Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα... έχω να γράψω καιρό, είχα κάπως απογοητευτεί μετά την τελευταία μου περίοδο, όμως έχω μια ερωτησούλα: Από την Παρασκευή (10η μέρα του κύκλου μου) έχω πολύ πόνο στο στήθος. Δεν μπορώ να το αγγίξω, να κάνω γυμναστική, να κοιμηθώ μπρούμυτα, ακόμα και σε σφιχτή αγκαλιά πονάω! Ο πόνος συνεχίζεται και σήμερα 14η μέρα... Σημειώνω ότι έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών - εκτός από τον προηγούμενο που ήρθε στις 30, είχα πάρει και clomiphene - και δεν είχα ποτέ πόνο στο στήθος, ούτε πριν την περιοδο ούτε μετά. Επίσης να σας πω ότι το Σάββατο (10η) και την Κυριακή (11η) που μας πέρασε, είχα και λίγο αίμα καφέ στο σερβιετάκι. Θεώρησα ότι ήταν δείγμα ωορρηξίας και τις "αξιοποίησα" όλες τις μέρες ;) !

Λέτε να οφείλεται κάπου αλλού ο τόσο έντονος πόνος (και πρήξιμο) δεδομένου ότι δεν ξαναείχα ποτέ; Έχω αρχίσει να ανησυχώ δεν σας κρύβω..

Δημοσίευση

geia sou aggeloskoni. egw ta idia sumptwmata eixa stin egkumosuni mou ektos apo to kafe aima. kafe aima eixe i ksaderfi mou stin egkumosuni. egw vevaia den eixa stathero kuklo k o ponos sto stithos itan sumptwma periodou gia mena. alla auti ti fora itan diaforetika. to stithos mou megalwse ena noumero mesa se polu mikro xroniko diastima.. vevaia an ekanes kamia voltoula sto foroum tha deis oti i kathe kopela exei diaforetika sumptwmata k gia mena kalo tha itan na sumvouleuteis to giatro sou giati emeis apla antallasoume gnwmes den kseroume ton kathe organismo k den eimaste giatroi.. euxomai na einai auto pou fantazomaste k oi duo... perimenoume nea..

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Το γιατρό μου τον πήρα τηλέφωνο χθες (4 μέρες τόσου πόνου με είχαν ανησυχήσει) και μου είπε ότι το θεωρεί κι αυτός ένδειξη ωορρηξίας και "αυξημένης προγεστερόνης". Αυτό το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια, στην ωορρηξία αυξάνεται η προγεστερόνη; Τέλος πάντων, περί εγκυμοσύνης να σου πω μου φαίνεται τραβηγμένο. Αδιαθέτησα κανονικά πριν 14 μέρες και είχα αίμα για 5 μέρες. Καθάρισα εντελώς μέχρι που είδα αυτό το λίγο καφέ την Παρασκευή που μας πέρασε. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, το πονεμένο στήθος το είχα σερί απ'όταν αδιαθέτησα μέχρι τώρα. Απλά τις τελευταίες μέρες αυξήθηκε ο πόνος. Ρε λες;

Δημοσίευση

koritsaki mou den kserw kan ti einai i progesteroni.. sou eipa egw eixa ponous k priksimo stin periodo alla oxi toso polu oso stin egkumosuni. alla egw to eixa k san sumptwma periodou. diladi o giatros sou apekleise to endexomeno na einai egkumosuni? euxomai na ginei auto pou theleis.. k nomizw na eisai egkuoula. xwris na thelw na se enthousiasw i na se ksesikwsw gia otidipote. to mono pou iksera k sto eipa einai auto pou mou sunevei emena. apo tin alli oso megalwnoume den allazoun ta sumptwmata periodou? egw otan prwtoadiathetisa k adiathetisa megali(sta 16) den eixa tpt ksafnika aima, meta irthan oi ponoi pou argotera eginan frixtoi k twra ton teleutaio xrono to priksimo sto stithos.oson afora tin woriksia egw otan exw ponaw polu k egw aspra ugra k oxi kafe alla auto nomizw allazei apo organismo se organismo.. den kserw ti allo na sou pw. perimenw nea.

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλιτσα,πιθανον συμβαινει αυτο που σου λεει ο γιατρος σου.Δεν χρειαζεται να ανυσηχεις,ουτε να ψαχνεσαι.Η προγεστερονη ειναι η ορμονη που ανεβαινει στην ωορηξια κ μετα,επισης αυτη ευθηνετε κ για τα δεκατα που εχουμε μεχρι να αδιαθετησουμε.Το εχω παθει κ εγω αυτο που λες σε καποιους κυκλους μου.Ειναι απολυτως φυσιολογικο. ;)

Δημοσίευση

Τι να πω βρε κορίτσια, απ'όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες για παιδί, τα συμπτώματα μόνο με μπερδεύουν!

Δεν αντέχω να φάω άλλη απογοήτευση με αρνητικά τεστ... θα είμαι προσεκτική το επόμενο 15νθήμερο και θα περιμένω να μην έρθει! Πάντως και σήμερα που ξύπνησα, πάλι πόνοοοοοοςςς!

Θα σας ενημερώσω για όποια εξέλιξη.

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ .ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 27 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΛ.31ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΓΕΣ ΜΟΥ.ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΡΑΣ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εμένα μου λες... τρελή μπερδεψούρα φιλενάδα.

Εγώ 18η μέρα σήμερα και το πρήξιμο και ο πόνος συνεχίζονται ακάθεκτα...

Δεν κάνω τίποτα. Απλά, περιμένω. Τουλάχιστον εσύ έχεις λιγότερη αναμονή μπροστά σου, εμένα να δω πως θα περάσουν 10 ολόκληρες μέρες..

Άντε καλή μας τύχη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...