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 300 ΣΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΕΓΩ ΠΑΛΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Δημοσίευση

κι εγω ετσι λεω! πρωτα δουλευεις και μετα πληρωνεσαι!

τωρα αν και ο δικος μου μου πει 2000 θα πηδηχτω απ το παραθυρο που λεει κι ο Λεβεντης.

αλλα σκεφτηκες να του πεις οτι κοιτα γιατρε μου, εμεις 1000 εχουμε δεν εχουμε αλλα, τι θα σου κανει? δεν μπορει να κανει κατι, ετσι κι αλλιως παρανομος ειναι. ειναι διευθυντης τιποτα?

πολλα ζηταει γμτ!

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ!!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΙΣΗ...

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ!!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΙΣΗ...

στειλε μου ενα πμ για τον γιατρο σου ποιος ειναι

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΟΝΤΩΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 235 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΙΩΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Κ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ!ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΟΥ.....ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... :laugh: :laugh:

ΕΣΥ??

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ! ;)

LOVELYMAMA NAI Ο ΠΑΠΑΡΕΙΣΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!

Δημοσίευση

αχ αλεξανδρα μου αρεσε πολυ η ιδεα σου! λεω να το κανουμε μοδα! ή ακομη καλυτερα να τους δινουμε φακελακια που θα εχει μεσα μια καρτουλα ευχαριστηρια! λετε να το κανουμε μοδα?χιχι

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αχ αλεξανδρα μου αρεσε πολυ η ιδεα σου! λεω να το κανουμε μοδα! ή ακομη καλυτερα να τους δινουμε φακελακια που θα εχει μεσα μια καρτουλα ευχαριστηρια! λετε να το κανουμε μοδα?χιχι

ΕΓΩ ΠΑΛΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΤΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ....

Δημοσίευση

alexandra83 έγραψε:

Κ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!!!ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΥ?

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ....ΜΕΧΡΙ 7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ....ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ......

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2000 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ... :S

ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ....ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! :kiss::kiss:

Rubela μου, νομίζω πως είναι πολλά τα χρήματα που ζητάει για δημόσιο νοσοκομείο! Η γνώμη μου είναι να περιμένεις με το καλό να γεννήσεις και να αποφασίσετε με τον άντρα σου, μετά τον τοκετό, πόσα να του δώσετε! Πρώτα θα δεις, αν έμεινες ευχαριστημένη και μετά τα χρήματα!! Προς θεού, μην του τα δώσεις πριν, σε καμμία περίπτωση!! Πάντως, εγώ, δεν ξέρω, ειλικρινά, αν δεν θα του έδινα 2000!! Για όνομα του Θεού πια... Ούτε σε δημόσιο νοσοκομείο δεν μπορούμε να γεννήσουμε... :angry:

Δημοσίευση

ΡΘΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ....ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΑΡΙΦΑ ΑΠΟ 1000 ΕΩΣ Κ 2000 ΕΥΡΩ,ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.

Δημοσίευση

Rubela εγώ έκανα εξωσωματική στον Παπαριστείδη η οποία δεν πέτυχε και δεν έμεινα καθολου ευχαριστημένη απο την όλη συμπεριφορά του ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ και φυσικά πληρώθηκε, αλλα ας μην τα λέω αυτά απο εδώ, πάντως η γνώμη μου είναι να του δώσεις όσα έχεις εφόσον είναι δημόσιος γιατρός δεν πρέπει να ζητά φακελάκι και μάλιστα με τόσα λεφτα. Φιλάκια με έναν πόνο σε όποιον κι αν γεννήσεις η παναγιά θα σε φυλάει είμαι σίγουρη.

Δημοσίευση

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΓΩ ΠΑΛΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ! :)

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...